Is het trainingspakket FLOW van Attractiongym de moeite waard? Maakt dit jou een goede en succesvolle versierder? Er wordt veel beloofd, maar is het ook echt zo goed? Raden wij je aan om deze online training te kopen en het premium materiaal te downloaden of moet je hem laten liggen? Lees verder voor onze review en ervaringen

Wat is Flow voor cursus?

Flow is de vlaggenschip-training van Attractiongym, met Daan de Ram als hoofdtrainer. Deze Nederlandstalige versiercursus is dus het meest uitgebreid en kwalitatief van alle trainingen van Attractiongym.

Dit programma en bijbehorende systeem zou voor blijvend succes in dating en intimiteit moeten zorgen, omdat het alle elementen van dating behandelt: niet alléén maar het aanspreken, niet alléén maar het plagen, niet alléén maar het verbinden en niet alléén maar de mindset. Alles zit erin.

En de naam: Flow? Wat heeft dat te betekenen? FLOW is een afkorting voor: Fun – Leiden – Opwekken van emoties – Waardebesef. Ook verwijst Daan de Ram hiermee naar de flow-gemoedstoestand waarin alles lekker gaat en lukt. Op deze pagina legt hij meer uit over dit product.

Wat is Attractiongym?

Attractiongym is een van de grootste datingbedrijven van Nederland – en qua klantensucces-cijfers het meest betrouwbare datingbedrijf. Naast Flow hebben ze bootcamps en andere online trainingen zoals Berichtenbaas, Conversatiekoning, Sociale Superheld, Relatie Baas en Charisma God. Is hoofdtrainer Daan de Ram ook inhoudelijk de beste van Nederland – en ver daarbuiten? Wij zochten het uit.

Hier vind je alle info over FLOW >>

Wat is er zo goed aan Flow?

flow training ervaringen

Dit viel ons op toen wij het programma doorliepen:

 • Een van de belangrijkste aspecten van deze cursus zijn de praktijkbeelden die met verborgen camera zijn gefilmd. En het aantal praktijkbeelden en lesmateriaal is bespottelijk veel!
 • Alles van het versieren wordt behandeld, van begin tot eind – van A tot Z. Wat je allemaal gratis op internet kunt vinden, valt in het niets bij de kwantiteit en kwaliteit van Flow.
 • Dit is een van de weinige trainingen over versieren waarin aandacht wordt besteed aan authenticiteit. Het gaat dus niet alleen maar om techniekjes leren, maar ook om blijvend een leuk mens te worden. Kortom: hoe je een baas wordt.
 • De cursus bevat een praktisch systeem om van begin tot eind iemand te versieren én het gaat in op het hebben van lef.
 • Het is een gigantische cursus met veel lessen per week – verdeeld over zeven weken – en interessante bonussen waar echt tijd in is gestopt. Misschien is dit wel een van de uitgebreidste online trainingen van Nederland.
 • De studenten hebben resultaat en laten dat zien in hun berichten in de community.
 • De cursus maakt er dankzij de wekelijkse huiswerktaken serieus werk van voor mannen om hard vooruit te gaan.
 • De cursus wordt gegeven door het grootste datingbedrijf van Nederland: Attractiongym. De bootcamps en online traningen van dit bedrijf zijn altijd vol en ze hebben de grootste klantengroep van Nederland.

Wat is niet zo goed?

 • Denk je Flow gewoon aangeschaft te hebben, dan blijk je tóch nog niet alles te hebben. Je kunt namelijk voor een extra betaling de Fast Track-variant of de Pro-variant nemen met nog meer bonussen. De prijs blijft echter wel goedkoop voor de gigantische lading materiaal die je ervoor krijgt.
 • De hoeveelheid materiaal is misschien ook wel té veel, waardoor je er nauwelijks iedere week aan toekomt om alle lessen en informatie tot je te nemen – om er vervolgens in het weekend mee te oefenen. Het had ook eenvoudig een 20-weekse cursus kunnen worden. Ons hoor je echter niet klagen, want inhoudelijk vonden we het allemaal erg sterk. Iedere les bevatte nieuwe lessen en voorbeelden waar we ons keer op keer over verbaasden.

Algemene ervaringen en reviews over Attractiongym

ervaringen van flow

De Google-recensies van Attractiongym zijn bizar goed: 5 sterren. De klanten van Attractiongym spreken hun ervaringen regelmatig uit – en ze hebben er altijd successen mee behaald. Ook op andere social media vind je alleen maar positieve reacties – en geen negatieve.

Bovendien hebben alle cursisten die wij in onze persoonlijke omgeving spraken over FLOW, louter positief: ze noemden wel dat de investering niet bepaald laag is… maar dat het het geld meer dan waard is. Daan de Ram en Attractiongym weten al jaren wat ze doen – en al helemaal met Flow.

Hier vind je alle info over FLOW >>

Bekijk ook eerst onze videoreview over Flow

De cursus is mega-uitgebreid maar dan heb je de bonussen nog…

 • FLOW-modules € 997,-
 • 100+ Geheime camera interacties € 997,-
 • BONUS 1: De Aanspreek Compilatie € 79,-
 • BONUS 2: De Push/Pull Compilatie € 79,-
 • BONUS 3: Game je weg naar succes Onbetaalbaar
 • BONUS 4: Het Haha Humor Handboek € 67,-
 • BONUS 5: De Stijl En Persoonlijke Verzorging Gids € 37,-
 • Leave-No-Bro-Behind Systeem € 300,-
 • Daan Onder De Knop: 24/7 Whatsapp Support € 200,-
 • VIP Coachingsessie € 400,-
 • Sociale Superster Complete Videocursus € 235,-
 • Coaching Academy € 250,-
 • Exclusieve opnames Versiercinema € 197,-
 • De Modellen Tapes € 250,-
 • Toegang Tot Live VersierCinema Events € 397,-
 • Kortingsbon (€ 250,-) Voor Een Weekend-Bootcamp € 250,-
  TOTAAL € 4.735,-

Bekijk hier alle inhoud van de training.

Let op: prijsactie (speciale aanbieding)

Bovenstaande is echter niet de prijs. Er is een speciale, actuele prijsactie. Momenteel loopt er een prijsactie voor Flow, waarmee je veel kunt besparen. Klik hier om de meest actuele actie van dit moment te vinden.

Inloggen voor Flow in de leeromgeving van Attractiongym

Wanneer je Flow hebt aangeschaft, ontvang je een welkomstmail met instructies voor de online leeromgeving van Flow. Dat gebeurt via de algemene online leeromgeving van Attractiongym. In je welkomstmail vind je de link naar deze inlog-omgeving.

De cursus Flow van Attractiongym: Conclusie van deze review

review conclusie flow

Dit is niet ‘zomaar een cursusje volgen.' Flow is een afspraak met jezelf. Flow is een gigantisch project waarbij je ook echt afspraken met jezelf gaat maken en alles in de praktijk gaat brengen. Het programma is gelukkig zodanig ingericht dat het makkelijk is om volharding te vinden.

Flow van Attractiongym aanschaffen en downloaden

Áls je serieus aan de slag wilt met mooiere, leukere, intiemere en diepere connecties in je leven, ga dan direct voor deze vlaggenschip-training. Flow is de cursus die alle andere cursussen overbodig maakt. Klik hier voor de speciale prijsactie.

Ervaringen & reviews van anderen

RecensentSamenvatting van de review
Lees Je SuccesvolDeze recensent is zeer positief. De FLOW-cursus bestaat uit veel video’s die op het versierproces ingaan. Je kunt met de cursus leren meer zelfverzekerd te zijn als je contact met vrouwen zoekt. Het is wel heel veel informatie waar je doorheen moet worstelen.
Krachtige Mannen AcademieDe reviewer is enthousiast over het feit dat je binnen 7 weken verbetering bij jezelf zult bemerken in het benaderen van vrouwen. De online trainingen gaan meer in op de mindset, dan om het echt leren hoe je een vrouw versiert. Het leert je vooral de drempel te nemen en het lef te kweken om in contact te treden.
ScharrelplekMen is te spreken over de structuur van de cursus in vijf delen en vijftien modules. Het materiaal ziet er professioneel en overtuigend uit. Veel cursisten halen steun en inspiratie uit de community, waar lief en leed met elkaar gedeeld wordt.
Versier GuidesDeze bron beschrijft dat hij niet zozeer moeite had met contact zoeken met vrouwen, maar dat er daarna altijd iets gebeurde waarbij hij niet wist wat hij goed/fout deed. Hij is blij met de opbouw van de training en de bonussen die je na aanschaf van het pakket krijgt. Hij moet nog beginnen met de cursus.
De Review BaasDe reviewer heeft reeds 3 producten binnen dit platform gebruikt en is daar tevreden over. Je wordt als cursist gemotiveerd om stappen te nemen, nadat je de theorie en praktijk bij de filmpjes hebt gezien. Je moet dus wel nog steeds zelf de stappen zetten, maar hebt hiervoor nu de inspiratie om het ook echt te doen.
Review PlazaDe eerste indruk van deze bron was niet positief (hij noemt het vulgair), maar als je er doorheen kunt prikken, zitten er waardevolle lessen in de cursus. De prijs van online trainingen is hoog, maar er wordt aangegeven dat het het bedrag uiteindelijk wel waard is.
Sitereviews.nlMen is enthousiast over de stapsgewijze aanpak om vrouwen te benaderen en versieren. Dit kan zowel online als offline. Het wordt als prettig ervaren dat er veel vanuit de praktijk gesproken/gehandeld wordt.
Review KeizerDe kern van deze cursussen is volgens deze bron het creëren van zelfverzekerdheid. Dit heeft automatisch gevolgen voor je omgang met vrouwen. De prijs is hoog, maar aan het einde van de review wordt gepusht om de training toch te bestellen, omdat je er veel voor terug krijgt.

Onze review samengevat

ReviewFlow
SamenvattingWij hadden nog niet eerder een datingcursus kunnen vinden die zo diepgaand ingaat op eigenwaarde en zelfvertrouwen, waardoor succes in de liefde natuurlijk en authentiek werd. Flow is hier uitstekend in geslaagd – en daarmee raden we dit product sterk aan. Want laten we eerlijk zijn: iedereen prikt door je heen als je zonder eigenwaarde enkel wat zinnetjes opdreunt. Daarom verdient dit programma een uitzonderlijk hoog cijfer van ons.
Review doorDe redactie
Beoordeling4.8 (van de 5)
StartenStart hier

Op jouw geluk!