Is Conversatie Koning een goede training? Of kun je het net zo goed bij de gratis content van Attractiongym houden? Hier vind je een review over dit trainingsprogramma van Attractiongym, met Daan de Ram als hoofdtrainer. Lees verder…

Wat is Conversatie Koning?

Conversatie Koning is dé #1 gesprekstechnieken-training voor mannen die goed willen worden in flirten. En de vorm van de training? Het is een een online training met video-lessen van Daan de Ram, inclusief bijbehorend materiaal ter ondersteuning. Daan de Ram is een van de besten in zijn veld. Bekijk bijvoorbeeld onderstaand TV-fragment.

Waarom zou Daan de Ram jouw coach moeten worden in Conversatie Koning?

Conversatie Koning is een uitstekende methode voor gesprekstechnieken en om precies te weten hoe je kunt versieren. Daan de Ram is een perfect voorbeeld: normaal, rustig, humorvol en charismatisch.

Conversatie Koning is in mijn beleving dé #1 training voor mannen omdat het een lekker concrete training is waarin je precies leert wat je allemaal kunt zeggen om geweldige, charismatische en sexy gesprekken te hebben. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk ook eerst onze videoreview over Attractriongym

Daan de Ram transformeert met deze training jouw gesprekken

Wacht even, met 'transformeren' bedoel ik niet dat ik een of andere gladjanus ben geworden. Nee, Daan de Ram leerde me juist schijt te hebben en niet meer als een nerd te praten. Een gesprek kan ook gewoon heel onnozel zijn – want dat is eigenlijk wat je doet bij het flirten. Tegenwoordig kan ik heerlijk onnozele gesprekken voeren vol verliefdheid, en dat bedoel ik met 'transformeren'.

Het grootste leerpunt uit deze cursus was voor mij dat ik nu gewoon relaxt kan zijn, niks hoef te zeggen en gewoon een move kan maken.

De kracht van Conversatie Koning & Daan de Ram: exclusieve informatie

conversatie koning review

Misschien heb je Daan de Ram gezien in zijn Youtube-video's en ben je al overtuigd van zijn kwaliteiten. Het bijzondere van Daan de Ram is dat hij zijn volledige kennis niet zomaar gratis prijsgeeft.

Zijn Youtube-video's bevatten niet zijn krachtigste stappenplannen en hij geeft ze ook niet zomaar aan anderen prijs. Toen ik hem vroeg of ik hem voor mijn afstudeeropdracht mocht observeren, zei hij nee omdat daarmee de exclusiviteit van Conversatie Koning op het spel zou kunnen staan.

In Conversatie Koning zit dus echt exclusieve informatie en beeldmateriaal. Het is dus echt een heel ander niveau dan de gratis adviezen in de Youtube-video's en blogs van Daan de Ram.

De humor van Conversatie Koning… daar doe ik het voor!

Conversatie Koning mag je vooral niet onderschatten qua humor. Daan de Ram past continu verschillende humor-technieken toe, die je allemaal in de cursus krijgt te zien, waarna Daan uitleg geeft over de mechaniek van zo'n humor-techniek. Inmiddels heb ik de humor van Daan de Ram helemaal eigen gemaakt en dat komt voor een groot deel door Conversatie Koning.

Conclusie van de review van Conversatie Koning: alleen maar positief?

Eigenlijk ben ik alleen maar positief over Converatie Koning. Het is een waardevolle toolbox waardoor je jouw gesprekken inzet om mega-aantrekkelijk te worden. Voor de prijs van de training krijg je gewoon heel veel materiaal dat makkelijk aan te leren is. Conclusie: dikke aanrader! Hier leer je er veel meer over.

Attractiongym heeft een prettig geld terug-beleid, ook voor Conversatie Koning

Daan de Ram biedt een 30-dagen-geld-terug-garantie voor zijn producten. Dat geldt ook voor Conversatie Koning. Er is dus geen risico om iets te kopen wat toch niet goed bleek te zijn.

Klik hier voor meer informatie.

Onze review samengevat

ReviewConversatie Koning
SamenvattingAls NLP-bedrijf was het smullen om deze cursus te volgen. Wil je jezelf echt onderscheiden in een gesprek, dan moet je op de hoogte zijn van de technieken die in Conversatie Koning geleerd worden. Ook wij verbaasden ons over de slimme technieken. Aanrader!
Review doorDe redactie
Beoordeling4.5 (van de 5)
StartenStart hier

Op jouw succes!