Ken je Happy With Yoga al? En ben je benieuwd of hun programma’s geschikt voor je zijn? Lees verder om meer te leren over dit populaire Yoga-platform en de ervaringen over de Happy With Yoga Academy…

Wat is Happy With Yoga?

Happy With Yoga – opgericht door Melanie Poldervaart en Rolf van Baalen – is een website met blogartikelen over Yoga. Daarnaast is het een premium elektronische leeromgeving waarin je Yoga-oefeningen en goede aanverwante oefeningen kunt leren.

  • Het gratis gedeelte met blogartikelen staat op happywithyoga.com.
  • Het premium gedeelte met de cursussen staat op academy.happywithyoga.com.
  • Hun speciale abonnementsvorm staat op practice.happywithyoga.com

Bekijk bijvoorbeeld hier hun populaire Yoga-stap-voor-stap-cursus. Dit is een volledige basiscursus, maar voor wie méér wil, hebben ze ook abonnementsvormen voor extra Yoga-disciplines. Daarover straks meer…

Is Happy With Yoga een aanrader?

Melanie en Rolf zijn het gezicht van Happy With Yoga. Ze hebben een hoge Yoga-docentengraad en ze hebben niet alleen leuke blogartikelen, ze helpen je ook gewoon praktisch op weg.

Daarnaast zijn ze volledig transparant, integer en congruent met het materiaal dat ze uitdragen. Ze zijn terecht een van de belangrijkste Yoga-experts in Nederland.

Ik sta volledig achter hun filosofie om beweegbaarder te worden. We zijn namelijk vaak gespannen en niet zo flexibel met ons lichaam. En weet je wat ik nou heel erg geloof? Als we bewogen willen worden naar succes en geluk, bijvoorbeeld kansen die op ons pad komen, dan moeten we letterlijk beweegbaar zijn!

Yoga-oefeningen van Happy With Yoga

happy with yoga review ervaringen tips

Het Yoga-programma is een uitstekende bron van oefeningen voor beginners en gevorderden. De oefeningen kunnen thuis gedaan worden. Hier vind je meer informatie over de Yoga-stap-voor-stap-cursus.

Daarnaast hebben ze een ontspannende en kernachtige Yoga Nidra-cursus ontwikkeld… Klik hier voor de Yoga Nidra-cursus.

…evenals een Yoga Nidra-cursus waarmee je chakra-meditaties gaat doen. Hier lees je meer over de chakra-cursus.

Mindfulness-oefeningen van Happy With Yoga

Ook heeft Happy With Yoga een speciale leeromgeving voor mindfulness-oefeningen. Ook word je door deze coulant geprijsde cursus gedurende de acht weken begeleid via dagelijkse herinneringen. Klik hier voor de mindfulness-cursus.

En wat is dan practice.happywithyoga.com?

Via practice.happywithyoga.com kun je via een abonnementsvorm onbeperkt online Yoga-lessen volgen. Deze Yoga-lessen gaan verder dan de basis-stap-voor-stap-cursus. Meer informatie over onbeperkt Yoga-lessen.

De cursussen zijn inclusief bonussen, zoals gratis e-boeken over Yoga

happy with yoga doen of niet

De online cursussen van Happy With Yoga hebben vaak handige bonussen, zoals e-boeken en video’s voor extra achtergrondinformatie. Het zijn dus niet zomaar wat lessen, maar je krijgt daadwerkelijk alle bronnen om aan de slag te kunnen gaan.

Happy With Yoga zit ook op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Happy With Yoga vind je verschillende verhalen van Rolf en Melanie.

Ervaringen over Happy With Yoga

Voor mij zijn de lessen van Happy With Yoga een uitkomst. Er zijn ook geen andere negatieve gebruikersreviews. Volgens de klanten weten Rolf en Melanie waar ze het over hebben en zorgen ze voor resultaten.

Conclusie

Uiteindelijk komt het neer op resultaat, en dat krijg je. Je kunt er met de programma’s van Happy With Yoga voor kiezen om een volledige Yoga-ervaring te krijgen – en je kunt er ook voor kiezen om even 20 minuten te ontstressen, zodat je daarna de wereld weer aankunt.

Wil je aan de slag met Yoga maar weet je niet waar te beginnen? Dan is de gestructureerde aanpak van Happy With Yoga erg geschikt.

Hier kun je meer ontdekken over Happy With Yoga

Melanie en Rolf houden regelmatig contact met ons omtrent acties en aanbiedingen. Hierdoor hebben we hier speciale linkjes naar de meest actuele kortingspagina’s op een rijtje gezet.

➡️Klik hier voor de Yoga-stap-voor-stap-cursus.

➡️Klik hier voor de chakra-cursus.

➡️Klik hier voor de Yoga Nidra-cursus.

➡️Klik hier voor de mindfulness-cursus.

➡️Klik hier voor onbeperkt Yoga-lessen.

➡️Klik hier voor hun nieuwste cursus over minimaliseren.

Maak vandaag gebruik van deze extra vriendelijk geprijsde programma’s van Happy With Yoga en laat stress tot het verleden behoren.

Op jouw geluk!

Gerelateerd: lees verder...