Wie is Michelle van den Berghe van Liefdesverdriet.nl? Hoe goed zijn haar methodieken, tips en producten? Is het de zoveelste ‘life coach' of zitten haar producten daadwerkelijk goed in elkaar? Wij waren in ieder geval erg verrast. Lees verder…

Wie is Michelle van den Berghe?

Relatiecoach Michelle van den Berghe is de oprichter van Liefdesverdriet.nl, het grootste Nederlandse platform voor het verwerken van liefdesverdriet.

Binnen de datingcoach-wereld is ze een veteraan, Michelle heeft sinds 1997 – toen het vak van datingcoach nog in de kinderschoenen stond – talloze mensen geholpen aan een goed liefdesleven.

Ze is een expert in relaties, flirten en liefdesverdriet. Ze helpt hiermee zowel vrouwen als mannen – hoewel in onze ervaring vrouwen het meest bereid zijn om advies aan te nemen en hulp in te schakelen.

Yes, yes, yes! We kregen van Michelle's producten een gigantische lach op ons gezicht

michelle van den berghe liefdesverdriet

We zijn altijd erg kritisch omdat er nogal wat middelmatige life coaches rondlopen, maar toen we de producten van Michelle van den Berghe opensloegen, liepen we direct de polonaise en dat is niet overdreven. 

In het verleden kwamen we keer op keer weer producten tegen waarin eindeloos gepsychologiseerd werd. Al die andere life coaches lieten je een beetje lezen over een of ander chique mindset-dingetje, een beetje luisteren naar een audio en een beetje visualiseren… volledig zonder doel. Verschrikkelijk.

Eindelijk kwamen we producten tegen die niet met vaag gezever in de ruimte ingaan op je ‘drijfveren' of ‘je relatie met je verleden'. Michelle van den Berghe nodigt je in ieder hoofdstuk en iedere stap uit om iets nieuws en bijzonders uit te testen met je emoties en in je liefdesleven. Alle oefeningen en visualisaties leiden ook daadwerkelijk naar een verandering.

Haar boeken zijn echte werkboeken: super praktische handvatten

Het is duidelijk te zien dat Michelle van den Berghe het niet houdt bij gezellig praten en lezen over allerlei emotionele dingetjes: ze zet je ook echt aan de slag. Alle producten van Liefdesverdriet.nl zijn praktisch ingestoken zodat je daadwerkelijk de liefde gaat ervaren – zodat je het gaat doen.

Dat geldt voor al haar producten:

  • Het Nr. 1 Coachingsprogramma: Van Breuk Tot Doorbraak
  • De e-boeken ‘Win hem/haar terug'
  • 90 Beste Ex Terugwinnen Tekstberichten-Handboek
  • Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen
  • E-boek Relatie Verbeteren:  De Perfecte Klik (met NLP-technieken, maar de praktische NLP-houding zit verweven in alle producten).

De praktijkopdrachten zijn erg therapeutisch én praktisch

Liefdesverdriet.nl biedt je praktische to do's om te flirten, maar je krijgt ook heel belangrijk innerlijk werk voor thuis. Je gaat echt wat doen met je gevoelens, en dat werkt heel therapeutisch. Erg effectief!

Deze doelgerichte mix van handvatten zitten erin doordat alle producten van Liefdesverdriet.nl doordrenkt zijn van NLP, een erg praktische en doelgerichte methodiek zonder ‘gezellig veilig praten over mindset' en andere veel te voorzichtige ‘life coach'-dingetjes.

De producten van Liefdesverdriet.nl bevatten goede uitleg en praktische opdrachten

Michelle van den Berghe heeft niet alleen goede methodieken ontwikkeld voor haar producten op Liefdesverdriet.nl, maar ze heeft er ook voor gezorgd dat iedereen het optimaal tot zich kan nemen: de online leeromgeving is erg uitgebreid en zit vol met auditieve en visuele manieren om aan de slag te gaan.

Ergens ook wel logisch, aangezien Michelle van den Berghe alle werkende coachingmethodes toepast die ze sinds 1997 al heeft kunnen verfijnen. Hier vind je een overzicht van alle producten (tip!)

Michelle van den Berghe heeft met haar jarenlange expertise effectieve programma's ontworpen

De producten van Michelle van Berghe waren voor ons een verademing in het wazige life coaching-landschap. Er zijn namelijk al genoeg ‘life coaches' die zomaar wat losse kreten doen met hier en daar een schrijfopdrachtje die nergens toe leidt. Zelfs bekende life coaches kunnen zelden echt goed doordachte, praktische programma's ontwerpen.

Michelle biedt daadwerkelijk kwaliteit. Er zit een logische opbouw in de hoofdstukken: haar producten zijn echte stappenplannen om je naar een beter leven te leiden en de opdrachten zijn daadwerkelijk therapeutisch. Het zijn niet zomaar wat loze schrijfopdrachten, het zijn allemaal ervaar-opdrachten die daadwerkelijk iets aan je leven – en liefdesleven – verbeteren.

De Youtube-pagina van Michelle van den Berghe

Michelle van den Berghe biedt naast haart premium producten – die trouwens erg vriendelijk geprijsd zijn – ook mooie tips aan via haar Youtube-kanaal.

Speciaal aanbod voor alle producten van Liefdesverdriet.nl

De prijzen van Liefdesverdriet.nl zijn momenteel erg vriendelijk. In ‘Van Breuk Tot Doorbraak' zit álles wat je nodig hebt. De prijs is verrassend coulant voor zo'n complete online training – helemaal als je bedenkt dat er ook persoonlijke coaching bij zit en je 30 dagen garantie hebt.

➡️Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het overzicht.

Op jouw geluk!