Hoewel we veel manieren aanmoedigen om dromen waar te maken, vinden we ‘dropshipping' maar een vervelend fenomeen. Is Joshua Kaats te vertrouwen en is zijn Dropship Academy daadwerkelijk een goede bron voor het leren van een high income skill? In deze review krijg je informatie en ervaringen over Joshua Kaats en zijn beloftes. Is het iets om vrolijk van te worden of verdient Joshua Kaats toch misschien een reputatie als oplichter? Lees verder…

Al die advertenties van Joshua Kaats… ‘Duizenden euro's per maand verdienen met dropshipping'

Wellicht krijg je – net als ik – nogal wat reclames te zien van mensen die jou beloftes doen om ‘vrijheid' te behalen in je leven. Ook Joshua Kaats is daar eentje van en dat blijkt wel uit zijn Facebook-ads. Maar is hij de beste? Voelden wij ons opgelicht toen wij in de cursus besloten te stappen? Bleek het allemaal fake? Zijn anderen opgelicht door Joshua Kaats en zijn Dropship Academy? We zochten het uit door het zelf te ervaren – een beetje zoals Tros Radar…

Twijfel je over de Dropship Academy van Joshua Kaats? Een review en ervaringen over de cursus…

We zullen gaan uiteenzetten of de Dropship Academy het geld waard is. En niet alleen vanwege de 70+ videolessen en kant-en-klaar materiaal om met je bedrijf te kunnen starten… We kijken voor deze review zo breed mogelijk, inclusief de ervaringen van anderen.

Om te beginnen: wie is Joshua Kaats?

Joshua Kaats is een jonge ondernemer die er al vrij snel achter kwam dat een standaard 9-tot-5 baan niet echt iets voor hem was. Hij begon wel aan een studie Commerciële economie, maar verdiepte zich tegelijkertijd ook steeds meer in online marketing. Hij begon te experimenteren met de mogelijkheden en ontdekte langzaam maar zeker dat dit een goede manier was om snel en eenvoudig geld te verdienen. Toen hij vervolgens geïntroduceerd werd aan de wereld van dropshipping, was hij direct verkocht. Hij zette zijn studie op een lager pitje en begon zich fulltime te focussen op het opzetten van succesvolle webshops.

Joshua Kaats verdient duizenden euro's per maand met dropshipping. Hij heeft dat een tijdje zelfs gedaan terwijl hij de wereld rondreisde. Nu is hij zich met zijn dropship-werknemers in een luxe kantoor gaan vestigen in Nederland. Wij vinden het in ieder geval terecht dat hij ‘De Dropship Koning van Nederland‘ genoemd wordt, gezien zijn indrukwekkende resultaten.

Nadat hij een tijdje op deze manier geld had verdiend, besloot hij de Dropship Academy op te zetten om andere ambitieuze ondernemers te helpen hetzelfde te doen. Tegenwoordig leert hij dit dus ook aan anderen. Hij biedt intensieve ondersteuning aan zijn studenten. Daarnaast geeft hij soms op Youtube- en podcast-kanalen zinvolle tips over dropshipping. Ja, hij is jong, maar onze overtuiging is: van jonge mensen moet je dit soort online skills juist leren. Zij zijn hier het meest handig in.

Hoewel Joshua Kaats zich dus heeft gespecialiseerd in meerdere manieren om gemakkelijk geld te verdienen, staat dropshipping toch wel bovenaan zijn lijstje. Daarom is het handig om voordat we je meer vertellen over de diensten van de Dropship Academy en hoe jij hier gebruik van kunt maken, eerst nog wat dieper ingaan op wat dropshipping nu eigenlijk is

Wat is goed aan Joshua Kaats? Simpel: zijn openheid en zijn vermogen…

recensie joshua kaats

Om te beginnen: hij is tenminste wel eerlijk en hij geeft veel prijs, bijvoorbeeld over wat hij allemaal verdient naast dropshipping – met de verkoop van cursussen. Dit maakt van Joshua Kaats een toegankelijk en eerlijk persoon. Ook merk je aan de reacties van de studenten van Joshua dat hij het beste met iedereen voor heeft – en vooral met zijn studenten.

En dan heb je nog zijn vermogen: Joshua Kaats heeft anno 2023 4,5 miljoen euro omgezet met zijn dropshipping-activiteiten. Wat ons betreft steekt Joshua Kaats met kop en schouders boven andere leraren uit – in ieder geval zeker qua vermogen, oftewel ‘net worth', dat hij verdiend heeft met Dropshipping.

Waar hebben we het eigenlijk over: wat is de Dropship Academy?

De Dropship Academy is een online training met begeleiding waarin je alle precieze stappen leert om met dropshipping aan de slag te gaan zodat je hier veel geld mee gaat verdienen. Ja, inderdaad: ik zei ‘veel'. Want als ondernemer kun je nou eenmaal veel geld verdienen. Misschien is dat zelfs wel voor velen de hoofdreden om ondernemer te worden.

En wat is eigenlijk de officiële info-pagina van de Dropship Academy? Hier vind je alle informatie over de Dropship Academy van Joshua Kaats.

Wat is zo goed aan de Dropship Academy? Onze review…

Het goede van deze training is dat niks verborgen blijft en dat je alle processen van Joshua Kaats rechtstreeks kunt volgen. De leraar start helemaal bij het begin en doorloopt met jou alle stappen totdat je daadwerkelijk veel inkomsten krijgt.

Een ander groot onderdeel van de toegevoegde waarde van de training, is dat je een hele groep mensen om je heen hebt waar je je vragen aan kunt stellen – terwijl die groep jou ook motiveert. Het zijn soortgelijke mensen met dezelfde dromen en het zijn mensen die iedere dag bezig zijn om te bouwen aan die droom. Als het goed is, doe jij dat ook.

Wat komt er in de training allemaal aan bod?

joshua kaats oplichting

De training is erg compleet: alle aspecten en onderdelen van een goede dropshipping-business komen aan bod in deze training. Denk aan het inschrijven en starten, het onderzoeken van jouw niche, het uitzoeken van producten, het bouwen van de webshop en het werven van goedbetalende klanten.

Bovendien vonden we het verrassend dat de training volgepakt zit met allerlei kleine tips van de chef die ertussendoor genoemd worden. Joshua Kaats heeft namelijk veel ervaring opgedaan en vanuit die ervaring kan hij de fijne kneepjes meegeven. Zo leert hij je alles over de sweet spot van producten rond de 25 euro of hij leert je juist alles over high ticket dropshipping.

Daarnaast is het live-aspect erg belangrijk. Je gaat iedere week met de hele groep in een live-coaching-call met Joshua zitten om verder te brainstormen over wat er allemaal goed en fout gaat.

Een greep uit de onderwerpen

 • Het starten van je zaak en je webshop.
 • Onderzoek doen naar producten.
 • De winnende, meest winstgevende producten vinden.
 • Goede, betrouwbare en geschikte leveranciers vinden.
 • De valkuilen en absolute musts van dropshipping.
 • Hoe je jouw producten vindbaar maakt in Google (SEO)
 • Hoe je met chatbots nog meer kunt verkopen.
 • Hoe je meer kunt verkopen door affiliates in te zetten.
 • Hoe je met advertenties continu kunt blijven verkopen.

Daarnaast zitten er bonussen in de cursus:

 • Premium Shopify Templates zitten in de cursus inbegrepen zodat je een betrouwbare, chique uitstraling kunt geven aan jouw webshop.
 • Chatbot Domination Cursus. Dit boost de conversies.
 • Extra bonusmodule over SEA en SEO. Kortom: Google Mastery.
 • Een bonusles door een financieel expert. Financiën zijn een belangrijke levensskill.
 • Cursus over e-mailmarketing.

Hier vind je meer informatie over de inhoud van de Dropship Academy van Joshua Kaats.

Levert de training ook wel resultaten?

Je investeert in een training, dus wil je ook resultaat zien qua geld. Een ding is zeker: Joshua leeft als een koning en hij is de aangewezen persoon om dit van hem te leren. Als de training geen resultaten zou opleveren, zou ik het direct zeggen. Dit wordt gelukkig gegarandeerd: je kunt je cursusgeld binnen de garantie-termijn en -voorwaarden terugkrijgen.

Het is dus zeker mogelijk om veel geld te verdienen met deze training, omdat je simpelweg alle informatie krijgt om ermee aan de slag te gaan met dropshipping. En nu komt de ‘maar': het zal niet vanzelf gaan en het kost moeite. Alle stappen die je als huiswerktaak in de training krijgt, moet je ook daadwerkelijk uitvoeren. Het is niet moeilijk als je de stappen volgt, maar je moet er wel moeite voor doen.

Verwar de garantieregeling niet met 100% slagingskans, want je moet wel moeite doen

dropship academy joshua kaats review

Hetzelfde geldt voor ieder verdienmodel, maar dus ook bij de Dropship Academy: de garantie houdt niet in dat je je hoeft aan te melden en dat je dan automatisch succesvol wordt.

Een groot deel van de deelnemers verdient super veel en ook al krijg je misschien de indruk dat het ze eenvoudig afging – dat is zeker niet zo. Je zal gewoon tijd en geld moeten investeren voor jouw succesvolle webshop.

Dat er gewoon een garantieregeling is voor als je niet tevreden bent, is een mooi vangnet. Maar verwacht wel moeite te doen voor succes.

Wettelijk gezien zijn online trainingen uitgesloten van de verplichting om het aankoopbedrag retour te doen, maar Joshua Kaats heeft alsnog een garantieregeling. Je moet wel de stappen gevolgd hebben, wil je hiervan gebruik maken, wat wij logisch vinden. Als je ergens voor wilt gaan, moet je je volledig inzetten.

Hebben de studenten van Joshua Kaats resultaat?

Ik kan het me soms niet voorstellen als ik Joshua's studenten zie, maar ik zie veel goede resultaten langskomen. In de community-groep zie ik erg veel berichten langskomen van studenten die 10.000+ euro per maand verdienen.

Vaak zijn het eigenlijk snotneuzen van 17 jaar. Misschien is dat wat denigrerend gezegd, maar ze hebben in ieder geval wel een waanzinnig volwassen mindset. Als zij dat kunnen, dan kun jij dat ook.

Is de Dropship Academy de investering waard?

Ik zal je vertellen wat niet je investering waard is: een school/opleiding die 4 tot 6 jaar duurt en waar je – deels van overheidswege – tienduizenden euro's voor moet betalen terwijl je niks leert.

Bij een school/opleiding is het nog maar de vraag wat je aan het einde allemaal kunt en of je wordt aangenomen bij een baantje. Bij Joshua Kaats leer je daarentegen een hands-on-skill die direct geld oplevert. Je leert een high income skill en dat is het cursusgeld absoluut waard.

Als het goed is ga je met de cursus aan de slag om een winstgevende business van 10k+ per maand te runnen. Dan ga je niet meer terugdenken aan die eenmalige investering voor en waardevolle cursus.

Bekijk hier de meest actuele aanbieding van de Dropship Academy. Via deze link kun je couponcode MANSION gebruiken voor €200,00 extra korting.

Joshua wordt steeds bekender maar is hij ook betrouwbaar?

joshua kaats te vertrouwen

Joshua Kaats is wat ons betreft betrouwbaar en zijn studenten zijn zijn getuige. Niet alleen zijn studenten laten daadwerkelijk resultaat zien, maar ook via zijn social media laat hij veel openheid zien over zijn bedrijven, studenten en privéleven.

Over de negatieve reacties

Ondanks de vele positieve reacties die Joshua Kaats ontvangt voor zijn werk, is er ook veel negativiteit. Dit blijkt iets te zijn waar iedereen in dit vakgebied vroeg of laat mee te maken krijgt. Mensen vinden het moeilijk te geloven dat het echt mogelijk is om binnen korte tijd zoveel geld te verdienen. Toch lijkt Kaats het voor elkaar te krijgen. Dit is dan ook iets waar weinig aan te veranderen is en als we kijken naar de reviews, wint de positiviteit het zeker van de negatieve reacties.

Is Dropshipping niet dood?

Dropshipping is zeker niet dood en juist groeiende. Dit is juist het perfecte moment omdat steeds meer mensen online kopen – en een verrassend groot deel daarvan verloopt via Dropshipping. ng is absoluut niet dood. Het verdienmodel is dan ook zeker geen scam.

Waarom starten met Dropshipping?

met dropshipping starten waarom

Dropshipping is een manier van ondernemen waarbij je zo min mogelijk ‘gedoe' hebt. Als je namelijk iets verkoopt, gaat het product direct van de leverancier naar jouw klant.

Hierdoor kun je stoppen met de 9-5-baan-routine en je mooiste leven gaan leiden. Daar moet je wel eerst wat voor doen: die business even goed opstarten, waarna je vogelvrij bent.

Ervaringen over de Dropship Academy

Op Instagram zie je bijna dagelijks gigantische succesposts van de leerlingen van Joshua Kaats. Wat opvalt is dat het niet lang heeft geduurd voordat ze de resultaten hebben behaald. Omdat de cursus erg praktijk-gericht is, hebben ze binnen de eerste weken al geld verdiend.

Er zijn – behalve jaloerse buitenstaanders die de cursus niet hebben gevolgd – geen negatieve ervaringen te vinden over Joshua Kaats en zijn training. Normaal gesproken vind ik dat vreemd, maar in dit geval is het daadwerkelijk een cursus met resultaat en garantie als je de stappen volgt.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag kwam één van mijn topstudenten op kantoor🏆. • Carola is 58 jaar en heeft o.a. als CEO, HR Director en Interim manager gewerkt voor grote internationale bedrijven. • Ze verdiende bakken met geld, woonde in een groot huis met 2 auto’s + 1 boot voor de deur én kon ook nog eens 4x/jaar op vakantie. • Wat wil je nog meer, zou je denken🤔? • Dat was voor haar heel duidelijk: vrijheid. En dat is de reden dat ze een paar maanden geleden is begonnen met dropshippen. • Inmiddels kan ze er 100% van leven, heeft ze meer dan €151.000 omgezet en ervaart ze de vrijheid die ze bij haar vorige carrière niet had. • Geld is leuk, maar het is veel belangrijker om iets te doen wat je écht leuk vindt. • Diep en diep respect voor deze gigantische carriére switch❤️🙌🏻

Een bericht gedeeld door Joshua “Dropship” Kaats (@joshuakaats) op

Conclusie van deze review over Joshua Kaats & De Dropship Academy

Misschien zag je al dat ik mega positief ben over Joshua Kaats. Dat komt omdat je daadwerkelijk iets leert waarmee je jouw investering snel terugverdient, en dat vind ik het allerbelangrijkste. Zo zakelijk ben ik, en zo hoor je te denken.

Bovendien is de community en de support erg goed. Je komt niet binnen in een klein clubje wat demotiverend is, maar je komt echt in een grote succes-community. Samen moet die vrijheid zeker te bereiken zijn – en vooral met de garantie voor verkopen als je de stappen van de training volgt.

Deze high income skill ga je in ieder geval de rest van je leven gebruiken: inkopen, verkopen, website maken, SEO, SEA, e-mailmarketing… en zo kan ik nog doorgaan. Al die dingen kwamen niet zo uitgebreid aan bod in mijn volledige 4-jarige hbo-marketingopleiding.

De training van Joshua Kaats kopen? Korting op de Dropship Academy

Momenteel heeft Joshua Kaats via ons een speciale prijsactie voor de Dropship Academy. Je kunt hier de gratis webinar volgen waarin de volledige methode prijsgegeven wordt. Via deze link kun je couponcode MANSION gebruiken voor €200,00 extra korting op de volledige training.

Het boek van Joshua Kaats: Dropship Blauwdruk gratis beschikbaar als e-boek

Tot slot kunnen we je zeker dit e-boek aanbevelen, waarin je de complete Dropship Blauwdruk vindt zodat je precies weet hoe het werkt en wat je moet doen voor je eigen dropshipping-business.

De hele dropship-methodiek is een legitieme methode om veel geld te kunnen verdienen – en dit boek legt de methodiek op knappe wijze uit. Joshua Kaats en zijn leerlingen bewijzen met de resultaten van de Dropship Academy – en zeker ook met de kennis van dit boek – dat Joshua Kaats geen oplichter, maar een uitstekende leraar is.

Hier kun je het boek gratis downloaden. Op jouw succes!