Op deze pagina vind je 10 boeken die je leven veranderen. Dit zijn boeken die zó inspirerend zijn dat ze je niet alleen aan het denken zetten, maar ook je hele leven transformeren. Deze lijst geeft je boeken-inspiratie waarmee je in jezelf kunt investeren. Lees verder…

Levensveranderende boeken: de top 10…

Laten we direct naar de lijst kijken met de boeken die je leven veranderen.

1 – The 4 hour workweek

Het is een cliché-boek voor dit lijstje maar dit boek verandert je leven op meerdere vlakken. De auteur geeft je inkijkjes in hoe hij zijn bedrijven runt, hoe hij communiceert en hoe hij iedere andere skill binnen ongelooflijk korte tijd tot wereldtop-niveau beheerst, waaronder kickboksen en tango, waarin hij wereldkampioen werd. Bovenal verandert dit boek jouw leven vanwege de term ‘lifestyle design': je bent niet rijk als je veel geld hebt, maar als je veel leuke dingen kunt doen met de tijd die je hebt.

2 – How to win friends and influence people

Dit boek verandert je leven doordat je opeens een persoon wordt die iedereen mag. Dit boek legt precies uit wat je wel en niet moet doen om niet meer ‘die ene persoon' te worden waar niemand bij in de buurt wil komen. Dit boek komt uit de jaren 30 van de 20e eeuw maar het is ongeëvenaard. De meest vloeiende schrijfstijl die je ooit zal meemaken in een boek over persoonlijke ontwikkeling,

3 – The subtle art of not giving a f*ck

Na dit boek ga je nooit meer moeilijk doen over 10 cent, een paar euro, een paar tientjes of andere onbelangrijke probleempjes.

4 – The 10 x rule

Hoe verandert dit boek je leven? Kijk maar eens naar de titel: dit boek leert je niet om je werk, inkomsten, gezondheid en/of persoonlijke doelen met 5%, 30%, 100% of 200% te verbeteren… maar met 10.000%. Dit boek leert je dat dat net zo makkelijk is als jezelf 5% verbeteren – of eigenlijk zelfs makkelijker…

5 – De vrije val in het leven

Deze dichtbundel verandert je leven – samen met de andere bundels van Jeff Foster – doordat het je wijst op non-dualiteit, wat ongelooflijk veel rust geeft. Non-dualiteit kan ik hier niet uitleggen – en Jeff Foster kan het ook niet uitleggen – omdat het niet uit te leggen is. Er kan slechts naar gewezen worden, bijvoorbeeld in gedichten.

6 – Een nieuwe aarde

Eckhart Tolle snapt ‘het'. Vrede, eenheid, liefde, non-dualiteit… En waarom verandert dit boek je leven? Doordat je alleen maar de zinnen hoeft te lezen en er al een gigantische hoeveelheid vrede op je zal indalen.

7 – De boeken van David Deida

De boeken van David Deida transformeren je liefdesleven. De band tussen jou, je partner en Eenheid met de rest van de wereld wordt direct sterker door de beschrijvingen van David Deida – én zijn bijzondere oefeningen om met je partner te doen.

8 – Rijke pa arme pa

Er is één simpele reden waarom dit boek je leven verandert: dit boek wijst je – aan de hand van het verhaal van twee vaders – op de mogelijkheid om jouw tijd niet in te ruilen voor geld, maar om andere manieren te vinden om geld te verdienen… zónder dat het jouw tijd kost. De meest beproefde manieren? Een onderneming starten en beleggen in vastgoed.

9 – Models

Dit is een levensveranderend boek voor mannen doordat Mark Manson aan mannen vertelt dat ze helemaal niks hoeven te doen qua ‘versiertrucs' om een vrouw te imponeren. Als man hoef je alleen maar komen opdagen. Dat is het belangrijkste. Belangrijke levensles voor iedere man die denkt dat hij niet goed genoeg is.

10 – NLP-boeken

NLP heeft voor veel mensen hun leven veranderd doordat ze bijvoorbeeld opeens heel veel dingen durven. Bekijk hier de aanrader-lijst met NLP-boeken.

Wat zijn jouw levensveranderende boeken? Laat het hieronder weten

Laat in de reacties weten welke boeken jouw leven gigantisch hebben veranderd. Op jouw succes!