Ken je Happy With Yoga al? En ben je benieuwd of hun programma's geschikt voor je zijn? Wij volgden hun programma's en delen onze ervaring, inclusief onze ‘tops' & ‘verbeterpuntjes'. Onze mening hebben we op deze pagina uitgesplitst via tekst en een video-review. Lees deze review verder om meer te leren over dit populaire Yoga-platform en de ervaringen over de Happy With Yoga Academy…

Wat is Happy With Yoga?

Happy With Yoga – opgericht door Melanie Poldervaart en Rolf van Baalen – is een website met blogartikelen over Yoga. Daarnaast is het een premium elektronische leeromgeving waarin je Yoga-oefeningen en goede aanverwante oefeningen kunt leren.

  • Het gratis gedeelte met blogartikelen staat op happywithyoga.com.
  • Het premium gedeelte met de cursussen staat op academy.happywithyoga.com.
  • Hun speciale abonnementsvorm staat op practice.happywithyoga.com

Bekijk bijvoorbeeld hier hun populaire Yoga-stap-voor-stap-cursus. Dit is een volledige basiscursus, maar voor wie méér wil, hebben ze ook abonnementsvormen voor extra Yoga-disciplines. Daarover straks meer…

Is Happy With Yoga een aanrader?

Wij hebben alle cursussen van Happy With Yoga gedaan en we gaan via de verschillende paragrafen van dit artikel ons oordeel geven.

Om te beginnen: de trainers. Melanie en Rolf zijn het gezicht van Happy With Yoga. Ze hebben een hoge Yoga-docentengraad en ze hebben niet alleen leuke blogartikelen, ze helpen je ook gewoon praktisch op weg.

Daarnaast zijn ze in onze beleving volledig transparant, integer en congruent met het materiaal dat ze uitdragen. Ze zijn terecht een van de belangrijkste Yoga-experts in Nederland.

We staan volledig achter hun filosofie om beweegbaarder te worden. Men is namelijk vaak gespannen en niet zo flexibel met het lichaam. En weet je wat wij nou heel erg geloven? Als we bewogen willen worden naar succes en geluk, bijvoorbeeld kansen die op ons pad komen, dan moeten we letterlijk beweegbaar zijn!

Yoga-oefeningen van Happy With Yoga

happy with yoga review ervaringen tips

Laten we even beginnen door uiteen te zetten wat voor cursussen er beschikbaar zijn via Happy With Yoga. Laten we eerst naar de Yoga-cursussen kijken:

Daarnaast biedt Happy With Yoga een soort on-demand-yoga-lessen-platform via practice.happywithyoga.com. Daarover later meer.

Mindfulness-oefeningen van Happy With Yoga

Ook heeft Happy With Yoga een speciale leeromgeving voor mindfulness-oefeningen, inclusief dagelijkse begeleiding gedurende 8 weken. Ook word je door deze coulant geprijsde cursus gedurende de acht weken begeleid via dagelijkse herinneringen. Klik hier voor de mindfulness-cursus.

En wat is dan practice.happywithyoga.com? ‘Yoga-Netflix'

Via practice.happywithyoga.com kun je via een abonnementsvorm onbeperkt online Yoga-lessen volgen. Deze Yoga-lessen gaan verder dan de basis-stap-voor-stap-cursus. Het is een veel uitgebreider platform in vergelijking met de cursussen – die als stevige basis dienen.

Het Practice-platform van Happy With Yoga bevat zo'n 200 kwalitatief hoogwaardige lessen die je onbeperkt kunt volgen. Het is een soort ‘Netflix van de Yoga' – de perfecte methode om thuis je Yoga-practice te blijven doen. Als je je aanmeldt heb je direct onbeperkt toegang tot alle lessen van dit platform. Meer informatie over deze onbeperkt Yoga-lessen.

De cursussen zijn inclusief bonussen, zoals gratis e-boeken over Yoga

happy with yoga doen of niet

De online cursussen van Happy With Yoga hebben vaak handige bonussen, zoals e-boeken en video's voor extra achtergrondinformatie. Het zijn dus niet zomaar wat lessen, maar je krijgt daadwerkelijk alle bronnen om aan de slag te kunnen gaan.

We waren verrast door de moeite die ze hadden gestoken in het fotograferen van alle Yoga-houdingen voor deze bonussen. Dat is alvast een grote top voor Happy With Yoga.

Onze ervaringen over Happy With Yoga

Vooropgesteld: we raden deze producten met heel ons hart aan. We lopen echter niet alleen maar de polonaise over Happy With Yoga. We gaan zo ook wat minpuntjes noemen, maar voor ons zijn de lessen van Happy With Yoga vooral een uitkomst.

We hebben alle online trainingen van Happy With Yoga gevolgd en we zijn vooral te spreken over de visuele uitleg van alle technieken en houdingen. In de komende paragrafen gaan we in op de tips en tops van deze premium online content.

We zijn het meest te spreken over de bijgeleverde pdf's

happy with yoga legt alles visueel goed uit

Het toppunt van de online trainingen vinden we de bijgevoegde pdf's waarin een van de trainers steeds een houding duidelijk voordoet. Ook is dat steeds vergezeld met een duidelijke tekst. Dit is extra handig als aanvulling bovenop de video's. We kunnen deze pdf's met recht premium content noemen.

Wat is voor verbetering vatbaar?

Er zijn een paar dingen die we voor verbetering vatbaar vinden. De leraren – Melanie en Rolf – stralen veel vrede en rust uit. Dat is gelukkig ook het punt van Yoga. Echter, er bestaat ook zoiets als een ‘trainersgemoedstoestand'. Een trainersgemoedstoestand is er eentje van actief, wakker en energiek lesgeven. Voor de trainers geldt in sommige video's dat ze geen trainersgemoedstoestand hebben aangenomen.

Een ander puntje is iets waar Happy With Yoga niet heel veel aan kan doen: het geluid. Bij de Yoga-houdingen is het onhandig om met een clip-microfoon te werken, dus dat hebben ze niet gedaan. Ze werken met een shotgun-microfoon en dat zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit niet optimaal is.

Happy With Yoga heeft een goede elektronische leeromgeving

goede online leeromgeving

De elektronische leeromgeving is overzichtelijk en het doet wat het moet doen: de premium content, zoals de videolessen en premium e-boeken voor je organiseren en bijhouden hoever je bent met een cursus. We zijn blij om te zien dat Happy With Yoga voor een beproefde elektronische leeromgeving heeft gekozen, namelijk: Thinkific.

Wat vinden we van de prijs/kwaliteit-verhouding?

Om maar met de deur in huis te vallen: De online cursussen van Happy With Yoga zijn niet bepaald op de meest professionele manier opgenomen. Het opnamemateriaal is niet al te best en ze hebben het materiaal niet altijd op de meest optimale manier ingezet voor de beste kwaliteit.

De trainers zijn daarentegen wel erg prettig en ze hebben hun cursussen erg behapbaar gemaakt. Het is allemaal niet mega uitgebreid – en dat is precies wat ervoor nodig is om een online cursus te laten slagen. Dan ga jij als cursist namelijk ook daadwerkelijk wat doen. Van te veel informatie ga je alleen maar in je hoofd zitten.

De huidige actieprijzen van Happy With Yoga

Dat gezegd hebbende: de prijzen van de cursussen zijn uitstekend als je kijkt naar wat je ervoor krijgt. Het is absoluut de moeite waard om voor deze prijzen aan de slag te gaan met de verschillende onderwerpen. Hieronder hebben we de huidige actieprijzen op een rijtje gezet:

Onze video-review van Happy With Yoga

Ervaringen van anderen

Er zijn ook geen andere negatieve gebruikersreviews – en bovendien hebben we de verkoopstatistieken mogen inzien, waarbij we haast nooit een refund tegenkwamen. Volgens de klanten weten Rolf en Melanie waar ze het over hebben en zorgen ze voor resultaten.

Conclusie

Uiteindelijk komt het neer op resultaat, en dat krijg je. Je kunt er met de programma's van Happy With Yoga voor kiezen om een volledige Yoga-ervaring te krijgen – en je kunt er ook voor kiezen om even 20 minuten te ontstressen, zodat je daarna de wereld weer aankunt.

Wil je aan de slag met Yoga maar weet je niet waar te beginnen? Dan is de gestructureerde aanpak van Happy With Yoga erg geschikt.

Hier kun je meer ontdekken over Happy With Yoga

Melanie en Rolf houden regelmatig contact met ons omtrent acties en aanbiedingen. Hierdoor hebben we hier speciale linkjes naar de meest actuele kortingspagina's op een rijtje gezet.

➡️Klik hier voor de Yoga-stap-voor-stap-cursus.

➡️Klik hier voor de chakra-cursus.

➡️Klik hier voor de Yoga Nidra-cursus.

➡️Klik hier voor de mindfulness-cursus.

➡️Klik hier voor onbeperkt Yoga-lessen.

➡️Klik hier voor hun nieuwste cursus over minimaliseren.

Maak vandaag gebruik van deze extra vriendelijk geprijsde programma's van Happy With Yoga en laat stress tot het verleden behoren.

Happy With Yoga zit ook op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Happy With Yoga vind je verschillende verhalen van Melanie en Rolf.

Op jouw geluk!

Gerelateerd: lees verder...