Wij kunnen slecht tegen oplichters, dus toen we van Boyd Hoek hoorden, besloten we mystery-student te worden in zijn training. Wie is Boyd Hoek, moet je zijn reclames geloven en wat vinden we van zijn training: SMMB Masterclass? Kun je er echt ‘rijk' of ‘financieel vrij' mee worden, zoals nogal stellig beweerd wordt? Wij besloten om de SMMB Masterclass te kopen en te reviewen omdat we altijd naar manieren zoeken om dromen waar te maken. Voelen wij ons opgelicht? Lees verder voor de ervaringen en een eerlijke recensie…

Al die onervaren Boyd Hoek-studenten die om marketing-klussen vroegen…

Ik werd er eigenlijk gek van: ik ben namelijk lid van een aantal grote landelijke Facebook-groepen voor ondernemers. Hierin kun je vragen stellen en elkaar helpen. Op een gegeven moment zag ik echter steeds weer dezelfde soort irritante berichten langskomen in die Facebook-groepen: ‘Ik kan je helpen meer omzet te krijgen door jouw advertenties te beheren. Neem contact met me op.'

Daar is natuurlijk niks mis mee, maar al deze berichten zaten vol taalfouten en als je op het Facebook-profiel keek, hadden ze allerlei kinderachtige plaatjes over rijk worden op hun profiel staan. Alle ondernemers vroegen zich af waar zo'n blik was opengetrokken met die kids die ons wel eventjes zouden helpen… Het bleken studenten van Boyd Hoek te zijn.

Hierna lezen:  Review: Brein TV Van De Psychologie Van Succes (Albert Sonnevelt)

Kijk, in die Facebookgroepen voor ondernemers zitten serieuze, volwassen ondernemers. Dan vallen die enthousiaste nieuwelingen van Boyd Hoek nogal op. Ik vond het persoonlijk nogal erg – net als andere ondernemers – want waar wij een academische marketingachtergrond hebben, hadden die Boyd Hoek-leerlingen nog nauwelijks ervaring. Toch gingen ze er met mooie marketing-klussen vandoor…

Advertenties managen blijft een van de meest kostbare skills die er zijn. Het is een van de best betaalde diensten die er zijn. Je kunt makkelijk 1.000 euro per klant per maand kunt ontvangen. Verderop in dit artikel leggen we uit hoe dit werkt. Een SMMB is in onze beleving een van de meest lucratieve, schaalbare en waardevolle verdienmodellen en skill-set om te leren. Maak alleen niet de knullige fouten die veel beginners maken.

En al die Boyd Hoek-advertenties op Youtube en Instagram…

Omdat ik er nogal afkeurend in stond, inspecteerde ik de boel wat verder. Al gauw kreeg ik zóveel advertenties van Boyd Hoek op social media te zien… en jij waarschijnlijk ook. Dit maakte me nog belangstellender. Aanvankelijk niet op een positieve manier, omdat ik zijn verhaal nogal ‘scam-achtig' en ‘fake' vond. Toch heb ik de volledige cursus gevolgd voor een eerlijke recensie.

Dus zocht ik het tot de bodem uit: onze Boyd Hoek-review…

boyd hoek smmb masterclass review

Oké, ik kon wel vinden dat Boyd Hoek maar wat tof zat te doen met zijn verhaal, maar mijn mening moest wel ergens op gestoeld zijn. Daarom ging ik all in. Ik volgde niet alleen zijn gratis training maar ik schreef me ook in voor het volledige programma zodat ik de lessen tot me kon nemen en in het hol van de leeuw kennis kon maken met de studenten-community van Boyd Hoek.

Wacht even, waar gaat het eigenlijk precies over? SMMB…

wat is smmb eigenlijk

Oké, even bij het begin beginnen. Boyd Hoek staat volledig in het teken van SMMB. Dat staat voor Social Media Marketing Business. In het Engels heet dit SMMA: Social Media Marketing Agency.

Boyd Hoek wil jou leren om ook een SMMB te starten. Helemaal voor jezelf. Dat betekent dat jij andere bedrijven als klant neemt en dat je voor die bedrijven advertenties aanmaakt en beheert.

Doordat je van Boyd Hoek de werkende formule leert om met een advertentie altijd veel winst voor een bedrijf te maken, kun je steeds een grote beloning vragen aan je klanten: 1.000+ euro per maand per klant. Wij weten vanuit onze ervaring dat dit klopt: ga naar een goede ondernemer, start daar een advertentiecampagne voor en zie hoe makkelijk je voor extra klanten kunt zorgen.

Hierna lezen:  78 Beste Online Marketingtools [Voorbeelden] [Ook Gratis]

Oké, dus even voor de duidelijkheid: wie is Boyd Hoek en wat doet hij precies?

Laten we een aantal fact-check Wikipedia-paragrafen doen over Boyd Hoek: Boyd Hoek is een nogal slimme jongen die ervoor heeft gekozen om na zijn middelbare school geen studie te starten, maar om een SMMB te starten. Zijn aanpak bleek succesvol te zijn: hij besteedde geen tijd aan zinloze randzaken, zoals ‘zichtbaarheid', een website of andere dingen die je afleiden van waar het echt om gaat: klanten binnenhalen en (veel) geld verdienen.

Inderdaad, Boyd's aanpak is een aanpak waar we eigenlijk gewoon helemaal achter staan: gewoon die telefoon pakken of gewoon die winkel binnenlopen en met harde cijfers laten zien wat je voor een bedrijf kunt betekenen. Herhaal dit een aantal keer en je zit – net als Boyd – op 10.000+ nettowinst per maand.

Bovendien combineerde Boyd dit met het principe: kies een duidelijke doelgroep. Boyd bediende een duidelijke ‘niche‘: sportscholen en personal trainers. Hij presenteerde zichzelf als iemand die alleen voor die groep ondernemers advertenties maakt. Hierdoor kon hij zo snel zo succesvol worden.

Vroeger deed hij dat vanuit zijn kvk-ingeschreven bedrijfsnaam: Digital Presence. Tegenwoordig leert hij dit precies aan zijn studenten. Dat doet hij via zijn online training-met-coaching-combi: de SMMB Masterclass.

Maar hoe zit het nou precies met de achtergrond van Boyd? Zijn levensloop…

Boyd Hoek mag tegenwoordig dan wel een succesvolle online ondernemer zijn die jou met de SMMB Masterclass helpt een goed draaiend Social Media Marketing Bureau op te zetten, maar het is geen geheim dat hij het meeste verdient aan de cursussen zelf. Daarom is het ook belangrijk om te weten welke weg Boyd Hoek zelf heeft afgelegd. Ben je benieuwd welke weg Boyd Hoek heeft afgelegd? Het verhaal van Hoek heeft al velen gemotiveerd op hun weg naar succes.

Op zoek naar zichzelf

Boyd Hoek werd geboren in Castricum, maar door de scheiding van zijn ouders is hij diverse malen verhuisd. Uiteindelijk is hij met zijn moeder en zus naar Santpoort-Zuid in de buurt van Haarlem verhuisd waar hij grotendeels is opgegroeid. Boyd is altijd al op zoek geweest naar zichzelf. Hij vond het moeilijk om te beslissen wat hij wilde in het leven. Hij geeft zelf aan dat dit deels te maken heeft met het gemis van een vaderfiguur in zijn leven. In de praktijk uitte dit zich in steeds veranderende vriendengroepen en gedrag. Eigenlijk was dit een zoektocht naar aansluiting, maar hij kreeg bij niemand echt een gevoel van thuiskomen.

Falend schoolsysteem

Ook het schoolsysteem sloot niet goed aan op hem als persoon. Hij had altijd het gevoel dat hij het buitenbeentje was en dat hij niet goed op zijn plaats was. In de pubertijd begon dit tot grote problemen te leiden. Regels waren er om te breken en hij verzette zich steeds meer tegen de leraren en hun gezag. Ook al groeide hij op in een goede buurt, toch werd hij aangetrokken door de minder goede buurten in zijn omgeving. Hij geeft zelf aan dat hij daar rondhing omdat hij op zoek was naar antwoorden. Vooral een antwoord op de vraag wie hij was.

Hierna lezen:  Beste Boekhoudsoftware Vergelijken Voor Coaches & Therapeuten [2024]

Door het gebrek aan een doel werd zijn aanwezigheid op school door hem als nutteloos ervaren. Hij spijbelde en vertoonde ander wangedrag waardoor de situatie op een gegeven moment onhoudbaar werd. Op zijn 17e werd hij uit huis gezet. Daarna volgde een periode waarin hij meermaals terugkeerde naar huis om vervolgens weer naar vrienden of een door zijn moeder gehuurde kamer te vertrekken.

Eerste salesbaantjes

Naast school begon hij te werken in de sales zodat hij een leven buitenshuis kon veroorloven. Zijn eerste baantje was de verkoop van kranten op straat voor Pepperminds. Hij presteerde echter niet goed en werd ontslagen. Vervolgens kreeg hij een baantje bij SQPeople. Het betrof deze keer deurverkoop ten behoeve van goede doelen. Ook dit baantje kon hij niet behouden omdat het hem aan motivatie ontbrak. In deze tijd leidde Hoek een zeer vrij leven dat hij naast school invulde met feestjes, drank en drugs.

Het was in deze periode dat hij tot inzicht kwam dat hij iets moest vinden wat hem interesseerde. Zijn school en baantjes konden hem immers niet voldoende boeien om zich er ook echt voor in te zetten. Hij had een groeiende interesse in online businesses die was aangewakkerd door een cursus die hij buiten school had gevolgd. Hier werden de eerste zaden voor zijn succesvolle ondernemerschap geplant. Dit was echter ook dit moment waarop alles voor hem in leek te storten. Hij faalde op school, hij faalde in zijn werk en ook het eigen bedrijfje dat hij in 2017 gestart was leek te falen. Hij wist dat er iets drastisch moest veranderen.

Advies leidt tot ommekeer

Toen hij 18 was, geen baan had en niets meer uitvoerde op school, kwam hij via Instagram in contact met iemand die zich als een mentor opstelde. Hij zocht contact en vertelde hem over zijn leven en de dingen waar hij tegenaan liep. De mentor bracht Hoek tot het inzicht dat zijn gebrek aan werkethiek en discipline ertoe geleid hadden dat hij nooit iets had afgemaakt. Hij had misschien wel de potentie om succesvol te worden, maar had nog geen track-record van succes gerealiseerd waar hij op voort kon bouwen. Hij kreeg het advies zichzelf op meerdere aspecten te ontplooien en zo successen te behalen.

Hoek zette het advies om in daden. Ten eerste ging hij terug naar zijn laatste werkgever en overtuigde hem ervan hem terug in dienst te nemen. Hij streefde ernaar de beste medewerker van het bedrijf te worden en was de eerste maand ook direct degene met de meeste sales. Bovendien ging hij naar de sportschool waar hij gedisciplineerd werkte aan zijn kracht en conditie. Tot slot werd hij weer actiever dan ooit tevoren met zijn Social Media Marketing Bureau Digital Presence. Toen hij voldoende maandinkomen verwierf met freelance opdrachten voor zijn bedrijf nam hij ontslag van zijn salesbaan en stopte hij definitief met school. Vanaf dat moment zette hij zich alleen nog maar in voor zijn Social Media Marketing Bureau.

Hierna lezen:  Bridgeman Academie Review & Ervaringen (Robert Bridgeman)

Social Media Marketing Bureau Digital Presence krijgt succes

Die eerste periode ging nog steeds met vallen en opstaan. Soms moest hij zoveel investeren in zijn bedrijf en coaches dat hij geen geld meer overhield. Menigmaal moest hij zwartrijden als hij naar een meeting in een andere stad moest. Dit kon hem echter niet weerhouden om zich volledig toe te leggen op zijn bedrijf en de boetes van de NS nam hij daarbij voor lief. Op dit moment besloot Hoek de weg die hij bewandelde vast te leggen. Hij plaatste zijn filmpjes op YouTube zodat iedereen kon zien waar hij mee bezig was.

De echte omslag kwam toen Hoek zich ging richten op een nieuwe doelgroep: sportscholen en personal trainers. De freelance opdrachten binnen deze markt leverden hem aanzienlijk meer inkomsten op. Zijn maandinkomen ging met grote sprongen vooruit totdat hij na een paar maanden circa €2800 winst per maand maakte. Hij wilde zich vestigen in Amsterdam, maar zijn leeftijd en jonge bedrijf werkten hem tegen om deze plannen te realiseren. Zo kwam hij op het idee om naar Bali te vertrekken en vanuit daar verder te werken aan zijn bedrijf.

Vertrek naar Bali

De verhuizing naar Bali was voor de jonge Hoek een grote stap die met veel risico gepaard ging. Dit kon hem echter niet van zijn plannen weerhouden. Hij vestigde zich in Bali en bleef video’s op YouTube plaatsen. Dit was het moment waarop steeds meer mensen interesse begonnen te krijgen in zijn werkwijze. Als hij het zich op zijn 18e kon veroorloven om naar Bali te verhuizen dankzij zijn online business, dan had hij toch zeker een succesformule ontdekt. Hij besloot zijn kennis te delen en coachte enkele potentiële ondernemers naar succes. Hij was zelf verbaasd over de snelheid waarmee zij met zijn coaching successen behaalden.

De start van de SMMB Masterclass

Naast coaching van ondernemers, bleef Hoek hard werken aan zijn bedrijf. Hij onderhield advertenties voor klanten terwijl hij daarnaast veel tijd aan sales calls besteedde. Het succes van zijn bedrijf steeg tot ongekende hoogte en na vier maanden begon hij circa €10.000 winst per maand te maken. Als gevolg van dit succes kreeg hij steeds meer aanvragen voor coaching. Aangezien de vraag groot was, maar hij slechts enkele leerlingen aannam, werd er steeds meer geld geboden voor zijn kennis.

Dit was het moment waarop hij besloot zijn kennis en ervaring te bundelen in een cursus en de SMMB Masterclass werd geboren. Op die manier kon hij zijn kennis met zo veel mogelijk mensen delen, zonder dat het hem waardevolle tijd kostte. Want in Bali leerde Hoek ook nog iets anders: dat er meer in het leven is dan hij in Nederland voor mogelijk had gehouden.

Hierna lezen:  Zonnevlecht Opleidingen Review & Ervaringen [2024] [Top?]

Wat doet Boyd Hoek nu en wat is eigenlijk zijn leeftijd?

Anno 2022 is Hoek 23 jaar oud en woont hij nog steeds in Bali. Honderden mensen maken gebruik van zijn SMMB Masterclass. Boyd Hoek biedt hiermee een succesformule waarmee ook jij financiële vrijheid kunt bereiken en je jouw leven precies in kunt richten volgens jouw standaard. Hoek motiveert mensen om de standaard te breken en te leven op jouw manier. De SMMB Masterclass is in onze beleving zeker een goed middel om dit doel te bereiken.

Het leek me niet helemaal kosjer…

Tot december 2019 was ik heel achterdochtig toen ik Boyd's verhaal las. Hoe kon hij in een jaar tijd naar 10.000 euro winst per maand gaan? Was dit wel echt waar of was hij de boel aan het oplichten?

Wat blijkt: Boyd Hoek heeft een echte effectieve aanpak die ik toevallig ook streng aanhang: hij verspilde zijn tijd niet met het maken van een website of het bijhouden van oude prestaties. Hij koos liever voor daadwerkelijk presteren: bellen, gesprekken voeren, klanten binnenhalen en geld verdienen.

Omdat hij in december 2019 merkte dat buitenstaanders zoals ik hier hun vraagtekens bij zouden zetten, heeft hij toch maar zijn resultaten op zijn Youtube-kanaal en website gezet. Die resultaten zijn gewoon echt. Zijn succes is gewoon echt. Hij is de real deal en ik leer zijn vaardigheid daarom graag van hem.

We zitten al diep in de review, maar wat claimt Boyd Hoek?

Boyd Hoek claimt dat je in de SMMB training vele voordelen krijgt. Je leert zijn verdienmodel, hoe je aan 10.000+ nettowinst per maand komt en je krijgt alle benodigde middelen om je SMMB te runnen, zoals de benodigde scripts, formules en documenten.

Wij kunnen volledig achter de aanpak van Boyd Hoek staan: zijn aanpak gaat om daadwerkelijk voor het geld te gaan, en niet eindeloos aan websites, wazige social media-posts en andere onzin te besteden.

Ik zal je vertellen wat de ergste scam is…

De meest lage, scammy, afschuwelijke soort oplichter die er is? Dat is iedere ‘businesscoach' zonder ervaring die alles aan jou leert behalve daadwerkelijk dingen produceren en verkopen.

We komen namelijk erg veel ‘onderneem-coaches' tegen die hun trainingen volproppen met allerlei zinloze afleidingen die geen cent opleveren, zoals…

 • ‘Zichtbaarheid vanuit vertrouwen' en ‘social media inzetten voor zichtbaarheid'.
 • Een tot in de puntjes geperfectioneerde website en Facebook-profiel maken waar vervolgens 8 mensen per kwartaal op komen.
 • ‘In je kracht/grootsheid staan'.
 • ‘Meer van jezelf te laten zien'.
 • ‘Jouw identiteit en verhaal ontdekken', ‘Jouw verhaal leren delen' en ‘jouw verhaal neerzetten'.
 • ‘Jezelf laten zien' door je kop voor een camera te zetten.
 • ‘je core identity values bepalen'
 • ‘Impact maken',
 • ‘Paolo Coelho integreren in jouw bedrijfswaarden'
 • En het allerergste… social media inspiratie-spaghetti-posts maken.
Hierna lezen:  Conversatie Koning van Daan de Ram [Review: Goed of Slecht?]

En dat al die dingen geen enkele lead of klant opleveren, dat moeten we maar accepteren… Dat kan ik met recht oplichters noemen, omdat hun leerlingen nooit een cent zullen verdienen.

Het is een verademing om Boyd's methode en aanpak in actie te zien, waarbij er geen ruimte is voor bovenstaande afleidingen, en waarbij je 80% van de tijd keiharde business aan het opbouwen bent. Gewoon daadwerkelijk je imperium bouwen en daadwerkelijk geld binnen harken!

Een samenvatting van het verdienmodel dat Boyd ons leert

Oké, dit is het verdienmodel: je gaat voor andere bedrijven Facebook- en Instagram-advertentiecampagnes opzetten en beheren. Eigenaren van bedrijven hebben hier de kennis en de tijd niet voor. Tegelijkertijd hebben ze er veel geld voor over.

En wat doe je in dat zeldzame geval waarin ze zeggen dat iedereen dat kan? Boyd Hoek heeft een speciale troef in handen: hij leert je ook om speciale, kant-en-klare funnels op te zetten voor de bedrijven.

Je kunt hier minimaal 1.000 euro per maand per klant voor vragen, omdat je jouw klanten minimaal 2.000 euro aan extra winst zal opleveren. Je winst kan hoog oplopen omdat je steeds meer extra klanten kunt krijgen, terwijl het managen van je klanten maar een paar uur per maand kost.

Ik vond Boyd Hoek onbetrouwbaar overkomen en zelfs een scam, maar waarom?

Er waren een paar ‘rode vlaggen' waardoor ik Boyd Hoek op het begin onbetrouwbaar vond overkomen:

 • Ik vond het piramide-achtig dat Boyd eigenlijk direct leek te beginnen met het trainen van mensen. Echter, het blijkt dat Boyd daadwerkelijk lange tijd zelf een SMMB-bedrijf had met duizenden euro's winst per maand.
 • Hij liet tot december 2019 nooit zien wat zijn verdiensten als SMMB-bedrijf waren. Ondertussen is hij daar wel open over en zijn track-record is indrukwekkend.
 • Ik kon geen spoor vinden van zijn SMMB-klanten, maar sinds december 2019 laat hij daar pas iets over zien – en het bewijs is hartstikke stevig en echt.

Wij kunnen dus volledig achter de methode en de training van Boyd Hoek staan. Hij heeft zijn sporen wel degelijk dik verdiend.

Hoe is de SMMB Masterclass ingedeeld?

Je leert alles at ervoor nodig is om keihard klanten binnen te harken en om hun advertenties tot een succes te brengen. Je leert onder andere alles over het aantrekken van klanten, wat erg simpel is. Ook leer je alle advertentie-systemen en processen en tot slot leer je hoe je je bedrijf passief maakt en steeds verder uitbreidt.

Wat is het passieve aspect van de SMMB-methodiek?

De advertenties voor jouw klanten blijven gewoon doorlopen. Je kunt voor het beheren hiervan iedere maand weer opnieuw een factuur voor sturen. Dit is een hartstikke normale dienstverlening waar ondernemers graag voor betalen.

Hierna lezen:  FLOW Attraction Gym: Review & Ervaringen [Kansloos Of Top?]

Het is bovendien niet zo moeilijk om winstgevende advertenties en funnels op te zetten voor je klanten. Je krijgt de kant-en-klare formules en methodes via de SMMB Masterclass. Die methode kun je makkelijk op meerdere klanten tegelijk toepassen: het is een gestandaardiseerde methode.

De training bevat keiharde praktijk-lessen: belangrijke vaardigheden!

boyd-hoek-recensie-goed-of-slecht

Toen ik de training volgde, zag ik hoe waardevol en praktijkgericht de vaardigheden zijn die je in de training leert. Even wat bullets over mijn bevindingen:

 • De lessen laten je echt precies zien hoe je een advertentie aanmaakt en beheert.
 • De community met studenten is super actief en altijd bezig met het binnenhalen van winstgevende opdrachten.
 • Ook in de live-lessen laat Boyd een screen-capture zien van de Facebook-advertentie-omgeving. Hierbij doorloopt hij steeds stap voor stap het proces van het aanmaken van een winstgevende advertentie.
 • Continu input van de studenten over hun successen. In de besloten community-groep voor studenten zie ik allerlei berichten voorbij komen van studenten die connecties, leads en verkopen behalen. Ze vertellen dan precies wat ze daarvoor hebben gedaan.

Wat zijn de ervaringen dan de medecursisten?

Toen we eenmaal in de SMMB Masterclass zaten, konden we vanuit het hol van de leeuw kijken wat voor klachten er zouden zijn en of er wel kwaliteit geboden werd. Tot onze verbazing waren alle cursisten positief en enthousiast.

Helaas heeft Boyd Hoek geen Trustpilot-account, maar binnen de cursisten-groep was er niks aan de hand. De SMMB Masterclass is dus te vertrouwen qua kwaliteit van de cursus, klantenservice en mate van activiteit in de studenten-community van Boyd Hoek.

Wie moet de SMMB Masterclass gaan volgen?

boyd hoek smmb masterclass review

Hoewel het voor alle leeftijden is, moet je er wel iets voor over hebben: om daadwerkelijk die telefoon te durven pakken of om daadwerkelijk een winkel binnen te stappen om echt contact te leggen met potentiële klanten. Als je bereid bent om het echte werk te doen, ga je net als Boyd al gauw naar duizenden euro's nettowinst per maand.

Ook is het voor mensen die passief inkomen en vrijheid willen, want je kunt je bedrijf automatiseren – terwijl je jouw eigen uren in het bedrijf kunt minimaliseren.

Iedereen die een miljonair-mindset heeft, moet dit een kans geven, want het runnen van een SMMB is een van de snelste manieren om grote bedragen te verdienen.

Bovendien komt er veel minder bij kijken dan bij andere soorten ondernemingen, zoals het ontwikkelen van je eigen product, dropshipping of e-commerce, waarbij je met allerlei regels, import-gedoe, inkoopkosten en andere moeilijkheden te maken krijgt.

Wat krijg je precies in de volledige SMMB Masterclass?

inhoud smmb masterclass

We waren blij om te zien dat je niet zomaar wat vide-lessen koopt en verder aan je lot overgelaten wordt. Bij de SMMB Masterclass zit serieuze coaching en de cursisten-community is heel hecht en actief. Je krijgt het volgende:

 • De SMMB Masterclass™ (€2997 Waarde)
 • Wekelijkse Groepscoaching Met Boyd Zelf (€1997 Waarde)
 • Kant-en-klare funnels & ads (€997 Waarde)
 • Levenslang Toegang Tot Exclusieve Mastermind Facebook En Whatsapp Groep. (€997 Waarde)
 • Live Meetups & Exclusieve UitnodigingenKrijg exclusieve toegang tot onze maandelijkse meet-ups, alleen beschikbaar voor cursisten van de SMMB Masterclass. 
 • Boyds eigen live sales calls
 • Kant-en-klare templates, zoals contracten die Boyd Hoek zelf gebruikt
 • Kant-en-klare Website
 • KVK & Ondernemersloket Cheatsheet
 • Persoonlijke Accountability Coach (nieuwe feature sinds 2020)
 • De Full-Proof 14 Dagen 1e Klant Methode
 • Certificaat Van Deelname
 • Commitment Bonus #1 – YT Marketing
 • Commitment Bonus #2 – Financiën en Boekhouding Training
 • Commitment Bonus #3 – SMMB Audit Software
Hierna lezen:  Marco Honkoop's Online NLP Cursus: Review & Ervaringen [Tip]

Is Boyd Hoek de ‘real deal'?

Het antwoord blijkt eigenlijk ‘gewoon' ja te te zijn. Hij heeft zijn methode in 2018 zelf volledig toegepast om in een korte tijd een krachtig SMMB-bedrijf te ontwikkelen dat hem 10.000 winst per maand oplevert. Hoe? Simpelweg door zijn methode toe te passen en een specifieke niche te bedienen. In Boyd's geval was dat: sportscholen en personal trainers. Geen rare fratsen dus.

Als je dit succes wilt repliceren, dan raden we zijn training absoluut aan.

Onze belangrijkste vragen & antwoorden over de SMMB Masterclass

vragen over de smmb masterclass

Hieronder vind je onze belangrijkste bevindingen nogmaals:

Geeft Boyd Hoek daadwerkelijk een inhoudelijke cursus met de SMMB Masterclass?

Toen we de cursus van binnenuit doorliepen, hebben we gelet op de inhoudelijke lessen, het aantal klachten en de mate van begeleiding. We zochten het uit en vertellen het hier.

Is er een Trustpilot-account over de SMMB Masterclass?

De eeste methode om de ervaringen te meten was: zelf infiltreren. Wij kochten de cursus om erachter te komen of de studenten klachten hebben. Daarnaast zochten we naar een Trustpilot-account.

Is Boyd Hoek wel open over wie hij is en wat hij heeft gepresteerd?

We kwamen het heugelijke nieuws tegen dat Boyd Hoek sinds december 2019 eindelijk meer openheid van zaken gaat geven.

Is de SMMB Masterclass inhoudelijk goed?

Wij besloten de cursus toch maar te kopen en te letten op de kwaliteit van de lessen. Hoewel een groot deel van de lessen over de verkoop van je diensten gaat, waren we blij te zien dat de traditionele marketing-scam-aspecten er niet in zaten.

Waarom besloten jullie de SMMB Masterclass te onderzoeken?

Het antwoord is simpel: wij komen als ondernemers nogal vaak ongevraagde verkoopgesprekken tegen. De laatste tijd was dit erg veel en erg irritant. We moesten dus kijken wat erachter zat.

Conclusie van deze review over Boyd Hoek en zijn SMMB Masterclass

Nog maar eens mijn conclusie in bullet-vorm:

 • Boyd Hoek en zijn training is betrouwbaar, erg volledig en goed gestructureerd.
 • Je moet er hard voor werken om klanten te verkrijgen.
 • Daarna is het makkelijk om je business te automatiseren. Dit leer je allemaal.
 • De SMMB Masterclass geeft je kant-en-klare middelen om succes te behalen.
 • Er zijn veel succesverhalen en ik zie ze ook regelmatig in het wild.

Op jouw succes!

 

Gerelateerd: lees verder...

Hierna lezen:  Gespreksninja 2.0 Review & Ervaringen: Dronken Leraar Of Genie?