Zijn de producten van Brein TV aan te raden? We waren al bekend met de podcastshow van Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach, maar we vroegen ons ook af of het betaalde product van De Psychologie Van Succes zinvol is om te kopen. Wij zochten het uit, dus lees verder voor onze review en ervaringen over Brein TV…

Inhoud van deze pagina:

2023 update: Brein TV stopt met nieuwe content en gooit alles in de opheffingsuitverkoop

Interessant nieuws: het altijd al bomvolle programma van Brein TV is anno 2023 eindelijk ‘af'. Dat betekent dat ieder onderwerp en iedere problematiek uitgebreid behandeld is in dit programma en dat Albert Sonnevelt de conclusie trok dat hij er niks meer aan hoeft toe te voegen. Daarom stopt hij al het materiaal van Brein TV in een eenmalige afscheidsdeal: waar je normaal gesproken honderden euro's per kwartaal kwijt bent aan Brein TV, kun je nu voor een eenmalig bedragje levenslang toegang krijgen. Dat kan hier >>

Brein TV van de Psychologie van Succes

De Psychologie van Succes is een platform van Tonny Loorbach en Albert Sonnevelt. Op dit platform bieden ze een grote hoeveelheid materialen aan die allemaal te maken hebben met persoonlijke groei. Wat is mijn mening over Brein TV van Albert Sonnevelt? Wanneer is het een goede keuze om een abonnement te nemen en is dit een goede vervanger van Netflix, maar dan met zinvollere inhoud?

Er zijn artikelen die je kunt lezen, wekelijke podcasts die je kunt luisteren en een grote hoeveelheid video’s die je in je eigen tijd bekijkt. Er komen allerlei onderwerpen aan bod, die allen te maken hebben met psychologie en mindset.

Een gedeelte daarvan is gratis te bekijken, maar als je toegang wilt hebben tot het complete platform met meer dan 500 video’s en werkboeken, dan neem je een abonnement op Brein TV. Hier gaan we in op die optie en leer je meer over wat jij allemaal kunt en krijgt met een abonnement Brein TV.

Persoonlijke groeiplatform Brein TV: een volledige review

Op zoek naar een platform waar alles draait om persoonlijke groei? Dan kan het zijn dat je behoefte hebt aan Brein TV. Hier word je namelijk gestimuleerd naar je volledige potentie te leven. Dat klinkt natuurlijk fantastisch. Maar ja: hoe realistisch zijn die beloften nu eigenlijk? Gelukkig hoef je zelf niet met de handen in het haar te zitten, want wij hebben het voor je uitgezocht. Je leest hier ons uitgebreide review van Brein TV en ons definitieve oordeel.

Brein TV en onze zoektocht naar het beste persoonlijke groei platform

Persoonlijke groei is een topic waar heel wat mensen zich tegenwoordig mee bezighouden. Het is een hot topic op het vlak van coaching en zelftherapie. Er zijn dan ook in korte tijd heel wat platforms bijgekomen waar alles om zelfontwikkeling draait. Brein TV was één van de eerste en het platform dat ons het meest tot de verbeelding sprak. Want wie is er nu uiteindelijk vies van een beetje zelfontwikkeling? Wij niet, dus gingen we op onderzoek uit.

Wat maakt dat wij persoonlijke groei platforms kunnen reviewen?

Het reviewen van persoonlijke groei platforms is geen enkel probleem voor ons. Per slot van rekening hebben we Brein TV zelf uitgeprobeerd. We kennen alle ins en outs van het platform. Plus we hebben verschillende concurrenten van Brein TV gereviewd. Dit is heus niet het eerste review dat we schrijven en het zal ook niet het laatste zijn: we hebben heel wat ervaring.

Blijf kritisch op het aanbod persoonlijke groei platforms

Natuurlijk moet je kritisch zijn op elk persoonlijke groei platform. “Persoonlijke groei” is en blijft een relatief vage term. Wat moet je er precies onder verstaan? En hoe kun je persoonlijke groei meten? Lastig. We zijn op zoek naar een platform vol deskundigen die precies weten waarover ze het hebben en jou stimuleren het beste uit jezelf te halen.

Brein TV: is scepsis op zijn plek of niet?

Scepsis hadden we in eerste instantie ook over Brein TV. Maar we kwamen er in korte tijd achter dan het platform veel moois te bieden heeft en er deskundige oprichters achter zit.

Wat belooft een groeiplatform als Brein TV? Mag je zulke beloftes serieus nemen?

Een groeiplatform als Brein TV zal je beloven dat je lekkerder in je vel komt te zitten en dat je onvoorziene krachten in jezelf naar boven haalt. Dat kan zeker het geval zijn, maar dan moet het platform natuurlijk goed in elkaar zitten. Plus er moet focus zijn op jouw individuele situatie.

Op deze criteria beoordelen wij Brein TV

Een platform als Brein TV beoordelen wij in ieder geval op het volgende:

 • Zelfontwikkeling moet voor een eerlijke prijs beschikbaar zijn

 • Er moet genoeg variatie in cursussen zitten

 • Er moet genoeg persoonlijke begeleiding zijn tijdens zelfontwikkeling cursussen

 • Je moet genoeg mogelijkheid hebben vragen te stellen

 • Persoonlijke ontwikkeling moet op persoonlijk vlak plaatsvinden – er moet goed naar jouw individuele situatie en jouw ambitie gekeken worden.

Brein TV in de praktijk: deze onderzoeksdata hebben we

Uiteraard zijn we niet in het wilde weg over Brein TV gaan schrijven. In tegendeel, we hebben het platform eerst uitgebreid in de praktijk uitgestes en de trainingen op het gebied van trainingsontwikkeling doorlopen. Pas nadat we live sessies met experts meegemaakt hadden en persoonlijk de kans hadden hen te ondervragen, hebben we onze conclusies getrokken.

In het kort: wat is Brein TV precies?

Brein TV omschrijft zichzelf als alles-in-één platform. Je leert hier je onbenutte potentieel te gebruiken en wordt de “mooiste versie van jezelf”. Hoe het platform dat wil bereiken? Aan de hand van verschillende cursussen en trainingen. Je komt maar liefst ruim 500 groei video’s tegen, waarin onderwerpen als zelfvertrouwen, vitaliteit, stress en geluk uitgebreid besproken worden. Je kunt eenvoudig leren via je mobiel apparaat (app) of vanachter een computer.

De oprichters van Brein TV

Brein TV is opgericht door Albert Sonnevelt, een psycholoog van beroep. Hij is al meer dan 30 jaar bezig met het onderwijzen van cliënten over hoe zij meer balans in hun leven kunnen vinden. Albert Sonneveld heeft al vijf boeken gepubliceerd en talloze opleidingen opgezet. Ook is hij bekend van e-learning programma’s over vitaliteit, persoonlijke groei, stress en geluk. Sinds 1995 leidt hij een praktijk voor Integrale Psychotherapie en de Sonnevelt opleidingen.

Wat is Brein TV?

Brein TV is de naam van het alles-in-1 platform van Psychologie van Succes. Albert Sonnevelt is de trainer en hij is al meer dan 30 jaar psycholoog. Hij weet als geen ander hoe hij jou kan leren je leven beter in balans te krijgen en houden. Daar publiceerde hij ook al 5 boeken over, zowel als een grote verzameling opleidingen en e-learning programma’s.

Sonnevelt geeft jou met Brein TV toegang tot meer dan 500 video’s, tot masterclasses en e-boeken die allemaal bedoeld zijn voor jou om je leven weer op orde te krijgen. Lidmaatschap kan per jaar of per maand en geeft je toegang tot alles wat er wordt gepubliceerd.

Verschillende onderdelen van Brein TV

Als jij een abonnement neemt op Brein TV, dan krijg je automatisch toegang tot al het materiaal dat daar is geplaatst. Zoals je hier kunt zien, is dat nogal wat.

1.       Programma’s

Brein TV bestaat allereerst uit meer dan 500 programma’s over allerlei onderwerpen, zoals ‘Meer Zelfvertrouwen’, ‘Geen Paniek’, ‘Geluk’ en ‘Beter Slapen’. Deze kijk je op een moment dat jou uitkomt, via je pc, laptop, tablet of telefoon. Omdat er zoveel wordt aangeboden zitten er vast programma’s tussen die voor jou nuttig zijn. Deze worden ook regelmatig aangevuld, dus zelfs als je alles al gezien mocht hebben komt er nieuw materiaal bij.

2.       Werkboeken

Bij Brein TV geloven ze dat je alleen kunt groeien als je ook actie onderneemt en actief aan jezelf werkt. Daarom hebben ze een aantal handige werkboeken gepubliceerd die je kunt downloaden als pdf of die je kunt printen. De werkboeken zijn gekoppeld aan een programma en deze sluiten daardoor dus ook op elkaar aan. In deze boeken wordt achtergrondinformatie gegeven en krijg je oefeningen om meer inzicht te krijgen in jezelf.

3.       Masterclasses

Albert Sonnevelt is een psycholoog die al meer dan 20 jaar masterclasses organiseert. Deze zijn voor een deel ook opgenomen en die opnames kun je terug kijken op Brein TV. Dat is natuurlijk in deze tijd bijzonder nuttig, want masterclasses zijn tijdens de coronacrisis niet mogelijk. Door deze terug te kijken kun je alsnog een masterclass bijwonen en zelf zien hoe Sonnevelt tienduizenden deelnemers heeft weten te inspireren. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere ‘Mentale Fitheid’, ‘Stress’, ‘Het Doorbreken van Patronen’ en ‘Het Realiseren van je Dromen’.

4.       E-boeken

Als laatste krijg je bij je Brein TV abonnement ook toegang tot de e-boeken collectie. Deze kun je downloaden als PDF en kosten normaliter €15 per stuk. Met een abonnement zijn ze gratis. De boeken zijn handig voor mensen die graag lezen en die het kijken en luisteren daarmee af willen wisselen. Enkele voorbeelden van onderwerpen die in de e-boeken aan bod komen zijn ‘Rust Bewaren’, ‘Stop Uitstelgedrag’, ‘Leef Vitaal Zonder Stress’ en ‘Zelfhypnose’.

Twee verschillende abonnementen

Je kunt lid worden van Brein TV door middel van een jaarabonnement (€175) of een maandabonnement (€19,95). Als je per jaar betaalt bespaar je 28%. Beide abonnementen bevatten dezelfde inhoud, namelijk alle programma’s, werkboeken, masterclasses en e-boeken.

Vanaf het moment dat je je hebt aangemeld krijg je een inlogcode en heb je direct toegang. Bevalt het niet, dan is er een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Betalen kan met Apple Pay, iDeal, creditcard en Bancontact.

Wat doet Psychologie van Succes nog meer?

Op de website van Psychologie van Succes vind je al veel gratis materiaal dat je kunt bekijken. Sonnevelt en Loorbach bieden een wekelijkse podcast aan waarvoor je ook vragen kunt stellen, ze hebben een persoonlijke groei bioscoop samengesteld met inspirerende video’s en houden een blog bij met allerlei nuttige artikelen.

In het archief vind je meer dan 400 artikelen over persoonlijke groei en ontwikkeling. Je kunt ook gratis de 4-delige minicursus ‘Leven Zonder Stress’ downloaden van Albert Sonnevelt. Wil je meer, dan word je lid van Brein TV.

Over Sonnevelt en Loorbach

Albert Sonnevelt is al meer dan 30 jaar psycholoog en specialist in de onderwerpen vitaliteit en stress. Als je meer wilt lezen, dan kun je één van zijn 5 boeken raadplegen. In 2014, 2015 en 2016 is hij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland en dat kreeg hij met zijn praktijk voor Integrale Psychotherapie. Sonnevelt coacht executives en ondernemers, publiceert regelmatig en is een vaste gast op BNR Nieuwsradio.

Tonny Loorbach is een auteur, spreker en ondernemer. Hij maakte van zijn eerste onderneming (de Internet Marketing Unie) een miljoenenbedrijf. Daarna heeft hij een aantal andere succesvolle bedrijven opgezet zowel als de stichting Loorbach Foundation samen met zijn broer. Loorbach is niet alleen ondernemer, want hij specialiseert zich in gedragspsychologie en neuromarketing. Daarnaast heeft hij 2 bestsellers geschreven en 100.000+ ondernemers gecoacht en getraind.

Onze testdata met Brein TV: wat kun je er bereiken?

Onze persoonlijke testdata met Brein TV zijn erg positief. We vinden het platform erg prettig in gebruik en zijn er een grote verscheidenheid aan materiaal op tegengekomen. Zelfs als je hier per dag meerdere uren aan besteed, blijf je nieuwe dingen ontdekken. Het fijne van de video’s is dat, wanneer je er één hebt afgekeken en wijzer bent geworden, je gelijk weer een volgende wil zien.

Welke kosten maak je bij Brein TV?

Toegang tot Brein TV krijg je aan de hand van een abonnement. Je kunt kiezen uit een maandabonnement, of een jaarabonnement, waarvan het jaarabonnement de voordeligste optie is. Voor een jaarabonnement betaal je 175 euro (en krijg je 28% korting). Kies je voor een losse maand, dan ben je telkens 19,95 euro kwijt. Het jaarabonnement biedt ook meer extra’s.

Is Brein TV het geld waard?

Met name het Jaarabonnement is echt de moeite waard. Wat je voor 175 euro krijgt, is het volgende:

 • Toegang tot alle programma’s op Brein TV

 • Je krijgt verschillende werkboeken

 • Toegang tot alle masterclasses

 • En toegang tot alle e-boeken

 • Verder krijg je 12 expertsessies met vraag- en antwoordsessies met de experts (eens per maand)

 • Als extraatje als je een jaarabonnement afsluit, krijg je tweemaal per jaar een Live Coaching Call met oprichter Albert (bij een maandabonnement zit dit dus niet inbegrepen)

 • Ons oordeel: absoluut het geld waard.

Ons oordeel over de verschillende Brein TV services en diensten

De diensten van Brein TV draaien allemaal om het vinden van passie, het vergroten van je zelfvertrouwen en het grondig aanpakken van uitstelgedrag. Ook is er focus op stoppen met piekeren en beter leren slapen. Je leert keuzes maken en stress- en burn-outklachten op te heffen. Vitaliteit en geluk staan in een heel hoog vaandel. Hier onder de diensten in meer detail.

Brein TV LIVE Masterclasses

De Live Masterclasses vinden eens per maand plaats.

 • Je krijgt een live sessies van een inspirerende spreker

 • Telkens nieuwe thema’s en onderwerpen

 • Van de Masterclasses worden ook opnames gemaakt die je later terug kunt kijken

 • Als je een abonnement hebt, heb je vrij toegang tot alle Masterclasses.

Brein TV e-book collective

In het Brein TV e-book collective vind je allerlei waardevolle e-boeken om naar te kijken, maar ook te luisteren. Deze boeken bevatten praktische informatie waarmee je direct aan de slag kunt. De e-boeken hebben verschillende focussen en kunnen als gratis PDF gedownload worden.

Live Coaching Calls met Albert

Als je een jaarabonnement hebt afgesloten bij Brein TV, dan krijg je tweemaal in de maand een live Coaching Call met Albert Sonnevelt zelf. Deze stellen je in staat al je vragen te stellen waar je al langer mee zit. Je kunt uiteraard ook om advies vragen of gewoon eventjes bijkletsen.

Verschillende Brein TV programma’s

Brein TV biedt verschillende programma’s aan met telkens een ander onderwerp. Uiteraard zijn al deze onderwerpen met elkaar verbonden en vallen ze stuk voor stuk onder de noemer “persoonlijke groei”. Elk programma bestaat uit verschillende met elkaar gerelateerde video’s.

Onze scores voor Brein TV

 • Kwaliteit: 8. Uitgebreide video’s met diepgang

 • Prijs: 9. Abonnementen voor eerlijke prijzen – met name het jaarabonnement

 • Updates: 9. Kom regelmatig nieuwe video’s en meer tegen

 • Support: 8. Behalve een klantenservicesectie ook halfjaarlijkse live calls

 • Eenvoud: 8. Content is goed toegankelijk

 • Functies: 8.5. Niet alleen video’s, maar ook e-boeks en meer.

Wat maakt dat Brein TV voorloopt op de concurrent?

Brein TV is een platform dat in groei gelooft en stimuleert mensen actief aan zichzelf te werken. Het begint bij kijken en luisteren, maar verandering bereik je pas echt met ‘doen’. Elk programma is voorzien van handige e-boeken en werkboeken. De begeleiding is prima.

Een expert bespreekt de meerwaarde van Brein TV

De expert die wij gevraagd hebben zich in Brein TV te verdiepen, concludeerde dat het platform niet op goed geluk is opgezet, maar het resultaat is van jarenlange deskundigheid en ervaring. Albert Sonnevelt is een man met veel praktijkervaring en duidelijk verstand van zaken. Het platform is zijn manier om kennis en inzicht voor het groot publiek toegankelijk te maken.

Waarom kiezen voor Brein TV en niet een cursus die je ergens online gratis kunt opduiken?

Brein TV biedt ontzettend veel diepgaande informatie. Je vindt hier niet zomaar één cursus of training, maar een overzicht van talloze video’s. Daarnaast kom je nuttig aanvullend materiaal tegen als e-boeken. Verder zijn er live-sessies om aan deel te nemen en vragen te stellen. Al die service krijg je niet terug als je kiest voor zomaar een gratis online cursusje.

Voor wie is Brein TV geschikt?

Eigenlijk is Brein TV geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in zelfontwikkeling. Zoals Brein TV laat zien, kan dat op heel wat verschillende manieren: er is voor iedereen wat te vinden, waar je ook naar op zoek bent. Soms kom je nuttige dingen waarvan je van tevoren niet eens wist dat ze bestonden of dat je er behoefte aan had. Kortom: gaan met die Brein TV banaan.

Contact met Brein TV

Heb je een vraag voor Brein TV, dan stel je deze eenvoudig via [email protected]. Het bedrijf heeft het hoofdkantoor in Haarlem, aan het Florapark 11, 2012 HK. Ook staat Brein TV netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder het nummer 78278678. Mocht je dieper in willen gaan op materie of cursussen, dan kun je ook vragen stellen tijdens de maandelijkse livesessies.

Welke investering moet je bij de Brein TV cursussen bereid zijn te doen?

Het fijne van Brein TV is dat het platform maar om een kleine investering vraagt. Die kosten zijn voor bijna iedereen te overzien. Betaal je per jaar, dan is het abonnement ook nog eens extra voordelig.

Stappenplan: Brein TV kennis in de praktijk

Het enige dat je hoeft te doen om van Brein TV gebruik te maken, is een account aan te maken en een abonnement af te sluiten. Zo simpel is het. Daarna kun je vrijuit browsen in het aanbod video’s en aanvullende informatie. Bereid je goed voor op en neem deel aan Masterclasses.

Nieuw bij Brein TV

Bij Brein TV wordt iedere maand een Live Sessie gehouden met een inspirerende spreker: een specialist. Je komt heel veel verschillende thema’s op het gebied van persoonlijke groei tegen. Eén ding is zeker: er valt iedere maand weer iets nieuws te ontdekken, dus blijf alert.

Reviews van Brein TV: we geven bullet-points

Jouwpersoonlijkegroei.nlBrein TV helpt je de best mogelijke versie van jezelf te worden. Hier kom je veel praktische oefeningen en kant en klare informatie tegen. Je persoonlijke groei zal erop vooruit gaan. Brein TV is onmisbaar als je het beste uit jezelf wilt halen.
Hetnlpcollege.nlDeze review gaat over de website Psychologie van Succes, opgericht door Albert Sonnevelt en mede-ondernemer Loorbach én Brein TV. De website staat boordevol nuttige gratis informatie en is een goede voorbereiding op wat je op betaald platform Brein TV vindt. Op Brein TV leer je dieper op je persoonlijkheid in te gaan. Het uitgebreide platform is beschikbaar voor een eerlijke prijs.
Fitteronline.nlBrein TV wordt omgeschreven als het meest uitgebreide platform op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het platform is makkelijk in gebruik (navigeren met slechts twee muisklikken). Het jaarabonnement kent een voordelige prijs.
Startjedagmeteenlach.nlBrein TV geeft tal van extra’s waarmee je jezelf leert ontwikkelen. Hét meest uitgebreide platform over persoonlijke ontwikkeling van dit moment. De online community stelt je in staat gelijkgestemden te vinden. Van Albert Sonnevelt zul je door zijn energie, vitaliteit en humor niet snel genoeg krijgen. Je raakt geïnspireerd het beste uit jezelf naar boven te halen.
Reviewhuis.nlDe reviewers zijn absoluut fan van Brein TV. Het platform biedt zeer veel toegevoegde waarde en zit ook technisch perfect in elkaar. De programma’s zorgen voor veel werk- en leerplezier.

Zijn er bekende alternatieven voor Brein TV?

Beste algemene keuzeNewStart – NewStart van Fran de Moei is een vergelijkbaar platform waar alles draait om zelfontwikkeling en het ontdekken van je beste zelf.
Onze persoonlijke favorietRobert Bridgeman Academie – wil je spiritualiteit inzetten om aan jezelf te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.
Beste budgetoptieKundalini Yoga Club – down-to-earth yoga om te ontstressen en meer in balans te komen (terwijl je stiekem toch spiritueel bezig bent)? Je doet het bij Kundalini Yoga Club.

Conclusie: aan de slag met Brein TV?

ReviewBrein TV
SamenvattingBrein TV is een zelfontwikkeling platform dat we absoluut kunnen aanbevelen. Hier hebben we verschillende reden voor: grote expertise van de oprichter, een veelzijdigheid in aanbod en scherpe tarieven voor de abonnementen. Verder is Brein TV een platform dat prettig werkt en cursussen bevat die je echt motiveren. Veel toegevoegde waarde in de masterclasses.
Review doorDe redactie
BeoordelingOns cijfer: 9.8 uit 10.

Jouw zelfontwikkeling en -verrijking vervolgstap

Werken aan jezelf? Er is altijd werk aan de winkel, dat is onze overtuiging. Eén van de beste manieren om aan jezelf te werken is via Brein TV. Dit platform is eenvoudig toegankelijk en prettig in gebruik. Sluit desnoods eerst een abonnement voor een enkele maand af: alles kan.

FAQ: Brein TV en veel gestelde vragen

 • Hoe kun je bij Brein TV inloggen?

Je kunt inloggen direct nadat je een abonnement hebt afgesloten. Je ontvangt hiervoor een speciale inlogcode. Met je inlogcode kun je waar en wanneer je maar wilt met het materiaal aan de slag. Hier zitten geen restricties op. De enige voorwaarde is dat je internetverbinding hebt.

 • Waar heb je toegang toe als betalend lid?

Zolang je betalend lid bent, krijg je overal toegang toe. Je kunt video’s bekeken en e-books downloaden. Ook kun je deelnemen aan de maandelijkse Live Sessie Masterclasses.

 • Kun je je geld terugkrijgen?

Dat is zeker mogelijk. Er geldt namelijk een wettelijk niet-goed-geld-terug garantie die 14 dagen geldig is. Binnen deze tijd kun je ervoor kiezen af te zien van de aankoop van je abonnement. Dit geef je aan via klantenservice, waarna je je volledige bedrag krijgt teruggestort.

 • Is het mogelijk een brein TV abonnement om te zetten?

Jazeker. Ben je bijvoorbeeld in eerste instantie begonnen met maandabonnement, dan kun je dit moeiteloos omzetten naar een jaarabonnement en alsnog profiteren van het voordeel.

 • Kun je Brein TV ook op je mobiel gebruiken?

Ja, dat kan. Je maakt dan gebruik van de app “Huddle e-learning en community”. Om Brein TV behalve op je computer of laptop ook op mobiel te gebruiken, moet je deze app eerst downloaden.

Conclusie

Met Psychologie van Succes bieden en Sonnevelt en Loorbach een zeer uitgebreide website aan met een verscheidenheid aan informatie over hoe jij je leven kunt verbeteren. Je vindt er een gratis minicursus, een groot aantal artikelen en er komt wekelijks een podcast uit waarvoor je ook vragen in kunt leveren. Dit staat allemaal gratis tot je beschikking en geeft je een idee van de mogelijkheden die je hebt als je actief aan jezelf gaat werken. Voor nog meer informatie is er Brein TV.

Brein TV is het abonnement van Psychologie van Succes en daarmee ga je dieper in op jezelf en je persoonlijkheid. Je hebt toegang tot een grote hoeveelheid materialen, van video’s tot werkboeken en van e-boeken tot masterklassen. Het abonnement is goed betaalbaar en je krijgt direct toegang.

Dat doe je van alle apparaten met een scherm en een internetverbinding, wat betekent dat je overal kunt kijken, lezen en deelnemen. Het jaarabonnement van €175 bevat materiaal ter waarde van meer dan €3500, dus is zeker waar voor je geld. En met zo veel materiaal tot je beschikking, is het onwaarschijnlijk dat je niets vindt of dat je er op raakt uitgekeken.

Brein TV en Psychologie van Succes hebben dus een groot aantal voordelen. Er zijn maar weinig nadelen, behalve misschien het feit dat Sonnevelt en Loorbach zichzelf niet al te makkelijk ter beschikking stellen in Q&A sessies of coaching sessies. Maar goed, dat kun je ook niet verwachten voor die vriendelijke prijs. De enige manier waarop je met hen kunt spreken is door een vraag in te dienen voor de podcast.

Dat gezegd hebbende, is een abonnement op Brein TV zeer goed betaalbaar en een uitstekende manier om aan jezelf te werken. Alles staat tot je beschikking en dat 24/7 en van een verscheidenheid aan apparaten. Via de werkboeken pas je wat je geleerd hebt ook toe in de praktijk en dat betekent weer dat je kans van slagen groter is. Al met al is Brein TV dus echt een aanrader en houdt het je uren zoet, inspireert het je om beter te worden en om alles wat je leert direct in de praktijk toe te passen.

Op jouw succes!