Wellicht denk je erover om een training van Tim Veninga te volgen, en kwam je bij Gespreksninja terecht. Zijn de video-lessen en bonus-downloads de moeite waard? Of kun je het beter bij gratis dating-advies houden? Hier vind je een review van Gespreksninja 2.0. Lees verder…

Wat is Gespreksninja?

Gespreksninja is een premium online training + premium e-boek die door Tim Veninga is geproduceerd. Hij is de man achter het bedrijf: Versiercoach. De nogal controversiële training is gericht op mannen die hun gesprekken beter en meer flirterig willen maken.

Wat claimt Gespreksninja en komt het overeen met wat ik in de cursus aantrof?

Gespreksninja claimt dat je makkelijk gesprekken kunt starten met iedereen, dat je het gesprek kunt aanhouden, dat je het gesprek seksueel maakt, dat je gesprekken leuker en spannender worden, dat je intiemere gesprekken voert en dat je altijd weet wat je moet zeggen. Wat ik aantrof in de cursus… was precies dat – en wel door gebruik te maken van letterlijke knip-plak-voorbeeldzinnen en slimme technieken!

Echter… de cursus gaat geen enkele keer in op hoe je authentiek kunt worden waardoor al het bovenstaande vanzelf kan komen. Dat is ook meteen de stijl van Tim Veninga – en daar kunnen we eigenlijk wel achter staan. Ik zal dit even kort uitleggen…

Wat nou ‘authenticiteit'? Dat is volgens de leer van Timmie slechts een afleiding, waardoor je geen echte technieken zou leren. In Gespreksninja wordt dan ook gefocust op de echte, concrete technieken. Wat ons betreft toch wel een dik pluspunt.

Wat is niet zo goed aan Gespreksninja?

gespreksninja review goed of slecht

Toch zijn er een paar dingen opmerkelijk aan deze cursus…

  • Er is niet echt sprake van een elektronische leeromgeving: het is meer een simpele leden-site met een inlog-muurtje ervoor. Dat scheelt Versiercoach weer een paar duizend euro per jaar. Het voldoet echter wel gewoon voor de studenten. Het enige wat we missen, is een progress-bar en knoppen met ‘vorige les' en ‘volgende les'.
  • Tim Veninga neemt de lessen in één take op. Het kan hem niet schelen dat hij zich een keer verspreekt en hij lijkt het met een borreltje te hebben opgenomen. Aan de ene kant zou je denken dat dit niet respectvol is naar zijn klanten, maar aan de andere kant is dit het bewijs dat Tim zijn stof daadwerkelijk belichaamt. Zijn lesstof gaat juist om niet-perfectionistisch zijn – ‘geen f*cks geven' – en het is dan ook goed dat de leraar dit ook in de praktijk laat zien in heel zijn doen en laten.
  • De cursus leert je om een onbesuisde player te worden. Geen probleem als je dat wilt worden – net als Tim Veninga zelf – maar als je een chiquere aanpak wilt, dan zijn er andere manieren.

Wat is goed aan Gespreksninja?

Ook doet Gespreksninja veel dingen erg goed…

  • Tim Veninga rekent af met adviezen als ‘Wees jezelf'. Hoe dan? Je zal toch wel naar buiten moeten gaan en een move moeten maken. In Gespreksninja leert Tim Veninga dit ons op praktische wijze.
  • De bonussen mogen er wezen. Een van die bonussen is het audioboek van Tim Veninga: Manslut.
  • Het is een heerlijk niet-perfectionistische cursus, en dat is misschien wel het meest belangrijke aan dating: het is geen rocket science maar het is gewoon lekker lief doen met elkaar. Kun je datzelfde gevoel zelf adopteren?
  • Het is niet de meest uitgebreide cursus ooit. Waarom dit een pluspunt is? Uhmm… wat denk je zelf? Dating is iets wat je niet urenlang thuis moet gaan leren. Nee, neem een pointer mee, ga ermee naar buiten en wees lekker lief en brutaal. Dat is veel beter dan – in alle eerlijkheid – zo belachelijk te zijn om een cursus hierover te volgen. Tim is hier bewust van en speelt dan ook met het idee om jou juist weg te halen van zijn eigen cursus. Top!
  • Misschien is de bonus ‘Sociale Dominantie' wel het beste deel van de training. Dit bevat niet alleen de essentie van flirten en niet in de friendzone terechtkomen, maar het bevat ook praktische voorbeelden die je altijd wel kunt toepassen.

Het geniale e-boek van Gespreksninja is een groot onderdeel van de cursus

gespreksninja slecht of goed ervaringen

Gespreksninja is voor een groot deel ook gewoon premium content, en wel in de vorm van het e-boek: ‘698 Kant-En-Klare-Zinnen.' We waren echt verrast door dit boek, want we gebruiken tegenwoordig de hilarische grappen en sarcastische uitspraken uit dit boek standaard bij iedere typische date-vraag die we naar ons toe geslingerd krijgen.

Hier zie je precies wat er allemaal in de cursus zit.

Conclusie van de review: Gespreksninja is echt player-materiaal

Het is een apart product en Tim Veninga heeft een aparte aanpak, maar je wordt er wel binnen de kortste keren een echte player van. Uiteindelijk kunnen we er lang of kort over zijn, maar Gespreksninja werkt als een tierelier als je die intentie hebt. Uit de reacties van medestudenten blijkt ook dat de ervaringen erg positief zijn over Gespreksninja.

Gespreksninja kopen met de actuele prijsactie

De meest goedkope prijs vind je via deze pagina.

De cursus wordt regelmatig geüpdatet

gespreksninja tim veninga review

Toen ik hem aanschafte, was het nog de 1.0-versie, maar toen de cursus geüpdatet werd en duurder werd, mocht ik gratis mee naar 2.0 en dat zal ook in de toekomst op die manier verlopen. Ook in de ervaring van anderen is er goede support op de cursus.

De login van Gespreksninja

Gespreksninja staat op een aparte ledensite die alleen met een speciale link te bereiken is. Zoek je welkomstmail op en gebruik de inlog-instructies in die e-mail om in de leden-omgeving van Gespreksninja te komen.

Klik hier om jouw login-gegevens te verkrijgen.

Of bekijk hier het alternatief van Daan de Ram: Conversatiekoning van Daan de Ram.

Op jouw succes!