Is de online cursus Yoga Stap Voor Stap een goede optie om online yoga te leren? Happy With Yoga is volgens de ervaringen van de vele studenten erg goed, maar vinden wij dat ook? Lees deze review over hun populaire yoga-basistraining: Yoga Stap Voor Stap.

Wat is Yoga Stap Voor Stap? Online Yoga…

Yoga Stap Voor Stap is een populaire Nederlandstalige online yoga-training met lessen om thuis te doen. Zie het als een volledige basis online yoga-opleiding. Met deze online training kun je yoga thuis yoga leren als beginner of als licht-gevorderde. In de cursus worden namelijk alle basishoudingen en technieken besproken en voorgedaan.

Mocht je precies weten waar we het eigenlijk over hebben, dan kun je op deze pagina deze cursus bekijken.

Wacht even… wat is yoga?

recensie yoga stap voor stap

Yoga is niet in woorden te zetten, maar laten we een poging wagen. Met yoga maak je je lichaam flexibel. Dit is bovendien een ‘spirituele' handeling, want wanneer je lichaam flexibel is, kan jouw ziel zich ook makkelijker uiten. Jouw ziel gebruikt namelijk jouw lichaam om wonderen te ontdekken in het leven.

Met andere woorden: je gaat je lekkerder in je vel voelen. Als je ongezond leeft en niet zo flexibel bent om avonturen te beleven, kun je ook minder goed eenheid voelen met anderen.

Is deze online yoga-training voor beginners?

Yoga Stap Voor Stap is voor beginners en licht gevorderden, maar alles wordt daadwerkelijk ingeleid en geïntroduceerd. Dat is ideaal voor beginners, want er zijn in Nederland maar weinig echte beginnerscursussen. Meestal beland je in een groep waar meteen dingen gedaan worden zonder dat je er een introductie van hebt gekregen.

De makers van deze cursus, Rolf en Melanie, merkten in hun eigen beginperiode dat ze door de bomen het bos niet meer zagen – en ze merkten dat zomaar een willekeurige oefening doen niet echt voldoende was. Deze cursus is echter ook voor semi-gevorderden die het gevoel hebben dat ze iets hebben gemist qua basis-introductie.

Wie zijn de makers van Yoga Stap Voor Stap?

De makers van Yoga Stap Voor Stap zijn de ervaren yoga-leraren Melanie Poldervaart en Rolf van Baalen, bekend van Happy With Yoga. Ze zijn kundig en ervaren en ze hebben de juiste achtergrond en ze scholen zich continu bij over de hele wereld. Op deze pagina vind je meer over Rolf, Melanie en wat ze over hun cursus zeggen.

Wat is er goed aan deze training?

yoga stap voor stap ervaringen review

  • In onze beleving ontvang je in deze cursus echt de voordelen van yoga. Je krijgt het gevoel dat je leeft doordat je flexibeler, fitter en vitaler bent zonder rug- of nekklachten.
  • Een rustige, goed ontworpen vormgeving van de elektronische leeromgeving.
  • De cursus bevat een stappenplan zodat je eenvoudig de basis van Yoga leert.
  • Alle basis-oefeningen en houdingen van Yoga leer je op een duidelijke en toegankelijke wijze.
  • De bonussen zijn – naast de hoofdlessen – ook erg zinvol, waar je nog jaren plezier aan hebt.

Wat zit er allemaal in?

  • Negen uitgebreide Yoga-trainingsvideo's die een uur duren.
  • Een premium e-boek met de 25 belangrijkste technieken, oefeningen en houdingen van yoga.
  • Bonus-lessen over de filosofie achter yoga, ademhaling, zonnegroet, balans, kracht, etc.
  • Lidmaatschap voor alle besloten studenten-groepen. Je behoort nu tot de premium ledencommunity van Happy With Yoga.
  • De mogelijkheid om vragen te stellen en een echt definitief antwoord te krijgen van experts. Dat is wel wat anders dan op forums vragen proberen te stellen, waarbij je niet weet of degene die antwoord geeft ook echt een docent is of niet.

Hier vind je de complete inhoud.

Ervaringen van anderen

yoga stap voor stap goed of slecht

Oké, het is bizar maar Happy With Yoga heeft dus duizenden cursisten per cursus. Zo ook met Yoga Stap Voor Stap. Onder deze studenten heb ik nog nooit een negatief geluid gehoord. Men is zeer tevreden met deze training en de studenten zijn vooral te spreken over de eenvoud en structuur, waardoor ze niet gek worden van een overdaad aan informatie.

Conclusie van onze review

Wat ons betreft is dit een gedegen product met resultaat. Hoe kun je het beste aan yoga beginnen? De online yoga-training Yoga Stap Voor Stap is wat ons betreft het antwoord. Leer via deze pagina meer over yoga.

De prijs van Yoga Stap Voor Stap

happy with yoga stap voor stap

Voor de prijs van enkele live-groepslessen heb je nu een complete basiscursus. Het is in onze beleving de prijs zeker waard, gezien je 9 uur aan lesmateriaal + allerlei bonussen krijgt, waar je nog vele jaren plezier van zal krijgen.

Yoga Stap Voor Stap met korting kopen

Op deze pagina vind je een speciale aanbiedingsprijs. Als je ook bedenkt dat je 30 dagen tevredenheidsgarantie hebt, is deze training een echte aanrader.

Tevredenheidsgarantie

Je kunt bij deze cursus van Happy With Yoga binnen 30 dagen je geld terugvragen. Stuur daarvoor een mailtje en je krijgt zonder vragen je geld terug. Dat komt omdat Rolf en Melanie van Happy With Yoga echt in hun product geloven. Ik moet zeggen dat ik nog niemand ben tegengekomen die een refund heeft aangevraagd, terwijl ik veel van hun studenten spreek.

Yoga Stap Voor Stap betaal je in één keer maar Happy With Yoga heeft ook abonnementen

Yoga Stap Voor Stap is een volledige training waar je in een keer volledig voor betaalt, waarna je de rest van je leven toegang hebt tot de training. Daarnaast heeft Happy With Yoga abonnementsvormen met gevorderde lessen.

Inloggen Happy With Yoga

yoga stap voor stap doen of niet

Happy With Yoga kent twee ledengedeeltes: Practice.happywithyoga.com voor een abonnementsvorm voor gevorderden en Academy.hapywithyoga.com voor de reguliere online trainingen. Om in te loggen voor deze Yoga Stap Voor Stap Cursus, moet je bij academy.happywithyoga.com zijn. Om je inloggegevens te krijgen, kun je je hier aanmelden.

Yoga Stap Voor Stap kopen met kortingslink

Hier kun je van de actuele korting gebruikmaken voor de training: Yoga Stap Voor Stap van Happy With Yoga.

Ervaringen & reviews van anderen

RecensentSamenvatting van de review
Marc HealthyDe cursus scoort 8,7 van 10 punten en men is blij met de beide yoga trainers. Je kunt in je eigen tempo de lessen volgen en de video’s zijn prima opgebouwd. Er is veel afwisseling gedurende de yoga sessies en de prijs is het waard. Een minpunt dat gegeven wordt is dat de cursus uitverkocht was.
Centimeters KwijtDeze reviewer beoefent 3 tot 4 maal per week yoga. De stapsgewijze aanpak wordt als prettig ervaren. Dit is zeer geschikt voor beginners. Houdingen worden langzaam en duidelijk voorgedaan, waardoor je goed mee kunt doen. De kosten van de cursus haal je er zeker uit volgens deze reviewer.
Review HuisDe cursist is blij met de inhoud die aangeboden wordt. Het wordt aantrekkelijk vormgegeven en de prijs wordt als prima ervaren. De yoga cursus leent zich perfect voor mensen die nog weinig ervaring met yoga hebben en daardoor veel uitleg kunnen gebruiken.
My Fit LifestyleDe bron geeft aan dat de cursus goed in elkaar zit. Er is gezorgd voor structuur in de inhoud en ook het e-book dat je erbij krijgt wordt gewaardeerd. De persoon voelt zich fitter en bekwamer in het uitoefenen van yoga. Ze is met de basis die ze in deze cursus heeft geleerd toe aan een yoga cursus voor gevorderden.
Veelreviews.nlDe cursus scoort 8,9 van 10 punten en men is positief over de stapsgewijze benadering om de yoga oefeningen onder de knie te krijgen. Een verbeterpunt dat gegeven wordt is dat je het digitale materiaal krijgt, maar daarnaast dus wel nog ander materiaal moet aanschaffen, zoals bijvoorbeeld een yoga blok en mat. In de webshop was dit niet meer verkrijgbaar.
Review KeizerOok deze reviewer benadrukt dat deze cursus vooral voor beginners geschikt is. Je wordt wel begeleid door professionele yoga docenten en dat is goed te merken aan de uitleg.
Vrouwen Anno NuDe kwaliteit van de beginnerscursus is hoog. De prijs valt volgens deze bron reuze mee en je hoeft niet op pad om yoga te beoefenen. Met regelmatig yoga doen kun je ontspanning in lichaam en geest ervaren.
Fit Send FitDe cursus zit volgens deze reviewer goed in elkaar. Het stappenplan helpt de beginnende yoga leerling goed op weg. Voor deze reviewer was vooral het gedeelte over de ademhaling interessant, omdat er al ervaring met yoga was.

Onze review samengevat

ReviewYoga Stap Voor Stap
SamenvattingWij konden uitstekend zelfstandig aan de slag dankzij het programma van Yoga Stap Voor Stap. De lessen zijn helder, rustig en hebben precies het juiste tempo. Dankzij Melanie en Rolf hebben we voor ons lichaam en onze geest kunnen zorgen door middel van uitstekende Yoga-lessen.
Review doorDe redactie
Beoordeling4.5 (van de 5)
StartenStart hier

Op jouw geluk!

Gerelateerd: lees verder...