Ken je Happy With Yoga al? En ben je benieuwd of hun programma's geschikt voor je zijn? Wij volgden hun programma's en delen onze ervaring, inclusief onze 'tops' & ‘verbeterpuntjes'. Onze mening hebben we op deze pagina uitgesplitst via tekst en een video-review. Lees deze review verder om meer te leren over dit populaire Yoga-platform en de ervaringen over de Happy With Yoga Academy…

Inhoud van deze pagina:

Happy With Yoga: een uitgebreide beschrijving én volledige review

Ken jij Happy With Yoga al? Dit platform is inmiddels het grootste Nederlandstalige platform op het gebied van yoga. Dat zegt veel over de populariteit. Maar liefst tienduizenden mensen brengen maandelijks een bezoek aan Happy With Yoga. De Facebook community bestaat uit maar liefst 16.000 volgers, daarnaast zijn er nog 15.000 YouTube abonnees en liefst 18.000 Instagram volgers. Weten wat Happy With Yoga voor jou kan betekenen? Lees ons review.

➡️Klik hier voor de bekende Yoga-stap-voor-stap-cursus van Happy With Yoga.

Happy With Yoga en onze zoektocht naar de beste online yogalessen

Yoga is populairder dan ooit. Het grootste gedeelte van de twintigste eeuw had nog bijna niemand van yoga gehoord, maar vandaag de dag is iedereen er in meer of mindere mate mee bekend. Yoga kan je helpen te ontspannen, meer balans te vinden in het lichaam, je nachtrust en je leven als geheel. Ook is Yoga effectief bij klachten als rusteloosheid en stress. Kortom: er is meer dan genoeg reden voor ons reviewers om ons er goed in te verdiepen.

Wat maakt ons de geschikte yogalessen reviewers?

Yogalessen zijn hartstikke leuk en op meer dan één manier goed voor je lichaam. Dat weten we inmiddels uit eigen ervaring. Zoals je van ons mag verwachten, hebben wij Happy With Yoga in praktijk uitgetest. We weten waar we het over hebben als we het platform reviewen.

Online yogalessen aanbod: een kritische houding is nodig

Het feit dat yoga steeds populairder wordt, houdt ook in dat er steeds meer aanbieders van yogacursussen op het internet bijkomen. Wij als reviewers zijn kritisch op elk nieuw platform en elke nieuwe cursus, maar jij als klant zou dat ook moeten zijn. Uiteraard is alleen het beste goed genoeg. Yoga is alleen bewezen effectief als het volgens de methode uit het verre oosten gaat. Let je er op dat de oprichters van de cursus goede diploma’s hebben?

Happy With Yoga: eerste sceptische impressie overwonnen

Om bovenstaande reden waren we ook op Happy With Yoga in eerste instantie wat sceptisch. Gelukkig viel de praktijk ons niet tegen: de onderwijzers hebben heel wat uren aan scholing achter de rug (niet hier, maar in het verre oosten) en verschillende diploma’s op zak.

Deze criteria maken voor ons een goede yoga aanbieder

In ons onderzoek naar Happy With Yoga letten wij op het volgende:

 • Hoe toegankelijk zijn de yoga cursussen? Zijn deze voor iedereen begrijpelijk?

 • Leer je behalve de basismethodes ook verdiepende yoga methodes?

 • Is er ook voor de ervaren yoga beoefenaar genoeg te ontdekken?

 • Biedt Happy With Yoga voldoende twijfel bij vragen over de cursus of methode?

 • Zijn de yoga cursussen tegen een eerlijke prijs verkrijgbaar?

 • Krijg je levenslang toegang, plus toegang tot later toegevoegde updates?

Happy With Yoga in de praktijk getest: onderzoeksdata bij een divers aanbod

Zoals gezegd, hebben wij de cursussen van Happy With Yoga in praktijk uitgetest. Dat is voor ons een belangrijke voorwaarde voor we een review schrijven. Op de redactie zijn we met meerderen. Elk van ons heeft op één cursus gefocust. Voor dit review we onze bevindingen gedeeld.

➡️Klik hier voor de bekende Yoga-stap-voor-stap-cursus van Happy With Yoga.

Wat is Happy With Yoga?

Happy With Yoga – opgericht door Melanie Poldervaart en Rolf van Baalen – is een website met blogartikelen over Yoga. Daarnaast is het een premium elektronische leeromgeving waarin je Yoga-oefeningen en goede aanverwante oefeningen kunt leren.

 • Het gratis gedeelte met blogartikelen staat op happywithyoga.com.
 • Het premium gedeelte met de cursussen staat op academy.happywithyoga.com.
 • Hun speciale abonnementsvorm staat op practice.happywithyoga.com

Bekijk bijvoorbeeld hier hun populaire Yoga-stap-voor-stap-cursus. Dit is een volledige basiscursus, maar voor wie méér wil, hebben ze ook abonnementsvormen voor extra Yoga-disciplines. Daarover straks meer…

In het kort: waar staat Happy With Yoga voor?

Happy With Yoga is – je raadt het al – een yogaplatform. Niet zomaar een yogaplatform, maar het grootste yogaplatform van België en Nederland. Je vindt hier maar liefst ruim 900 blogs over yoga, lifestyle, mindfulness en meditatie. Behalve cursussen worden er ook retreats en workshops aangeboden. Bovendien kun je je inschrijven voor de Happy With Yoga Academy.

De knappe koppen achter Happy With Yoga

Oprichters van Happy With Yoga zijn Rolf en Melanie. Zoals gezegd, hebben zij meerdere diploma’s als yoga instructeurs. Zo staan zij geregistreerd als Hatha Vinyasa Yoga, YACEP en E-RYT500 docenten. Melanie heeft zich daarnaast gespecialiseerd tot RYT 200 Yin Yoga docent. Rolf is mindfulness coach en gecrediteerd Level II Wim Hof Methode instructeur. Beiden hebben zij er maar liefst 300 uur aan Yoga Nidra en meditatietraining opzitten.

Verschillende yoga producten en diensten

Op Happy With Yoga worden ruim 900 blogs aangeboden, verschillende workshops, maar ook retreats en bovenal verschillende cursussen. Bovendien heb je de mogelijkheid alle ontwikkelingen op het platform te volgen in de Happy With Yoga Academy. Verder geeft Happy With Yoga aan open te staan voor vragen, podcasts, interviews of andere vormen van samenwerking.

Is Happy With Yoga een aanrader?

Wij hebben alle cursussen van Happy With Yoga gedaan en we gaan via de verschillende paragrafen van dit artikel ons oordeel geven.

Om te beginnen: de trainers. Melanie en Rolf zijn het gezicht van Happy With Yoga. Ze hebben een hoge Yoga-docentengraad en ze hebben niet alleen leuke blogartikelen, ze helpen je ook gewoon praktisch op weg.

Daarnaast zijn ze in onze beleving volledig transparant, integer en congruent met het materiaal dat ze uitdragen. Ze zijn terecht een van de belangrijkste Yoga-experts in Nederland.

We staan volledig achter hun filosofie om beweegbaarder te worden. Men is namelijk vaak gespannen en niet zo flexibel met het lichaam. En weet je wat wij nou heel erg geloven? Als we bewogen willen worden naar succes en geluk, bijvoorbeeld kansen die op ons pad komen, dan moeten we letterlijk beweegbaar zijn!

Onze ervaringen met Happy With Yoga en geboekte resultaten

Happy With Yoga is een platform dat heel wat te bieden heeft. Niet alleen op het gebied van yoga, maar ook op het gebied meditatie en mindfulness. Het platform is voortdurend in beweging. Niet voor niets is het in no-time het grootste Nederlandstalige yogaplatform geworden. Je krijgt uitgebreide uitleg op down-to-earth wijze en kunt direct aan de slag.

Op welke kosten moet je ongeveer rekenen?

Happy With Yoga biedt verschillende losse cursussen aan en de kosten van deze cursussen zijn prima te overzien. Voor de Stap Voor Stap beginnen met Yoga cursus bijvoorbeeld betaal je slechts 57 euro. Dat is een kostenpost die bijna iedereen zich met wat sparen zal kunnen veroorloven.

➡️Klik hier voor de actiepagina van de bekende Yoga-stap-voor-stap-cursus van Happy With Yoga.

Yoga-oefeningen van Happy With Yoga

happy with yoga review ervaringen tips

Laten we even beginnen door uiteen te zetten wat voor cursussen er beschikbaar zijn via Happy With Yoga. Laten we eerst naar de Yoga-cursussen kijken:

Daarnaast biedt Happy With Yoga een soort on-demand-yoga-lessen-platform via practice.happywithyoga.com. Daarover later meer.

Mindfulness-oefeningen van Happy With Yoga

Ook heeft Happy With Yoga een speciale leeromgeving voor mindfulness-oefeningen, inclusief dagelijkse begeleiding gedurende 8 weken. Ook word je door deze coulant geprijsde cursus gedurende de acht weken begeleid via dagelijkse herinneringen. Klik hier voor de mindfulness-cursus.

En wat is dan practice.happywithyoga.com? ‘Yoga-Netflix'

Via practice.happywithyoga.com kun je via een abonnementsvorm onbeperkt online Yoga-lessen volgen. Deze Yoga-lessen gaan verder dan de basis-stap-voor-stap-cursus. Het is een veel uitgebreider platform in vergelijking met de cursussen – die als stevige basis dienen.

Het Practice-platform van Happy With Yoga bevat zo'n 200 kwalitatief hoogwaardige lessen die je onbeperkt kunt volgen. Het is een soort ‘Netflix van de Yoga' – de perfecte methode om thuis je Yoga-practice te blijven doen. Als je je aanmeldt heb je direct onbeperkt toegang tot alle lessen van dit platform. Meer informatie over deze onbeperkt Yoga-lessen.

De cursussen zijn inclusief bonussen, zoals gratis e-boeken over Yoga

happy with yoga doen of niet

De online cursussen van Happy With Yoga hebben vaak handige bonussen, zoals e-boeken en video's voor extra achtergrondinformatie. Het zijn dus niet zomaar wat lessen, maar je krijgt daadwerkelijk alle bronnen om aan de slag te kunnen gaan.

We waren verrast door de moeite die ze hadden gestoken in het fotograferen van alle Yoga-houdingen voor deze bonussen. Dat is alvast een grote top voor Happy With Yoga.

Onze ervaringen over Happy With Yoga

Vooropgesteld: we raden deze producten met heel ons hart aan. We lopen echter niet alleen maar de polonaise over Happy With Yoga. We gaan zo ook wat minpuntjes noemen, maar voor ons zijn de lessen van Happy With Yoga vooral een uitkomst.

We hebben alle online trainingen van Happy With Yoga gevolgd en we zijn vooral te spreken over de visuele uitleg van alle technieken en houdingen. In de komende paragrafen gaan we in op de tips en tops van deze premium online content.

We zijn het meest te spreken over de bijgeleverde pdf's

happy with yoga legt alles visueel goed uit

Het toppunt van de online trainingen vinden we de bijgevoegde pdf's waarin een van de trainers steeds een houding duidelijk voordoet. Ook is dat steeds vergezeld met een duidelijke tekst. Dit is extra handig als aanvulling bovenop de video's. We kunnen deze pdf's met recht premium content noemen.

Wat is voor verbetering vatbaar?

Er zijn een paar dingen die we voor verbetering vatbaar vinden. De leraren – Melanie en Rolf – stralen veel vrede en rust uit. Dat is gelukkig ook het punt van Yoga. Echter, er bestaat ook zoiets als een 'trainersgemoedstoestand'. Een trainersgemoedstoestand is er eentje van actief, wakker en energiek lesgeven. Voor de trainers geldt in sommige video's dat ze geen trainersgemoedstoestand hebben aangenomen.

Een ander puntje is iets waar Happy With Yoga niet heel veel aan kan doen: het geluid. Bij de Yoga-houdingen is het onhandig om met een clip-microfoon te werken, dus dat hebben ze niet gedaan. Ze werken met een shotgun-microfoon en dat zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit niet optimaal is.

Happy With Yoga heeft een goede elektronische leeromgeving

goede online leeromgeving

De elektronische leeromgeving is overzichtelijk en het doet wat het moet doen: de premium content, zoals de videolessen en premium e-boeken voor je organiseren en bijhouden hoever je bent met een cursus. We zijn blij om te zien dat Happy With Yoga voor een beproefde elektronische leeromgeving heeft gekozen, namelijk: Thinkific.

Wat vinden we van de prijs/kwaliteit-verhouding?

Om maar met de deur in huis te vallen: De online cursussen van Happy With Yoga zijn niet bepaald op de meest professionele manier opgenomen. Het opnamemateriaal is niet al te best en ze hebben het materiaal niet altijd op de meest optimale manier ingezet voor de beste kwaliteit.

De trainers zijn daarentegen wel erg prettig en ze hebben hun cursussen erg behapbaar gemaakt. Het is allemaal niet mega uitgebreid – en dat is precies wat ervoor nodig is om een online cursus te laten slagen. Dan ga jij als cursist namelijk ook daadwerkelijk wat doen. Van te veel informatie ga je alleen maar in je hoofd zitten.

De huidige actieprijzen van Happy With Yoga

Dat gezegd hebbende: de prijzen van de cursussen zijn uitstekend als je kijkt naar wat je ervoor krijgt. Het is absoluut de moeite waard om voor deze prijzen aan de slag te gaan met de verschillende onderwerpen. Hieronder hebben we de huidige actieprijzen op een rijtje gezet:

Onze video-review van Happy With Yoga

Ervaringen van anderen

Er zijn ook geen andere negatieve gebruikersreviews – en bovendien hebben we de verkoopstatistieken mogen inzien, waarbij we haast nooit een refund tegenkwamen. Volgens de klanten weten Rolf en Melanie waar ze het over hebben en zorgen ze voor resultaten.

Het aanbod van Happy With Yoga

Cursus 1: Yoga Tegen Stress

Wat mag je precies verwachten van de Yoga Tegen Stress cursus?

 • Deze cursus behandeld Hatha Yoga aan de hand van de instructief van Rolf van Ballen

 • Leer diepe ontspanning te vinden

 • Ontdek hoe je stress kunt verminderen

 • Een lichte cursus van negen lessen.

Cursus 2: Rise & Shine – Ochtend Yoga

Niet bepaald een ochtendmens (of juist wel)? De ochtend goed beginnen doe je met ochtend yoga.

 • Ook deze cursus wordt door Rolf gegeven

 • De focus ligt hier op Hatha Vinyasa

 • Een cursus vol korte practices, die je gemakkelijk kunt inpassen in je ochtendroutine

 • Goed voor energie en focus

 • Een gemiddeld zware cursus van 13 lessen.

Cursus 3: Yin Yoga en de Meridianen

Deze derde cursus biedt het volgende:

 • Focus op Yin Yoga

 • Gegeven door specialist Melanie Poldervaart

 • Focus op de meridianen in het lichaam

 • Een lichte cursus van zeven lessen.

Cursus 4: Yoga Stap voor Stap (Beginnerscursus)

De Yoga Stap voor Stap cursus kost je, zoals gezegd, 57 euro.

 • 9 volledig online yogalessen waarin alle basismethoden besproken worden

 • Inclusief handig e-boek waarin 25 belangrijke houdingen besproken worden

 • Yogafilosofie in een bonusles

 • Verschillende bonusvideo’s

 • Vrijblijvend toegang tot de Facebook community

 • Onder begeleiding van ervaren, professionele docenten.

Cursus 5: Online Yoga Nidra

Yoga Nidra richt zich op het volgende:

 • Een “slaaphouding”, waarin je juist op zoek gaat naar een dieper bewustzijn

 • Prikkels die je op dagelijkse wijze binnenkrijgt en die voor stress en spanning zorgen verwerken

 • Helpt tegen angstgevoelens, stress en zelfs depressie

 • Helpt ook bij pijn en chronische vermoeidheid

 • Bij rusteloosheid en hoge bloeddruk

 • Helpt bij slapeloosheid

 • Zelfs bij Posttraumatische stressklachten kan Yoga Nidra helpen

 • Gericht op heling van lichaam en geest

 • Eenmalige investering van 37 euro.

Cursus 6: Yoga Nidra – de reis door de Chakra’s

De Reis door de chakra’s cursus maakt ook gebruik van de Yoga Nidra technieken.

 • Inclusief vijf transformatieve en helende Yoga Nidra sessies

 • Een zeer uitgebreide cursushandleiding

 • Verschillende instructievideo’s

 • Persoonlijk werkboek waarin je werkt aan elk van de zeven chakrá, plus je leert de sankalpa’s van elk chakra ontdekken

 • Toegang tot de Facebook Community

 • Onder begeleiding van ervaren yogadocenten

 • Je blijft altijd toegang tot de cursus houden, inclusief toekomstige updates

 • De cursus is tijdelijk afgeprijsd van 222 naar 87 euro.

Cursus 7: Mindfulness voor het Dagelijks Leven

De Mindfulness voor het Dagelijkse Leven cursus biedt je…

 • Acht weken lang begeleiding

 • Ieder dag een nieuwe e-mail met praktische mindfulness oefening

 • Per dag maximaal 30 minuten bezig

 • Elke week een nieuw mindfulness aspect

 • Verschillende mindfulness video’s en audiobestanden

 • Inclusief de extra minicursus “Mindfulness op het werk”

 • Helpt om chaos in je hoofd en bijbehorende stress tegen te gaan

 • Tijdelijk afgeprijsd van 188 naar 47 euro.

Onze Happy With Yoga scores

 • Kwaliteit: 9. Veel diepgaande cursussen
 • Prijs: 9. Cursussen voor scherpe prijzen
 • Updates: 8.5. Regelmatig updates, onder meer in de blogs
 • Support: 8. Je vragen goed beantwoord
 • Eenvoud: 9.5. Ook als absolute leek kun je uitstekend met yoga aan de slag.

Hoe blinkt Happy With Yoga uit ten opzichte van concurrenten?

Happy With Yoga wil yoga voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken en doet dit op de meest laagdrempelige wijze denkbaar. Op het platform vind je verschillende doelgerichte en praktische tools. De oprichters, Melanie en Rolf, hebben ieder voor ruim 1500 uur aan training gevolgd en zijn nog altijd actief bezig hun kennis over yoga te vergroten. Ook gaan ze uitgebreid op zoek naar het vinden van de beste methode om hun kennis over te dragen.

Een expert bespreekt het uitgebreide Happy With Yoga aanbod

De expert die wij naar Happy With Yoga hebben laten kijken, was erg te spreken over het aanbod dat dit yoga platform biedt. Je vindt er iets voor elk niveau, steeds op instapniveau. Een belangrijk voordeel is dat je ook gemakkelijk een oefening tussendoor kunt doen – je hoeft er niet elke dag een uur mee bezig te zijn. Een kwartiertje kan ook, dankzij de handige video’s.

De supportafdeling: vragen stellen aan Happy With Yoga

Wie een vraag wil stellen aan Happy With Yoga neemt contact op via de contactpagina. Op deze pagina kun je terecht voor al je vragen, maar ook voor media gerelateerde zaken en samenwerkingsvoorstellen. De oprichters beloven je mail in drie werkdagen tijd te beantwoorden. Wij hebben dit uitgetest en kunnen beamen: je hoeft nooit lang te wachten op antwoord.

Voor wie zijn de cursussen van Happy With Yoga geschikt?

Het fijne van de Happy With Yoga cursussen is dat ze voor iedereen geschikt zijn: je kunt ondernemer zijn, directeur, huisvrouw, jong of oud, man en vrouw. Voor yoga hoef je niet bijzonder sportief te zijn of een sportfanaat: met elke lichaamsbouw kun je met yoga aan de slag.

➡️Klik hier voor de bekende Yoga-stap-voor-stap-cursus van Happy With Yoga.

Updates van Happy With Yoga: nieuwe inzichten gedeeld

Op het Happy With Yoga platform vind je met grote regelmaat nieuwe blogs. Ook kom je wekelijks nieuwe yoga video’s tegen. Het YouTube kanaal wordt regelmatig van Mindfulness en yoga video’s voorzien waarin je tips, inspiratie en oefeningen vindt voor lichaam als geest.

Conclusie

Uiteindelijk komt het neer op resultaat, en dat krijg je. Je kunt er met de programma's van Happy With Yoga voor kiezen om een volledige Yoga-ervaring te krijgen – en je kunt er ook voor kiezen om even 20 minuten te ontstressen, zodat je daarna de wereld weer aankunt.

Wil je aan de slag met Yoga maar weet je niet waar te beginnen? Dan is de gestructureerde aanpak van Happy With Yoga erg geschikt.

Hier kun je meer ontdekken over Happy With Yoga

Melanie en Rolf houden regelmatig contact met ons omtrent acties en aanbiedingen. Hierdoor hebben we hier speciale linkjes naar de meest actuele kortingspagina's op een rijtje gezet.

➡️Klik hier voor de Yoga-stap-voor-stap-cursus.

➡️Klik hier voor de chakra-cursus.

➡️Klik hier voor de Yoga Nidra-cursus.

➡️Klik hier voor de mindfulness-cursus.

➡️Klik hier voor onbeperkt Yoga-lessen.

➡️Klik hier voor hun nieuwste cursus over minimaliseren.

Maak vandaag gebruik van deze extra vriendelijk geprijsde programma's van Happy With Yoga en laat stress tot het verleden behoren.

Ervaringen & reviews van anderen

RecensentSamenvatting van de review
Review HuisDe cursist is enthousiast over het aanbod aan cursussen via Happy With Yoga. De trainers zijn experts binnen hun vakgebied. De verhouding tussen de prijs van hun cursussen en de kwaliteit van de inhoud is goed.
Marc HealthyDeze deelnemer is inmiddels 6 maanden lid en is zeer te spreken over het cursusaanbod. Je krijgt regelmatig e-mails en stuur je een berichtje terug, dan krijg je uitgebreid antwoord. De trainers zijn enthousiast en motiveren. De online trainingen zijn handig voor thuis, voor wanneer je niet de deur uit wilt of mag.
Reviews WebDeze reviewer was al bekend met de cursussen, maar merkt op dat er nieuwe inhoud toegevoegd is. De trainers stralen kalmte en rust uit tijdens de oefeningen. Dit werkt ontspannend. Beide trainers zijn goed op elkaar ingespeeld. Men is ook positief over de kosten van het abonnement en wat je daarvoor krijgt.
Betrouwbare ReviewsDe reviewer zegt dat hij altijd erg kritisch is, maar is heel positief over het aanbod van Happy With Yoga. Hij is verrast en onder de indruk van de inhoud van de cursussen. De structuur is goed, de hoeveelheid informatie is goed en het is een goede basis voor wie graag regelmatig yoga beoefent.
PP ReviewsMen is niet positief over het e-book, maar wel over de cursus. De trainers weten van wanten en zijn overtuigd van de kwaliteit van hun product. Het effect van de cursus was bij de deelnemers duidelijk merkbaar. De prijs en wat je daarvoor in ruil krijgt is prima.
Review AdviesDeze reviewer heeft al meerdere cursussen bij Happy With Yoga gevolgd. Ze vond de oefeningen lastig, maar wel effectief om rustiger te worden. Ze is blij met zowel de audio oefeningen als het e-book. Ze vindt het een geschikte cursus voor wie rust wil bereiken.
Reviews RoomDe cursus scoort 4,3 van 5 sterren. Ondanks dat hij sceptisch was, heeft hij toch baat gehad bij de cursus. De trainers zijn goed binnen hun vak. De verdeling van oefeningen binnen de cursus was goed. Wel geeft de schrijver van de review toe dat alle informatie ook wel ergens gratis op internet te vinden is.
Reviews ClubOok deze reviewer heeft meerdere cursussen bij Happy With Yoga gevolgd. Ze is altijd tevreden over de prijs en wat je ervoor koopt. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ze zegt oprecht enthousiast te zijn over het resultaat.

Happy With Yoga zit ook op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Happy With Yoga vind je verschillende verhalen van Melanie en Rolf.

Reviews van anderen: Happy With Yoga in bullet-points

Hetnlpcollege.nlDe reviewer stelt dat je bij Happy With Yoga resultaat krijgt. Het is al mogelijk om in een tijdsbestek van 20 minuten te ontstressen. Het platform biedt een zeer gestructureerde methode aan.
Reviewhuis.nlDe reviewer is erg te spreken over Happy With Yoga, afgekort HWY. De oprichters worden gezien als gepassioneerde en oprechte mensen die hun vak verstaan. Bovendien zijn ze met de cursist begaan. Bij de producten is de prijs-kwaliteit ook dik in orde.
Vrolijkyoga.nlVrolijkyoga zien Roel en Melanie als geduldige mensen die duidelijk uitleg geven. Hierdoor zijn de cursussen bijzonder laagdrempelig. Bij hen is yoga niets zweverigs. De tarieven voor de verschillende cursussen zijn eerlijk en scherp. Als nadeel wordt aangegeven dat de website niet super overzichtelijk is.
Fitteronline.nlDe reviewer stelt dat de website juist wel overzichtelijk zijn. Het feit dat de cursussen op de oorspronkelijke yoga traditie zijn gebaseerd, is een groot voordeel. Oprichters Melanie en Rolf stralen rust en kalmte uit en hebben een open houding. Happy With Yoga is bovendien stukken goedkoper dan een abonnement afsluiten bij een fysieke yogaschool.
Betrouwbarereviews.nlDe reviewer geeft aan ongelooflijk positief te zijn over de Happy With Yoga Academy. De Academy heeft op een positieve manier weten te verrassen. De cursussen zijn inhoudelijk sterk, zijn uitgebreid opgezet en zitten logisch in elkaar.

Tabel: zijn er geschikte alternatieven voor Happy With Yoga?

Beste algemene keuzeFlowinmotionyoga.nl – Leer de beginselen van yoga.
Onze persoonlijke favorietTulayoagaonline.nl – alles over yoga vind je bij Tula.
Beste budgetoptieYogaonline.nl – verschillende yogalessen en -cursussen tegen een eerlijke prijs.

FAQ: vragen over Happy With Yoga beantwoord

 • Waar hebben Rolf en Melanie hun trainingen gevolgd?

Onder meer in Nederland en Polen, maar ook in Cambodja en Bali – plaatsen waar de yoga traditie diep in de lokale cultuur gebakken zit. Al met al zijn ze de wereld rondgereisd, hebben ze veel verschillende indrukken opgedaan en heel wat kennis tot zich genomen.

 • Hoe zijn Rolf en Melanie precies opgeleid?

Beiden hebben zij een YACEP, Hatha Vinyasa Yoga en E-RYT 500 docent diploma. Daarnaast heeft Rolf een Level II Wim Hofman Methode Instructeur certificaat en heeft Melanie een RYT 200 diploma voor het geven van Yin Yoga. Hun expertises zijn ook terug te vinden in het cursusaanbod.

 • Waarom zijn ze ooit met yogalessen begonnen?

Het lesgeven is een belangrijk onderdeel van hun leven geworden. Het is voor Melanie en Rolf belangrijk hun kennis en inzichten te delen, juist omdat deze hen in het verleden flink geholpen hebben. In het verleden hadden zij namelijk te kampen met slechte slaap en stressklachten. Bovendien hingen zij tegen burn-out aan. Verdieping in yoga en meditatie heeft bij hen voor een omslag gezorgd, waarna zij anders tegen het leven aan zijn gaan kijken.

➡️Klik hier voor de bekende Yoga-stap-voor-stap-cursus van Happy With Yoga.

Onze review samengevat

ReviewHappy With Yoga
SamenvattingHappy With Yoga is een platform dat we aanraden vanwege de eerlijke prijzen, de hoge service en de grote verscheidenheid in cursussen. De oprichters laten zien oog voor de cursist te hebben en goed geschoold te zijn. Hoewel de opnamekwaliteit en het microfoongebruik nét niet optimaal zijn, bieden alle trainingen van Happy With Yoga uitstekende structuren, stappen, foto's, video's en handvatten om blijvend aan de slag te gaan met Yoga of een aanverwante methodiek. Ons kregen ze in ieder geval enthousiast aan de Yoga en we kunnen deze training dan ook sterk aanbevelen voor iedereen die in beweging wil komen.
Review doorDe redactie
Beoordeling4.5 (van de 5)
StartenStart hier

Op jouw geluk!