Ik ben mijn hele leven zoekende geweest. Wat wil ik precies en waar word ik blij van? Mijn doel is om zoveel mogelijk geld te verdienen, zodat ik financieel onafhankelijk ben. Niet meer van salarisstrook naar salarisstrook, maar gewoon elke dag doen waar ik blij van word. En dat heb ik inmiddels bereikt door de cursussen van Christine Beijnen te volgen via haar bedrijf Cosmic Life. Lees verder voor onze review…

Recensie door onze law of attraction-redacteur Mariska.

Vraagtekens toen ik startte bij Cosmic Life

Maar zoals bij zoveel van dit soort online cursussen twijfelde ik in het begin wel om het aan te schaffen. Is het niet de zoveelste online cursus die gouden bergen beloven? Is het niet zo’n online cursus die je na een uurtje wegzet en er niet meer naar kijkt? Is zo’n online cursus wel je geld waard en werkt het ook daadwerkelijk? Allemaal twijfels voordat ik begon met de Cosmic Life cursussen van Chrinte Beijnen.

In de eerste lessen vond ik de de materie van Cosmic Life nét iets te moeilijk

Ik nam de gok en besloot het te gaan proberen. Met veel enthousiasme begon ik aan de Abundance online cursus met de hoop dat ik snel genoeg financieel onafhankelijk zou worden en geld in overvloed zou gaan verdienen. Maar deze online cursus volgen was moeilijker dan ik dacht. Om het met andere woorden te zeggen: het niveau was nogal hoog en er werden allerlei stappen, jargon en methodes geïntroduceerd.

Door een vriendin werd ik weer enthousiast gemaakt over Cosmic Life

Een aantal dagen na de start van Abundance stopte ik ermee. Daar eindigt het verhaal niet, want ik kwam via een vriendin op de hoogte dat ook zij de cursus aan het volgen was. En zij behaalde er grote successen mee. Dat maakte mij weer enthousiast en ik ging het met een nieuwe mindset opnieuw proberen. Deze nieuwe mindset zorgde ervoor dat ik veel meer plezier kreeg in het volgen van Abundance – en de verschillende vervolgcursussen van Cosmic Life – en langzamerhand boekte ik progressie.

Door door te zetten bereik ik mijn doelen

Nu kan ik stellen dat ik gelukkig heb doorgezet om deze online cursus een nieuwe kans te geven. Door mijn doorzettingsvermogen behaalde ik mijn doelen en ik kreeg en heb steeds meer zelfvertrouwen in het leven dat ik leid. Geld is voor mij op dit moment geen probleem meer en ik kan op dit moment vertellen aan iedereen dat ik financieel onafhankelijk ben en een vrij leven kan leiden. Allemaal dankzij de Abundance cursus van Christine Beijnen.

Wat mij vooral positief aanspreekt aan de online cursussen van Cosmic Life

Wat mij uiteindelijk vooral aansprak aan deze cursus is hoeveel waardevolle informatie je meekrijgt om financieel onafhankelijk te worden en veel geld kunt verdienen. Christine Beijnen weet de Abundance cursus op zo’n manier uit te leggen dat het met een juiste mindset heel goed te begrijpen valt. Ik ben zo blij waar ik op dit moment in mijn leven sta en dat is allemaal te danken aan deze online cursus.

Wie ben ik als persoon om de Abundance online cursus te reviewen?

Ik ben een vrouw van in de dertig en kan zeggen dat ik de Abundance online cursus van Christine Beijnen met succesvol heb doorlopen. Het gaat nu zelfs zo goed dat ik inmiddels financieel onafhankelijk ben. Ik hoef niet meer te letten op wat ik wel of niet kan kopen en bezit alles wat ik wil. Dat komt allemaal dankzij het volgen van deze cursus. Door mijn grote enthousiasme over Christine Beijnen en de cursus zelf heb ik besloten om een review te schrijven. Dit heb ik gedaan om andere vrouwen enthousiast te maken om ook deze cursus te volgen. Wie wil nu niet financieel onafhankelijk in het leven staan?

Wees kritisch naar dit soort online cursussen

Er zijn zoveel online cursussen die beloven dat je veel geld kunt verdienen. En voor deze cursussen betaal je meestal ook nog eens een smak geld. Vaak vraag je je af of het zulke grote bedragen het wel waard zijn? Daarom raad ik aan iedereen aan om altijd kritisch te blijven kijken. Kritisch in de zin dat je niet zomaar een online cursus gaat beginnen zonder je weet wat je ervoor krijgt. Lees reviews door en vraag opinies van experts of andere mensen. Zij kunnen jou heel duidelijk vertellen wat er goed en wat er slecht aan dit soort producten. Het is duidelijkheid dat erg nodig is en zo voorkom je dat je geld uitgeeft aan iets wat misschien helemaal geen waarde heeft.

Mijn eerste impressie over Abundance van Christine Beijnen

De eerste indruk over deze online cursus van Christine Beijnen was niet al te positief. Dat komt met name omdat ik er nog niet klaar voor was. Het enige wat ik toentertijd zag was snel geld verdienen. Dat kan een goede mindset zijn, maar dan moet je het wel op de juiste manier gebruiken. Ik was nog teveel met andere randzaken bezig om mij helemaal te concentreren op de cursus. Uiteindelijk via een vriendin werd ik enthousiast gemaakt en probeerde ik Abundance opnieuw. En dat was wel een succes, ik had mijn juiste mindset gevonden.

Wat belooft Christine Beijnen over haar online cursus?

Ik begrijp als je voor het eerst naar de website gaat van Christine Beijnen dan je ietwat sceptisch raakt. Het eerste wat je leest over de Abundance online cursus is dat je in 9 lessen meer overvloed en vrijheid kan creëren in je leven. 4000 mensen ging je al voor. Daaronder staat een mooie button met de woorden “ja ik wil overvloed”. Het klinkt allemaal als het perfecte plaatje, maar creëert Christine Beijnen met deze online cursus overvloed voor haar cursisten? Om gelijk maar antwoord te geven op deze vraag: als je serieus bent en een juiste mindset hebt kan je met deze online cursus zorgen voor financiële onafhankelijkheid in je leven.

Waar heb ik Abundance op beoordeeld?

Je gaat deze online cursus volgen omdat je overvloed wilt hebben in je leven. Meestal gaat het dan om geld. Je wilt zorgen dat je je geen zorgen meer hoeft te maken om je financiën en kunt genieten van het leven hoe jij die wilt leiden. Dat betekent geen negen tot vijf baan meer en doen wat je leuk vindt en daarmee geld te verdienen. Daar heb ik Abundance van Christine Beijnen op beoordeeld. Is het zo dat je je met deze online cursus financieel vrijspeelt zodat je je niet meer zorgen hoeft te maken om geld?

Hoe heb ik deze online cursus beoordeeld?

Uiteraard spreek ik uit eigen ervaring en heb ik alle stappen van deze online cursus gevolgd. Zo ben ik tot duidelijke conclusies gekomen en kan ik je alles erover vertellen. Daarnaast heb ik mede cursisten om hun mening gevraagd over de Abundance cursus. Dat heb ik gedaan om een nog beter beeld te scheppen over wat je van deze cursus kunt verwachten. Tot slot heb ik een expert op het gebied van online cursussen gevraagd naar haar mening om deze review nog completer te maken. Deze details lees je later terug.

Wat houdt deze cursus precies in?

De Abundance cursus draait allemaal om het manifesteren van je wensen in het leven. Je leert met deze cursus je gedachten en emoties werkelijkheid te maken. Wil je financieel onafhankelijk worden dat kan deze cursus daarvoor zorgen. In 9 lessen leer je hoe je overvloed en vrijheid naar je toetrekt. Dat wordt gedaan door bijvoorbeeld meditaties, gebed en krachtige affirmaties. Daarnaast worden er ook zaken aangehaald op het gebied van kwantumfysica en neurowetenschappen. Dit allemaal wordt in de cursus heel mooi vertaald naar praktische oefeningen.

Wie is Christine Beijnen, de maker van de Abundance online cursus?

Christine Beijnen is een Nederlandse manifestatie expert, docent en publieke spreker. Ze geeft les over moderne wetenschappen zoals kwantumfysica en neurowetenschappen. Hiermee legt ze de basis over hoe je jouw gedachten, emoties gedrag en energieveld in werkelijkheid kunt creëren. Christine heeft een totaalformule gemaakt waarbij je een hele nieuwe toekomst kunt manifesteren. Dit heeft ze gedaan door middel van onderwijs, schrijfopdrachten en meditaties die allerlei elektromagnetische velden activeren. Dat resulteert erin dat je een magneet wordt voor een nieuwe toekomst.

Hoe ziet de Abundance cursus eruit?

Zodra je je aanmeldt voor de cursus ontvang je alle informatie die je nodig hebt. Je krijgt toegang tot het Abundance werkboek en toegang tot de online omgeving. Heb je besloten om de meditaties erbij te kopen dan ontvang je deze in een aparte mail. Het is mogelijk om Abundance op een geheel eigen tempo te doorlopen en je krijgt de tijd tot het einde van het jaar (dat is op dit moment 2022). In 2023 gaat Christine Beijnen namelijk een nieuw project opstarten. Daarbij krijg je alle verantwoordelijk om de online cursus op jouw eigen manier te volgen. De cursus bestaat uit 9 lessen van elk 30 minuten.

Wat zijn de testdata?

Ik heb voor deze review vooral gekeken naar het feit of Christine Beijnen haar mooie woorden over deze online cursus waarmaakt. Is het zo dat je met het volgen van de Abundance cursus daadwerkelijk verschil gaat merken in je leven? Is het zo als je financieel onafhankelijk wil worden dat deze cursus daarbij helpt? Is het je geld waard en kun je uitgaan dat dit een cursus is die resultaat oplevert? Door het volgen van de cursus ben ik tot een aantal conclusies gekomen.

Wat zijn de resultaten van het testen van deze cursus?

Ik kan met volle overtuiging vertellen dat Christine Beijnen geweldig werk heeft afgeleverd met deze cursus. Ben je serieus geïnteresseerd om financieel onafhankelijk te worden in het leven dan is het volgen van Abundance een absolute aanrader. Door de jarenlange ervaring van Beijnen heeft ze een geweldig product tot stand gebracht die veel vrouwen kan helpen om zich geen zorgen meer te maken over geld. Overigens betreft dit niet alleen geld, maar alle dingen die je maar kunt wensen. De Abundance online cursus zorgt hiervoor en doet dat op voortreffelijke wijze.

Wat kost de Abundance online cursus?

Het is mogelijk om Abundance op verschillende manieren aan te schaffen. Je kunt besluiten om eenmalig 197 euro te betalen (voor een jaar). Of het is mogelijk om het bedrag in 3 maandtermijnen te betalen (67 euro) of 6 maandtermijnen (37 euro). Wees er snel bij, want de online cursus is tijdelijk. Het loopt namelijk tot het einde van 2022 en volgend jaar gaat Christine Beijnen waarschijnlijk een nieuw project starten en loopt deze cursus af.

Zijn de cursussen van Cosmic Life het je geld waard?

Nu ik intensief de Abundance cursus heb doorlopen ben ik er helemaal van overtuigd. Ja, dit is deze 197 euro volledig waard. Het voegt naar mijn mening zoveel toegevoegde waarde aan je leven en als je doorzet is het goed mogelijk om je financieel onafhankelijk in het leven te spelen. Natuurlijk moet je er wel wat voor doen, maar de stap om deze online cursus aan te schaffen is een heel goed begin. Ja, dit is je geld dubbel en dwars waard en als je de cursus intensief doorloopt zul je veel veranderingen in je leven gaan merken.

Begin hier met het materiaal van Christine Beijnen

Wat vind ik van Cosmic Life?

Zoals je gemerkt hebt ben ik erg positief over Abundance van Christine Beijnen. Het heeft mij zoveel gebracht en ik had niet de persoon geweest die ik nu ben zonder de cursus. Wil je financieel onafhankelijk worden dan is deze cursus zonder twijfel aan te raden. Wil je andere veranderingen zien in je leven zoals een nieuwe relatie of bijvoorbeeld een nieuwe woning dan kan deze online cursus daar ook voor zorgen. Volg deze online cursus met een juiste mindset en je zult snel genoeg veranderingen gaan merken.

Wat maakt Abundance anders dan andere online cursussen?

Ik heb de afgelopen jaren aardig wat van dit soort online cursussen gevolgd en ik vind dat de Abundance cursus de beste is. Het onderscheidt zich op het gebied van kennis. Je merkt dat Christine Beijnen ontzettend veel kennis heeft over dit onderwerp. Niet voor niets heeft ze geleerd van de beste leraren in de wereld zoals Joe Dispenza en Gabrielle Bernstein. Ook is ze afgestudeerd in economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en publiceerde haar wetenschappelijk onderzoek voor de Nederlandsche Bank. Alle kennis neemt ze mee in deze online cursus en dat maakt het zo uniek en anders dan andere soortgelijke online cursussen. En natuurlijk werkt het heel goed.

Wat zegt een expert van online cursussen over Abundance van Christine Beijnen?

Om niet alleen mijn mening te geven over Abundance heb ik ook een expert van dit soort online cursussen om haar mening gevraagd. Zij was er ook erg enthousiast over en zei het volgende. Natuurlijk is het altijd afwachten wat je krijgt met dit soort cursussen, maar Christine Beijnen is een absolute topper met veel kennis in huis. Deze kennis weet ze op een geweldige manier om te zetten in een cursus. Je wilt financieel onafhankelijk worden? Dan raad ik je aan om Abundance te volgen en alle stappen met volle concentratie en plezier tot je te nemen. Je gaat al binnen een paar weken directe resultaten zien. Christine Beijnen belooft overvloed en dat krijg je met het volgen van deze cursus.

Voor wie is deze online cursus geschikt?

Abundance is geschikt voor iedere vrouw die verandering in haar leven wilt zien. Ben je niet tevreden met je huidige relatie, ben je niet tevreden met je baan of wil je naar het buitenland om te gaan reizen? Dit is dé cursus die voor deze veranderingen gaat zorgen. De cursus is voornamelijk gericht op vrouwen, maar ik zie niet waarom je niet als man deze cursus ook kunt gaan volgen. Dus mensen die streven naar verandering in een positieve zin kunnen bij Abundance terecht.

Heb je kennis en kunde nodig om Abundance te kunnen volgen?

Er is absoluut geen kennis voor nodig om deze online cursus te kunnen volgen. Ik raad wel aan dat je volledige overtuiging moet hebben om aan deze cursus te beginnen. Heb je niet de juiste mindset en heb je het te druk met andere dingen in je leven dan zou ik er nog even mee wachten. Maar voor de rest is Abundance heel toegankelijk en voor iedereen te begrijpen. Ja, er komt wat wetenschap bij kijken, maar Christine Beijnen weet het op een hele begrijpelijke manier te brengen. De drempel voor instap is behoorlijk laag en iedereen kan beginnen met het manifesteren van zijn of haar wensen.

Hoe vaak krijgt deze cursus een update?

Deze cursus is opgesteld en te volgen tot 31 december 2022. Na deze periode komt Christine Beijnen waarschijnlijk met een nieuw project. Dat is nog even afwachten. Maar tot dan kan je op je eigen tempo bepalen hoe je de cursus wilt volgen.

Wat zijn de ervaringen van andere cursisten?

Ik heb wat meningen gevraagd van andere cursisten over Cosmic Life. Zij waren er erg enthousiast over en boekten na een aantal weken al direct resultaten. Ze vertelden dat deze online cursus hun leven hebben verrijkt en dat zit op dit moment financieel onafhankelijk zijn. Daarnaast vertelden ze als je heel serieus verandering wilt in je leven, maar een bepaalde richting wilt hebben dat de Abundance cursus daarvoor zorgt. Heb je enthousiasme en wil je je leven in positieve zin veranderen dan is dit product absoluut iets voor jou.

Conclusie: De trainingen van Cosmic Life wel of niet aanschaffen?

Je merkt dat ik ontzettend enthousiast ben over Abundance van Christine Beijnen. Ik beveel dit iedereen aan die positieve verandering in zijn leven wil creëren. Heb je de juiste mindset en wil je er helemaal voor gaan dat is deze online cursus het beste startpunt om mee te beginnen. Christine Beijnen weet het allemaal heel makkelijk en toegankelijk uit te leggen en je merkt dat ze verstand heeft van manifesteren. Dus wil je bijvoorbeeld financieel onafhankelijk worden in je leven, echt waar, volg de online Abundance cursus. Je gaat merken dat je veel plezier in je leven gaat krijgen en dat je dromen worden waargemaakt.

>> Begin hier met het materiaal van Christine Beijnen

Of maak via de knop hieronder gebruik van het meditatiepakket:

Op jouw succes!