Zijn de producten van Brein TV aan te raden? We waren al bekend met de podcastshow van Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach, maar we vroegen ons ook af of het betaalde product van De Psychologie Van Succes zinvol is om te kopen. Wij zochten het uit, dus lees verder voor onze review en ervaringen over Brein TV…

Brein TV van de Psychologie van Succes

De Psychologie van Succes is een platform van Tonny Loorbach en Albert Sonnevelt. Op dit platform bieden ze een grote hoeveelheid materialen aan die allemaal te maken hebben met persoonlijke groei. Wat is mijn mening over Brein TV van Albert Sonnevelt? Wanneer is het een goede keuze om een abonnement te nemen en is dit een goede vervanger van Netflix, maar dan met zinvollere inhoud?

Er zijn artikelen die je kunt lezen, wekelijke podcasts die je kunt luisteren en een grote hoeveelheid video’s die je in je eigen tijd bekijkt. Er komen allerlei onderwerpen aan bod, die allen te maken hebben met psychologie en mindset.

Een gedeelte daarvan is gratis te bekijken, maar als je toegang wilt hebben tot het complete platform met meer dan 500 video’s en werkboeken, dan neem je een abonnement op Brein TV. Hier gaan we in op die optie en leer je meer over wat jij allemaal kunt en krijgt met een abonnement Brein TV.

Wat is Brein TV?

Brein TV is de naam van het alles-in-1 platform van Psychologie van Succes. Albert Sonnevelt is de trainer en hij is al meer dan 30 jaar psycholoog. Hij weet als geen ander hoe hij jou kan leren je leven beter in balans te krijgen en houden. Daar publiceerde hij ook al 5 boeken over, zowel als een grote verzameling opleidingen en e-learning programma’s.

Sonnevelt geeft jou met Brein TV toegang tot meer dan 500 video’s, tot masterclasses en e-boeken die allemaal bedoeld zijn voor jou om je leven weer op orde te krijgen. Lidmaatschap kan per jaar of per maand en geeft je toegang tot alles wat er wordt gepubliceerd.

Verschillende onderdelen van Brein TV

Als jij een abonnement neemt op Brein TV, dan krijg je automatisch toegang tot al het materiaal dat daar is geplaatst. Zoals je hier kunt zien, is dat nogal wat.

1.       Programma’s

Brein TV bestaat allereerst uit meer dan 500 programma’s over allerlei onderwerpen, zoals ‘Meer Zelfvertrouwen’, ‘Geen Paniek’, ‘Geluk’ en ‘Beter Slapen’. Deze kijk je op een moment dat jou uitkomt, via je pc, laptop, tablet of telefoon. Omdat er zoveel wordt aangeboden zitten er vast programma’s tussen die voor jou nuttig zijn. Deze worden ook regelmatig aangevuld, dus zelfs als je alles al gezien mocht hebben komt er nieuw materiaal bij.

2.       Werkboeken

Bij Brein TV geloven ze dat je alleen kunt groeien als je ook actie onderneemt en actief aan jezelf werkt. Daarom hebben ze een aantal handige werkboeken gepubliceerd die je kunt downloaden als pdf of die je kunt printen. De werkboeken zijn gekoppeld aan een programma en deze sluiten daardoor dus ook op elkaar aan. In deze boeken wordt achtergrondinformatie gegeven en krijg je oefeningen om meer inzicht te krijgen in jezelf.

3.       Masterclasses

Albert Sonnevelt is een psycholoog die al meer dan 20 jaar masterclasses organiseert. Deze zijn voor een deel ook opgenomen en die opnames kun je terug kijken op Brein TV. Dat is natuurlijk in deze tijd bijzonder nuttig, want masterclasses zijn tijdens de coronacrisis niet mogelijk. Door deze terug te kijken kun je alsnog een masterclass bijwonen en zelf zien hoe Sonnevelt tienduizenden deelnemers heeft weten te inspireren. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere ‘Mentale Fitheid’, ‘Stress’, ‘Het Doorbreken van Patronen’ en ‘Het Realiseren van je Dromen’.

4.       E-boeken

Als laatste krijg je bij je Brein TV abonnement ook toegang tot de e-boeken collectie. Deze kun je downloaden als PDF en kosten normaliter €15 per stuk. Met een abonnement zijn ze gratis. De boeken zijn handig voor mensen die graag lezen en die het kijken en luisteren daarmee af willen wisselen. Enkele voorbeelden van onderwerpen die in de e-boeken aan bod komen zijn ‘Rust Bewaren’, ‘Stop Uitstelgedrag’, ‘Leef Vitaal Zonder Stress’ en ‘Zelfhypnose’.

Twee verschillende abonnementen

Je kunt lid worden van Brein TV door middel van een jaarabonnement (€175) of een maandabonnement (€19,95). Als je per jaar betaalt bespaar je 28%. Beide abonnementen bevatten dezelfde inhoud, namelijk alle programma’s, werkboeken, masterclasses en e-boeken.

Vanaf het moment dat je je hebt aangemeld krijg je een inlogcode en heb je direct toegang. Bevalt het niet, dan is er een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Betalen kan met Apple Pay, iDeal, creditcard en Bancontact.

Wat doet Psychologie van Succes nog meer?

Op de website van Psychologie van Succes vind je al veel gratis materiaal dat je kunt bekijken. Sonnevelt en Loorbach bieden een wekelijkse podcast aan waarvoor je ook vragen kunt stellen, ze hebben een persoonlijke groei bioscoop samengesteld met inspirerende video’s en houden een blog bij met allerlei nuttige artikelen.

In het archief vind je meer dan 400 artikelen over persoonlijke groei en ontwikkeling. Je kunt ook gratis de 4-delige minicursus ‘Leven Zonder Stress’ downloaden van Albert Sonnevelt. Wil je meer, dan word je lid van Brein TV.

Over Sonnevelt en Loorbach

Albert Sonnevelt is al meer dan 30 jaar psycholoog en specialist in de onderwerpen vitaliteit en stress. Als je meer wilt lezen, dan kun je één van zijn 5 boeken raadplegen. In 2014, 2015 en 2016 is hij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland en dat kreeg hij met zijn praktijk voor Integrale Psychotherapie. Sonnevelt coacht executives en ondernemers, publiceert regelmatig en is een vaste gast op BNR Nieuwsradio.

Tonny Loorbach is een auteur, spreker en ondernemer. Hij maakte van zijn eerste onderneming (de Internet Marketing Unie) een miljoenenbedrijf. Daarna heeft hij een aantal andere succesvolle bedrijven opgezet zowel als de stichting Loorbach Foundation samen met zijn broer. Loorbach is niet alleen ondernemer, want hij specialiseert zich in gedragspsychologie en neuromarketing. Daarnaast heeft hij 2 bestsellers geschreven en 100.000+ ondernemers gecoacht en getraind.

Conclusie

Met Psychologie van Succes bieden en Sonnevelt en Loorbach een zeer uitgebreide website aan met een verscheidenheid aan informatie over hoe jij je leven kunt verbeteren. Je vindt er een gratis minicursus, een groot aantal artikelen en er komt wekelijks een podcast uit waarvoor je ook vragen in kunt leveren. Dit staat allemaal gratis tot je beschikking en geeft je een idee van de mogelijkheden die je hebt als je actief aan jezelf gaat werken. Voor nog meer informatie is er Brein TV.

Brein TV is het abonnement van Psychologie van Succes en daarmee ga je dieper in op jezelf en je persoonlijkheid. Je hebt toegang tot een grote hoeveelheid materialen, van video’s tot werkboeken en van e-boeken tot masterklassen. Het abonnement is goed betaalbaar en je krijgt direct toegang.

Dat doe je van alle apparaten met een scherm en een internetverbinding, wat betekent dat je overal kunt kijken, lezen en deelnemen. Het jaarabonnement van €175 bevat materiaal ter waarde van meer dan €3500, dus is zeker waar voor je geld. En met zo veel materiaal tot je beschikking, is het onwaarschijnlijk dat je niets vindt of dat je er op raakt uitgekeken.

Brein TV en Psychologie van Succes hebben dus een groot aantal voordelen. Er zijn maar weinig nadelen, behalve misschien het feit dat Sonnevelt en Loorbach zichzelf niet al te makkelijk ter beschikking stellen in Q&A sessies of coaching sessies. Maar goed, dat kun je ook niet verwachten voor die vriendelijke prijs. De enige manier waarop je met hen kunt spreken is door een vraag in te dienen voor de podcast.

Dat gezegd hebbende, is een abonnement op Brein TV zeer goed betaalbaar en een uitstekende manier om aan jezelf te werken. Alles staat tot je beschikking en dat 24/7 en van een verscheidenheid aan apparaten. Via de werkboeken pas je wat je geleerd hebt ook toe in de praktijk en dat betekent weer dat je kans van slagen groter is. Al met al is Brein TV dus echt een aanrader en houdt het je uren zoet, inspireert het je om beter te worden en om alles wat je leert direct in de praktijk toe te passen.

Op jouw succes!