Hoe goed en betrouwbaar is de training ‘Affiliate Marketing Revolutie‘ van ‘Internet Succes Gids', het bedrijf waar Jacko Meijaard achter zit? Zou je deze vriendelijk geprijsde training moeten kopen? Ik kocht de Affiliate Marketing Revolutie en keek er heel kritisch en uitgebreid naar. Lees verder voor een review en ervaringen

>> Let op: momenteel wordt het nieuwe affiliate marketing-boek van Jacko Meijaard tegen verzendkosten gratis weggegeven. Vraag De Laptop Lifestyle Hier Gratis Aan. <<

Voordat we met de review beginnen: wat is affiliate marketing precies?

Affiliate marketing is voor vele mensen een manier om passief inkomen te verdienen. Het werkt als volgt:

 1. Jij hebt bijvoorbeeld 1.000+ volgers die jouw media iedere maand bezoeken, bijvoorbeeld via Youtube, je website of je Instagram.
 2. Jij promoot een product van een ander bedrijf dat met jouw thema te maken heeft. Heb je bijvoorbeeld een reis-kanaal, dan promoot je een backpack-gids van 89 euro.
 3. Wellicht kopen 3 van jouw 1.000 volgers het product dat je promoot. Jij ontvangt dus 3 x een commissie van bijvoorbeeld 30 euro.

Bij affiliate marketing wordt de reclame-maker dus alleen betaald als hij/zij daadwerkelijk iets verkoopt. Vandaar dat dit ook wel ‘performance based marketing' genoemd wordt. Dit is een erg fijne en transparante manier van zaken doen.

Belangrijke info over de AMR

Wij hebben de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) volledig doorlopen en toegepast. In deze review vind je onze resultaten. Voordat we doorgaan met onze desondanks kritische review, is het belangrijk om te weten wat de beloftes zijn van Jacko Meijaard zelf.

Wat is Affiliate Marketing Revolutie? Een training van Internet Succes Gids

affiliate marketing revolutie review

De Affiliate Marketing Revolutie is een populaire training die je leert om zelf affiliate marketing toe te passen als affiliate. Je leert dus om de producten van andere mensen te promoten, zodat je steeds commissies kunt verdienen.

De Affiliate Marketing Revolutie is een online training die jou via een precies stappenplan leert hoe je jouw affiliate marketing-website opzet en hoe je producten verkoopt.

In de training ligt de nadruk op het promoten van digitale producten, omdat de commissies bij digitale producten veel hoger liggen dan bij fysieke producten. Hier heeft de trainer – Jacko Meijjaard – een punt: de commissies liggen tussen de 30% en 70%, wat veel hoger is dan de gebruikelijke 5% – 10% bij fysieke producten. Een platform waar digitale producten gevonden kunnen worden om te promoten, heet Paypro.

Wie is Jacko Meijaard (de docent)?

We verafschuwen trainers die studenten oplichten door een cursus te verkopen zonder dat ze zelf succes hebben in hun eigen materie. Toen we de AMR aanschaften, keken we hier dus kritisch naar. We werden in de eerste lessen al gerustgesteld hierover…

Jacko Meijaard had 100(!) affiliate-websites. De meerderheid verkocht hij voor snel geld en anno nu heeft hij nog 20-25 affiliate-websites – onder andere rondom gezondheid, verzekeringen en consumentenproducten – waarmee hij meer dan tien jaar ervaring heeft. Zo past hij affiliate marketing toe voor de verkoop van onder andere huishoudelijke apparaten, e-boeken en online trainingen. Hij volgt steeds een simpel proces voor iedere website die hij opzet.

In de lessen van de Affiliate Marketing Revolutie zagen we hoe Jacko Meijaard zijn websites onthulde, waarbij hij precies liet zien hoe die websites aan hun affiliate-inkomsten komen. Hiermee was onze scepsis in ieder geval opgelost, want we hadden van te voren onze twijfels over de authenticiteit van Jacko Meijaard. Ook laat Jacko in openbare video's zijn affiliate-inkomsten zien.

Het unieke aan Jacko vinden we dat hij open is over zijn verdiensten met zijn affiliate-sites en dat moet ook wel als je het aan anderen wilt leren. Hij verdient daadwerkelijk duizenden euro's per maand door de verkoop van affiliate-producten – dus de verkoop van zijn trainingen wordt daarbij niet meegerekend.

Tegenwoordig deelt hij zijn kennis ook graag met anderen in zijn training. Een tijd terug werd hij ook geïnterviewd door het AD, maar tegenwoordig liggen zijn resultaten alweer veel hoger.

Bekijk hieronder de leeromgeving

Affiliate Marketing Revolutie: Review

Ik heb de Affiliate Marketing Revolutie aangeschaft en met succes toegepast. Moet jij hem ook kopen? Straks lees je meer over mijn resultaten, maar laten we eerst hieronder gaan beoordelen hoe goed de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is.

Het meest belangrijke aspect van de training is het ‘kijk-en-doe-het-exact-na'-principe. Dit is in mijn beleving zo zinvol omdat je voor een aantal tientjes precies leert wat je moet doen, terwijl je anders hele dagen, weken en zelfs maanden zelf dingen moet uitzoeken.

De les-kwaliteit is in daarnaast top: van alle dingen die Jacko uitlegt, krijg je visueel via screen-captures te zien hoe je het zelf moet doen. Ook krijg je steeds de tools aangereikt die je nodig hebt bij iedere stap. Het is dus een kwestie van nadoen.

Heb ik zelf resultaten met affiliate marketing?

Ik ontvang ondertussen bijna dagelijks meerdere keren een mailtje van Paypro met het leuke nieuws dat ik een commissie heb verdiend via affiliate marketing. En naast Paypro zit ik uiteraard bij andere affiliate-netwerken. Als affiliate marketing niet voor mij zou werken, had ik hier nooit een positieve review over geschreven.

affiliate marketing revolutie bewijs van resultaten

De cursus werkt omdat de methodiek van Jacko Meijaard beproefd en bewezen is. Bovendien is het mooie van de Affiliate Marketing Revolutie dat het je aanmoedigt om digitale producten te promoten met een hogere commissie dan bijvoorbeeld de lage commissies van fysieke producten.

mijn commissies

Is er sprake van regelmatige nieuwe content & updates in deze training?

De wereld van online marketing is constant in beweging. Iets van twee jaar geleden kan nu alweer achterhaald zijn. De Affiliate Marketing Revolutie krijgt daarom ieder jaar een grote update. 

Zo werden in 2017 alle social media-lessen flink geüpdatet – en later nogmaals in 2022 – en in 2018 werden nieuwe motivatie-lessen toegevoegd. Hetzelfde geldt voor 2020 en 2021. Jacko Meijaard heeft zelfs in 2021 alle video-lessen volledig vervangen door nieuwe versies. In 2022 wordt wederom de complete cursus opnieuw opgenomen om volledig up to date te zijn.

Jacko Meijaard heeft alle video-lessen al minstens drie keer in zijn geheel vervangen door nieuwere versies – en in 2022 komt de vierde vervanging er al aan. Dat zijn heel wat uren werk van hem. Uitstekende service dus om up to date te kunnen blijven in de online wereld!

Affiliate marketing revolutie kopen

➡️Klik hier om meer te leren van Jacko over affiliate marketing via de actuele aanbieding. Gezien de vriendelijke prijs vind ik het persoonlijk een no-brainer om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen.

Is de training betrouwbaar? Mogelijkheid om het zelf gratis uit te testen met geld terug-garantie

is affiliate marketing revolutie betrouwbaar

Je kunt binnen 30 dagen al je geld terugvragen als je niet tevreden bent, dus je loopt geen risico om een product te kopen dat achteraf niet bleek te zijn wat je verwachtte. Dit is uniek voor digitale producten, aangezien er wetten zijn om de docenten van digitale trainingen te beschermen. Jacko Meijaard heeft echter besloten om een garantie-periode van 30 dagen in te stellen zodat je ‘gewoon' je geld terug kunt krijgen als de training tegenvalt.

Echter, mijn persoonlijke mening is dat je voor dat ene briefje van 50 euro die je voor Affiliate Marketing Revolutie betaalt, een belachelijk uitgebreide, complete en waardevolle training krijgt met bonus-tools die daadwerkelijk zinvol voor je zijn.

Zijn er ook minpunten? Absoluut

Om maar direct in te gaan op de minpunten:

 • Jacko heeft een mbo-niveau en daar komt hij ook openlijk voor uit. Deze stof ligt echter op hbo-niveau en als jij zelf ook hbo-niveau hebt, zal je je ergeren aan Jacko's ‘mbo-trekjes', zoals de taalfouten in zijn voorbeeldartikelen en de momenten waarop hij niet uit zijn woorden kan komen.
 • Als je er niet tegen kunt dat je leraar een klein beetje een plat accent heeft, ga je een moeilijke tijd tegemoet.
 • De uitleg-vaardigheden van Jacko zijn erg goed, maar op veel momenten vergeet hij dingen uit te leggen die voor hemzelf wél logisch zijn, maar die voor zijn studenten toch echt een extra toelichting nodig hebben. Een voorbeeld: Zo praat hij over het verkleinen van afbeeldingen. In zijn hoofd weet hij dat het zowel over het verkleinen van de afmetingen gaat, als het comprimeren van het bestand, waardoor het aantal kb's van het bestand omlaag gaat. Voor de studenten ontstaat echter verwarring omdat de studenten niet weten dat dit twee verschillende processen zijn.

Bovenstaande minpunten zijn echter totaal niet erg, omdat dit onbelangrijke details zijn. Het meest belangrijke is: geld verdienen. En dat doet Jacko met 100.000 euro per maand. 

Als er één criterium is waarom je naar iemand moet luisteren, is het dat die persoon bewezen moet hebben dat het hem gelukt is. Als het daarop aankomt, is Jacko een van de weinige trainers van Nederland waar je naar moet luisteren.

Wat is het Affiliate Marketing Revolutie VIP Lidmaatschap?

Dit is een extra dienst van Jacko voor mensen die niet meer beginners zijn in affiliate marketing. Als je al grote bedragen omzet, is dit van waarde voor je.

Je krijgt dan:

 • Toegang tot een speciaal gedeelte van het forum voor VIP's.
 • Maandelijks een exclusief webinar.
 • De rest van je leven prioriteit-support van Jacko.

Wat is de prijs?

affiliate marketing revolutie kopen review

Het bijzondere van de Affiliate Marketing Revolutie-videotraining is dat het niet – zoals vele andere trainingen over geld verdienen – honderden en zelfs duizenden euro's kost. Het kost namelijk slechts 47,- (soms 67,-) terwijl het een volledige en uitgebreide training is waarna je ‘up & running' bent met affiliate marketing en je jouw financiële toekomst versterkt.

Als je één of twee producten verkoopt via affiliate marketing, heb je de investering terug. Inebegrepen zijn:

 • Affiliate Marketing Revolutie videotraining.
 • Alle instructies, blueprints en methoden om geld te verdienen.
 • Lifetime Persoonlijke Support.
 • Een aantal leuke bonussen.

Let wel op: bij iedere onderneming horen investeringen. Naast de prijs voor deze training, moet je ook kleine bedragen reserveren voor bijvoorbeeld webhosting, je domeinnaam en andere kleine zaken.

Een online bedrijf starten is echter spotgoedkoop als je het vergelijkt met een stenen winkel, waarvoor je 20.000+ euro moet investeren, waarna je nog steeds niks hebt. Je bent al van start met je website als je een domeinnaam en webhosting hebt – voor ongeveer 100 euro per jaar.

Waarom heeft Jacko de Affiliate Marketing Revolutie zo goedkoop gemaakt? Zo zit dat…

Jacko verdient bijna niks aan de verkoop van deze training. Die vijf tientjes zijn een veel te lage prijs voor de uitgebreide training en actieve community die je krijgt. Ik zou de waarde persoonlijk op meer dan 1.000 euro schatten. Waarom hanteert Jacko Meijaard zo'n lage prijs? Omdat Jacko verdient aan de bijverkoop… inderdaad, als affiliate.

In de Affiliate Marketing Revolutie word je stap voor stap begeleid in het opzetten van jouw affiliate-website(s). En daar heb je sowieso allerlei diensten voor nodig, waar Jacko ongeveer de volgende commissies voor krijgt:

 • Domeinnaam en webhosting: 50 euro commissie voor Jacko
 • Aanbevolen WordPress-thema: 100+ euro commissie voor Jacko
 • Aanmelding bij Paypro of Daisycon. Dit zijn platforms waarin je in contact komt met affiliate-producten om te verkopen. Jacko krijgt een klein percentage bonus-commissie bovenop wat jij steeds verdient.
 • Een e-mailmarketingprogramma: 50 euro commissie voor Jacko

Dat telt aardig op, maar is dit erg? Nee, want hierdoor kon de prijs van de training extreem laag worden. Bovendien heb je al die dingen heb tóch nodig en als dat geld niet naar Jacko ging, dan was het naar die grote bedrijven gegaan. Nu kan Jacko je juist beter coachen en vaker reageren op topics in het ledengedeelte.

Hier vind je de cursus – die dus voor zijn prijs veel te goedkoop is. En nu weet je dus ook hoe Jacko de prijs laag heeft kunnen houden, terwijl hij het alsnog winstgevend kon maken voor zichzelf.

Ervaringen over Jacko, Affiliate Marketing Revolutie en Internet Succes Gids

ervaringen van affiliate marketing revolutie

Zelf vind ik het een super gelikte, uitgebreide en actieve training. Ook elders op het internet zijn de ervaringen goed. Het is dan ook geen onduidelijke of half-afgemaakte training, maar een echt volledig pakket waarmee je daadwerkelijk aan de slag kunt. En dat voor een belachelijk vriendelijke prijs.

Internet Succesgids heeft ook een forum: eindelijk een actief affiliate-forum in Nederland

Dit is een mooie aanvulling voor leerlingen van Affiliate Marketing Revolutie. Het komt namelijk tegenwoordig nog zelden voor dat je een Nederlands marketing-forum tegenkomt die daadwerkelijk actief is. Het is dus moeilijk om een actieve community rondom affiliate marketing te vinden.

Jacko heeft eindelijk een actief forum neergezet en hij heeft ervoor gezorgd dat men actief blijft. Hier kunnen bijvoorbeeld vragen gesteld worden als: ‘Hoeveel verdien jij met affiliate marketing?' Of: ‘Hoe kun je een affiliate-website maken?' Iedereen kan het forum bekijken, maar alleen cursisten kunnen meedoen aan de conversaties.

Conclusie van deze review: moet je beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Als je hierboven hebt gelezen wat mijn persoonlijk succes met Jacko's methode is – en als je bedenkt dat je een complete community krijgt die vol zit met mensen die succesvol zijn in affiliate marketing… dan moet je de Affiliate Marketing Revolutie voor die belachelijk lage prijs direct kopen.

Belangrijke info over de AMR

Wij hebben de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) volledig doorlopen en toegepast. Zelf hebben we er resultaten mee, zoals je in deze review kon zien. Bekijk ook zelf de informatiepagina van Jacko Meijaard.

Is de AMR onbetrouwbaar or goed? De belangrijkste antwoorden…

AMR conclusie van de review
Is Jacko Meijaard – de trainer van de Affiliate Marketing Revolutie – wel bevoegd?

We zijn streng op trainers die de boel willen oplichten zonder dat ze zelf praktijkervaring hebben in datgene wat ze aan anderen leren. In deze paragraaf gingen we in op het verleden en de resultaten van Jacko.

Is het wel een fatsoenlijke training en wordt er daadwerkelijk geld mee verdiend?

We besloten extra te letten op de resultaten die behaald worden met deze training, evenals de kwaliteit van de lessen. Onze eigen resultaten met de training waren in ieder geval verrassend. In deze paragraaf laten we onze resultaten zien.

Waarom kost deze training zo weinig – en geen 1.000+ euro? Te mooi om waar te zijn…

We verbaasden ons over de prijs van deze training. In deze paragraaf ontmaskeren we echter waarom de prijs zo laag is en waarom Jacko alsnog zoveel kan verdienen. Ook vertellen we daar of we de training uiteindelijk de moeite waard vinden.

Koop hier de Affiliate Marketing Revolutie (actuele aanbieding)

➡️Klik hier om meer te leren van Jacko over affiliate marketing. Als het aan mij ligt, zou je deze training absoluut moeten kopen. Vooral omdat de prijs van deze training zo absurd coulant is, vooral met de actuele aanbieding.

Op jouw succes!