Wellicht heb je al eens gehoord over Guru Gian en zijn Kundalini Yoga Club. Is hij een goede leraar en hoe goed is dit product? Het is prettig om een goede Kundalini Yogaleraar tot je beschikking te hebben. Lees verder voor onze review…

Inhoud van deze pagina:

Laten we beginnen met onze videoreview over de Kundalini Yoga Club van Guru Gian

Kundalini Yoga Club van Guru Gian: een kritische, eerlijke review

Yoga beoefenen is echt iets van deze tijd. Eén van de beste plekken om dat in Nederland te doen, is bij de Kundalini Yoga Club. Op dit online platform vind je verschillende praktische yogacursussen. Het platform houdt zich met meer bezig dan yoga alleen en richt zich ook op een stukje spiritualiteit. Je leert hier in balans te komen met het aardse, maar ook je diepere zelf bloot te leggen. Fijn samenleven is het streven. Klinkt goed. Wij schreven dit review.

De Kundalini Yoga Club en onze zoektocht naar de ideale online yoga-omgeving

Beginnen met yoga is voor veel mensen nog een best grote stap. Hiervoor moest je namelijk lange tijd een yogaschool opzoeken en tussen de andere cursisten plaatsnemen. Vandaag de dag is het echter ook gewoon mogelijk yoga thuis te beoefenen. Dat is één van de voordelen van het digitale tijdperk. Denk je aan online yoga, dan kom je al snel uit bij Kundalini Yoga Club.

Waarom wij uitstekend Yoga clubs kunnen reviewen

Yoga is iets waar we ons uitgebreid in hebben ingelezen. Ook hebben we al verschillende online yogaplatforms gereviewd en een goed beeld weten te vormen van het beschikbare aanbod. Zo was de drempel voor het reviewen van Kundalini Yoga Club niet hoog meer.

Het aanbod Yoga clubs kritisch bestudeerd

Als het op spiritualiteit aankomt, zijn we van nature altijd een beetje huiverig. Dat heeft ermee te maken dat spiritualiteit voor ons gevoel te snel zweverig wordt. Daar kunnen we helaas niet veel mee. Het gaat ons meer om het aanbod yoga-oefeningen en wat dit met je doet.

De Kundalini Yoga Club: was onze scepsis op zijn plek?

Spiritualiteit is bij Kundalini Yoga Club zeker belangrijk, maar het deed ons deugd te mogen concluderen dat de focus toch echt op de lichamelijke beweging van yoga ligt. In meerdere cursussen worden de basisbegrippen van yoga bespreken en leer je alles over yoga dat je weten moet.

Wat beloven Yoga clubs en guru’s zoal? In hoeverre kun je dit serieus nemen?

Denk je aan guru’s, dan denk je aan spiritualiteit. Voor ons persoonlijk leidt dit al snel tot een hoofdpijndossier. Gelukkig blijven de docenten bij Kundalini Yoga Club, zoals gezegd, goed nuchter en met beide voeten op de grond staan. Dichter tot jezelf komen, innerlijke rust en vrijheid vinden: het zijn beloftes die we tegenkomen, maar altijd aan de hand van concrete training.

Op deze criteria beoordelen wij Kundalini Yoga Club

Wij beoordelen Kundalini Yoga Club op het volgende.

 • We willen een grote verscheidenheid aan yoga oefeningen zijn

 • We willen voldoende nadruk op verschillende yoga stromingen zijn

 • We willen achtergrondinformatie over yoga en de yoga-filosofie

 • Behalve uitgebreide trainingen en cursussen verwachten we ook gratis of goedkope instaptrainingen

 • We hopen op genoeg videobegeleiding

 • Wat ook belangrijk is: genoeg persoonlijke ondersteuning van coaches en experts

 • Genoeg mogelijkheden met andere cursisten te sparren, bijvoorbeeld tijdens live events.

Kundalini Yoga Club in de praktijk: onderzoeksdata

Wie over Kundalini Yoga Club wil schrijven, moet de Club minstens in praktijk hebben uitgetest. Dat hebben we dan ook gedaan. Het is ons schreven elk platform, elke website, elke dienst en organisatie die we reviewen zoveel mogelijk in de praktijk uit te testen.

In het kort: wat is de Kundalini Yoga Club?

Kundalini Yoga Club wil het aardse met het spirituele verbinden. De Club wil mensen de ware betekenis van vrijheid laten zien. De coaches en experts maken mensen met hun eigen wijsheid vertrouwd en vergroten hun sensitiviteit voor het spirituele. Spirituele verlichting is het hoogst mogelijke dat je als mens kunt bereiken. Kundalini Yoga Club is een Nederlands platform waarop yogacursussen staan om patronen te herkennen en blokkades op te heffen.

En wie is precies Guru Gian?

Guru Gian is de spirituele naam van de man die geboren is als Jasper Kok. Hij is de bezieler van Kundalini Yoga Club. In eerste instantie leefde hij een modaal leven: had een goede baan, een vaste relatief, geen financiële problemen. Maar er brak iets in zijn leven: de band met zijn ziel. Toen hij met Kundalini Yoga in aanraking kwam, is hij zich in gaan verdiepen. Inmiddels zijn we ruim 15 jaar verder en is Guru Gian geboren: een ervaren yogadocent.

Ontvang elke week nieuwe online oefeningen van de Kundalini Yoga Club

Wil je graag vanuit je slaapkamer yogalessen volgen die gegeven worden door een professionele yogadocent? Dan is een lidmaatschap van de Kundalini Yoga Club wellicht iets voor jou. De Kundalini Yoga Club biedt yogalessen binnen de Kundalini methode die je online kunt volgen waar en wanneer jij dat wilt.

De prijs voor een lidmaatschap is zeer laag, lager dan 1 live yogales van de docent op locatie. Je kunt al een abonnement afsluiten vanaf een looptijd van 1 maand, zo kun je uitgebreid alle mogelijkheden ontdekken zonder dat je ergens aan vast zit.

Wil je liever eerst kijken of het wel bij je past voordat je lid wordt van de Kundalini Yoga Club? Op de website van Guru Gian vind je een gratis yogales zodat je zelf kunt ervaren of het iets voor jou is. Daarnaast kun je direct starten met een gratis challenge of een gratis e-book downloaden.

Wat is Kundalini Yoga?

Kundalini Yoga is een vorm van yoga waarbij kriya’s (oefeningen), meditaties, ademhalingstechnieken en mantra’s worden gecombineerd om de energiestroom in het lichaam aan te wakkeren. Het aanwakkeren van de energiestroom zorgt ervoor dat jij het beste van jezelf kunt geven, iedere dag opnieuw. Het is een methode die zowel fysieke als geestelijke aspecten heeft, je zult daardoor niet alleen leniger en fysiek sterker worden, maar ook mentaal de vruchten plukken van Kundalini Yoga. Je leert jezelf te accepteren in alle facetten en van daaruit kun je jezelf ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Guru Gian geeft ook een vriendelijk geprijsde introductiecursus over Kundalini Yoga.

Wat biedt de Kundalini Yoga Club?

De Kundalini Yoga Club is een abonnement dat je af kunt sluiten bij Guru Gian. Hiermee biedt het bedrijf een oplossing voor mensen die graag regelmatig online Kundalini Yoga willen beoefenen, waar en wanneer het hen uitkomt. Als je lid wordt van de Kundalini Yoga Club krijg je de beschikking over de volgende onderdelen:

 • De kriya en meditatie van de week: Er worden wekelijks nieuwe yoga sessies en meditaties online gezet zodat jij als eerste over nieuwe oefeningen beschikt. Op die manier blijf je jezelf continu ontwikkelen.
 • Een goede voorbereiding: Zeker voor beginners is het handig om te weten wat je moet doen als je net met Kundalini Yoga begint. In dit onderdeel word je begeleid bij de start, leer je wat je wel en niet moet doen en krijg je informatie over de mantra’s die worden gebruikt.
 • Theorie: Een stukje theorie over Kundalini Yoga mag niet ontbreken. In dit onderdeel word je meegenomen in de geschiedenis van Kundalini Yoga. Je leert ook meer over de ademhaling, chakra’s en allignment. Stuk voor stuk essentiële kennis om de betekenis van Kundalini Yoga te leren kennen.
 • Warming up: Veel mensen vinden het prettig om een warming up te doen voordat zij met de oefeningen beginnen. In dit onderdeel vind je diverse warming ups. Je kunt zelf een warming up kiezen die bij je past, of je laten leiden door de tijd die je voor een warming up beschikbaar hebt.
 • Uitleg poses: Door middel van video’s leer je de verschillende poses perfect uit te voeren. Guru Prem Singh Khalsa en zijn vrouw Simran Kaur Khalsa leggen je precies uit hoe het werkt. Bovendien leer je ook een aantal ademhalingstechnieken zoals de vuurademhaling.
 • Boosters: Met een booster kun je in korte tijd een goede energiestoot creëren. Je kunt deze oefening bijvoorbeeld in de ochtend doen als je de dag boordevol energie wilt starten.
 • Thema sets: In de club vind je yoga oefeningen gesorteerd naar het niveau dat je hebt. Kies voor een niveau bij je past, of kies een uitdaging met moeilijkere oefeningen.
 • Meditaties: Voor het creëren van rust en een positieve flow, kies je een meditatie. Je kunt kiezen tussen een meditatie met of zonder mantra. Elke week worden er nieuwe meditaties toegevoegd.
 • Yogales door een gastdocent: Naast yogalessen van Guru Gian kun je in de club ook lessen van gastdocenten volgen.
 • Kundalini Yoga Club APP: Met de app kun je altijd en overal de lessen uit de club volgen.
 • Online community: In de online community kun je jouw ervaringen met Kundalini Yoga delen of vragen stellen aan Guru Gian.

De prijs van de Kundalini Yoga Club

Je kunt al lid worden van de Kundalini Yoga Club voor €9,80 per maand. Sluit je een abonnement af voor een kwartaal of voor een jaar, dan krijg je korting op de abonnementsprijs. Aangezien 1 les normaal gesproken al meer kost dan de prijs van een maandabonnement, is een lidmaatschap van de Kundalini Yoga Club zeer aantrekkelijk. Je kunt het abonnement weer opzeggen wanneer je wilt. Gedurende het abonnement heb je volledige toegang tot de online community. Van jouw abonnementsgeld wordt 11% afgedragen aan de Library of Teachings.

Overig aanbod van Guru Gian

Naast de Kundalini yoga oefeningen, meditaties en mantra’s, kun je bij Guru Gian ook terecht voor opleidingen, coaching, yogalessen, workshops en retraites. Deze activiteiten zijn niet online te volgen, maar vinden allemaal live plaats op locatie. Op die manier kun je jezelf nog verder ontwikkelen in Kundalini Yoga of juist de focus leggen op het leren kennen van je ware zelf.

 • Opleidingen
 • Coaching
 • Live yogalessen
 • Live workshops
 • Yoga retraites

Opleidingen

Je kunt bij Guru Gian een opleiding tot spiritueel coach die gebruik maakt van alle tools uit de Kundalini Yoga methode volgen. Je kunt de opleiding Kundalini Yoga Coaching level 1 en daarna de vervolgopleiding Kundalini Yoga Coaching level 2 volgen. Na het behalen van de eerste training ben je direct in staat om les te geven in Kundalini Yoga. Het is ook mogelijk om de internationaal erkende training te volgen die je opleidt tot Business Yoga Teacher. Met dit certificaat kun je als yoga coach aan de slag binnen het bedrijfsleven.

Online Transformatie Coaching

Weet je niet goed wat je wilt in het leven? Ben je op zoek naar wat jou werkelijk drijft? Dan is online Transformatie Coaching voor jou een goede optie. Tijdens een sessie van 90 minuten ga je samen met Guru Gian op zoek naar de beste versie van jezelf. Je leert doelen te stellen die echt passen bij jouw ware zelf en hoe je de doelen kunt behalen. De sessie wordt afgesloten met een actieplan dat drie concrete stappen omvat die jij gaat zetten om jouw doelen te behalen.

Kundalini Yoga Coaching Level 1 >>

Yoga lessen

Natuurlijk is het ook mogelijk om live yogales te krijgen van Guru Gian. Er worden wekelijks groepslessen Kundalini Yoga gegeven in Amsterdam en Bergen. Op de website staat precies vermeld wanneer de volgende yogalessen worden gegeven en hoe jij je voor deze lessen opgeeft.

Workshop Yogi in 1 dag

In één dag leer je met deze workshop de kracht van Kundalini Yoga kennen. Alle aspecten van Kundalini Yoga die ook in de online lessen terugkomen worden besproken en ervaren. De workshop wordt gegeven door Guru Gian die kan bouwen op meer dan 15.000 yoga uren. Mogelijk worden er in de toekomst meer workshops gegeven, houd hiervoor de website in de gaten.

Meer info over de workshop: Yogi in 1 dag >>

Retraites

Ben je zo enthousiast geworden van de online yogalessen dat je wel op retraite wilt gaan en live yogales wilt volgen? Guru Gian organiseert Kundalini Yoga Retraites in binnen- en buitenland. Zo kun je enkele dagen op retraite in de duinen van Schoorl, maar is het ook mogelijk een retraite in Barcelona bij te wonen. Houd de website in de gaten voor nieuwe reizen.

Meer info over de Kundalini Yoga Retreates >>

Voor wie is de Kundalini Yoga Club?

Kundalini Yoga is geschikt voor iedereen, zowel voor beginners als gevorderden. Zelfs als je nooit eerder yoga hebt beoefend, is deze vorm zeker een aanrader. Een lidmaatschap van de Kundalini Yoga Club is al aantrekkelijk als je slechts 1 les per week wilt volgen. Met een lidmaatschap kun je echter zoveel yoga sessies en meditaties volgen als je zelf wilt. De oefeningen staan gerangschikt op niveau zodat je als beginner de poses rustig eigen kunt maken. In de club kun je ook meer informatie vinden over het uitvoeren van de poses en leer je alle ademhalingstechnieken zodat je goed voorbereid van start kunt gaan.

Onze testdata: hebben de yoga lessen vruchten afgeworpen?

Zoals gezegd, hebben wij de yogalessen van Guru Gian en Kundalini Yoga Club (waarvan alle docenten door hem persoonlijk zijn goedgekeurd) doorlopen. We hebben verschillende yoga oefeningen uitgeprobeerd en hier de voordelen van ervaren op dagelijkse basis. Yoga heeft ons absoluut meer energie gehouden en houdt on bovendien geconcentreerd op lange werkdagen.

Op welke kosten moet je bij Kundalini Yoga Club rekenen?

Kundalini Yoga Club biedt al verschillende cursussen en trainingen aan vanaf 97 euro. Er zijn ook meer uitgebreide trainingen die enkele honderden euro’s kosten. Over het algemeen zijn deze kosten voor elke yoga-enthousiastelingen te overzien. De kosten zijn niet te duur, zeker in vergelijking met andere yoga aanbieders. Kortom: je spendeert hier zeker geen fortuinen.

Is de Yoga Club zijn geld waard?

Het fijne van Kundalini Yoga Club is dat je uit verschillende cursussen kunt kiezen. Deze cursussen zijn voor relatief kleine bedragen beschikbaar en ook prima naast elkaar te volgen. Je kunt je yoga kennis geleidelijk uitbreiden met nieuwe cursussen. Aangezien je nooit een grote som geld kwijt bent, kunnen we de Kundalini Yoga Club op financieel front zeker aanbevelen.

De verschillende modules

Module 1: Innerlijke Reis Programma

Deze training focust specifiek op wat er in het lichaam gebeurt tijdens de overgang.

 • Je leert je band met anderen te verbeteren

 • Leer weerstand te verminderen en problemen binnen de familie op te lossen

 • Ontdek 10 manieren om als vrouw tijd voor jezelf te vinden

 • Ontdek de veranderingen in het lichaam

 • Leer je hormonen met verschillende technieken in balans te krijgen

 • Ontdek je moederlijke kwaliteiten

 • Training voor slechts 97 euro.

Module 2: Koude Training

Binnen de Kundalini Yoga traditie speelt koude training een belangrijke rol.

 • Ontdek liefst 11 verschillende voordelen van joude training (het nemen van koude douches)

 • Koude training is de hoeksteen van de Ishnaan traditie

 • Goed voor de bloedsomloop en meer

 • Training voor 97 euro.

Module 3: Mantra als Medicijn

Mantra als Medicijn is een training die zich richt op de voordelen van mantra.

 • Ontdek in welk sleutelmoment welke mantra geschikt is

 • Ontdek hoe je mantra’s kunt inzetten bij negatieve gedachten, angst, relaties, ademhaling, familie- en financiële situaties

 • Ontdek innerlijke patronen

 • Leer rust en kracht vinden

 • Leg een diepere connectie met je ziel

 • Ook Mantra  als Medicijn is voor 97 euro verkrijgbaar.

Module 4: Flexibele Rug Training

Concreet bevat deze training het volgende:

 • Een Kundalini Yoga Booster van 10 minuten

 • Een flow serie voor de rug van 25 minuten

 • Pranayama energiesessie van 15 minuten

 • Kirya soepele rugsessie van 49 minuten

 • Kriya Basis Spinal sessie van 36 minuten

 • Helende Meditatie van 15 minuten

 • Het gehele pakket voor slechts 9 euro.

Module 5: Introductie in Tantra

Introductie in Tantra leert je te accepteren wat het leven je geeft.

 • Ontdek je intuïtie

 • Leer banden leggen met moeder Aarde en de natuur

 • Leer jezelf liefhebben

 • Leer seksuele energie als levenskracht gebruiken

 • Leer de controle loslaten

 • Introductiecursus Tantra

 • Gehele training voor 97 euro.

Module 6: Groen Dieet Programma

Het Groen Dieet Programma richt zich op het ontgiften van je lichaam. Het is een complete detox-sessie. Je leeft een week lang “groen”. Je zult geen honger lijden en al snel effect merken.

 • Maakt je suikerspiegel stabieler

 • Voorkom schommelingen in energie

 • Ontdek een positievere kijk op het leven voor slechts 37 euro.

Module 7: Kundalini Yoga 1.0 Training

Deze 1.0 Kundalini Yoga training biedt het volgende:

 • Een inkijkje in de ruim 2.500 yoga series en meditaties binnen de tradities

 • Ontdek hoe je kunt ontgiften, je zenuwstelsel kunt versterken, ontspannen en hoe je chakra’s opent

 • Ontdek Kundalini Yoga stap voor stap

 • Volg de training van 197 euro geheel in eigen tempo.

Module 8: 365 Dagen Kundalini Yoga

365 dagen Kundalini Yoga houdt het volgende in:

 • Je komt dichter tot jezelf en ontdekt je unieke talenten

 • Je ontdekt de kern van Kundalini Yoga

 • Help je 10 lichtlichamen te balanceren en integreren

 • Ontdek hoe je jezelf kunt balanceren

 • Verschillende oefeningen voor in de ochtend

 • Leer meer op je gevoelens te vertrouwen

 • Leer te vertrouwen op het universum

 • Genoeg trainingen en kennis voor een heel jaar

 • Het meest volledige programma van Kundalini Yoga Club kost 1.997 euro.

Ook verschillende opleidingen

Volg onder meer de verschillende opleidingen tot Kundalini Yoga Coach. Je vindt coach opleidingen op verschillende niveaus (levels – 1 en verder). De opleiding is geschikt voor yogaleraren die één-op-één met mensen willen werken, voor mensen die spiritualiteit praktisch willen maken. De prijzen voor de coachopleidingen verschillen: 1.950 euro of 2.220 euro.

Klantervaringen

Deelnemers zijn onverdeeld enthousiast over de Kundalini Yoga Club en de andere diensten van Guru Gian. Met name de mogelijkheid om in de privacy van je eigen woning (of ieder andere gekozen locatie) de oefeningen en meditaties uit te kunnen voeren wordt als een groot voordeel ervaren. Er is een grote keuze qua oefeningen voor beoefenaars op ieder niveau. Beginners worden op een degelijke manier bekend gemaakt met de verschillende technieken die je moet beheersen om Kundalini Yoga goed uit te voeren. Gevorderden worden uitgedaagd met oefeningen van een hoger niveau. Doordat er ook lessen worden gegeven door gastdocenten, is er veel afwisseling. Dit zorgt ervoor dat deelnemers zich continu blijven ontwikkelen en het leuk blijft om met regelmaat yoga te beoefenen. Deelnemers zijn zeer enthousiast over de prijs-kwaliteitverhouding van de Kundalini Yoga Club. Kortom: een lidmaatschap van de Kundalini Yoga Club is een echte aanrader.

Over Guru Gian / Jasper Kok

Tot vijftien jaar geleden had Jasper Kok op het eerste gezicht een goed leven. Hij kende de liefde en had dankzij een succesvolle carrière geen financiële zorgen. Toch had hij niet het gevoel dat hij echt leefde. Tot hij kennis maakte met Kundalini Yoga en hij een totaal ander pad ging bewandelen. Inmiddels is hij Kundalini Yoga coach binnen zijn bedrijf Guru Gian en zet hij zich in voor meer liefde, zingeving en succes in het leven van particulieren en de medewerkers van bedrijven. Op die manier kan hij de kennis en ervaring van de afgelopen vijftien jaar doorgeven. Zijn humor is daarbij – naast zijn heldere uitleg en spiritualiteit – van grote waarde. Wie zich door Jasper laat begeleiden zal zeker de beste versie van zichzelf leren kennen.

Conclusie over de Kundalini Yoga Club

De Kundalini Yoga Club biedt een zeer breed assortiment yogalessen voor elk niveau, op die manier is het voor iedereen die online yogalessen wil volgen een aantrekkelijk lidmaatschap. Je kunt oefeningen kiezen voor beginners of gevorderden en je hebt ook de keuze voor een korte krachtige yogasessie (boosters) waarmee je in een relatief korte tijd je energiebronnen aan kunt spreken. Daarnaast kun je ook gebruik maken van meditaties, mantra’s en ademhalingsoefeningen. Bovendien kun je meer leren over de achtergronden van Kundalini Yoga zodat je deze methode beter leert begrijpen. Het lidmaatschap is dus veelomvattend.

De prijs-kwaliteitverhouding van de Kundalini Yoga Club is ook zeer goed. Het maandtarief is erg scherp – zoals gezegd kan je voor dat bedrag niet eens 1 live yogales volgen – en je krijgt ook nog eens korting als je een abonnement voor een kwartaal of een jaar afsluit. De algemene voorwaarden zijn zeer schappelijk. Zo kun je opzeggen wanneer je wilt, met inachtneming van de opzegtermijn. Een deel van je lidmaatschap wordt besteed aan een goed doel: de Library of Teachings. Dat is een fijne bijkomstigheid en zegt veel over de persoon achter Guru Gian.

Weet je nog niet zeker of Kundalini Yoga van Guru Gian bij jou past? Op de website wordt verschillende content gratis aangeboden zodat je kunt kijken of het iets voor jou is. Op de website vind je onder het kopje ‘gratis’ verschillende e-books, een yogales en verschillende challenges waar je gratis gebruik van kunt maken. Op die manier maak je op een laagdrempelige manier kennis met Kundalini Yoga zonder dat je direct aan een abonnement vast zit.

Als wij echter uitgaan van de reviews van de deelnemers, is twijfel over het afsluiten van een lidmaatschap op de Kundalini Yoga Club absoluut niet nodig. Kundalini Yoga wordt als zeer prettig en uitdagend ervaren met een positieve invloed op de lichamelijke en geestelijke vermogens van het lichaam. Jasper Kok ontpopt zich met zijn humor en didactische vaardigheden tot een professionele yogadocent die ook op het gebied van coaching goed ontwikkeld is. Het feit dat alle lessen online te volgen zijn via de website of de app, wordt door de meeste deelnemers als een groot voordeel ervaren.

Wie vandaag nog een abonnement afsluit op de Kundalini Yoga Club kan direct profiteren van alle voordelen die Kundalini Yoga biedt.

Onze scores voor Kundalini Yoga Club

 • Kwaliteit: 8.5. Verhelderend en toereikend

 • Prijs: 9. Veel yoga trainingen tegen een lage prijs

 • Updates: 8. Regelmatig nieuwe cursussen en aanvullende informatie

 • Support: 8.

 • Eenvoud: 7. Voor sommige (nuchtere) mensen misschien wat moeilijk toegankelijk

 • Functies: 8. Praktische video’s en andere instructie uitleg.

Wat maakt de Kundalini Yoga Club uniek ten opzichte van de concurrent?

De Kundalini Yoga Club is een groot Nederlandstalig platform dat veel verschillende soorten yoga en spirituele lessen aanbiedt. Je hebt een heel groot aantal cursussen, trainingen en opleidingen. Mocht je je tot deze vorm van yoga aangetrokken voelen, dan kun je je hart zeker ophalen.

Een expert bespreekt de Kundalini Yoga Club en Guru Gian

Wij hebben ook een expert laten kijken naar de Kundalini Yoga Club. Deze was zeer te spreken over het platform dat Guru Gian heeft opgezet. Waarom dat is? Omdat de cursussen simpelweg erg volledig zijn en echt gericht op de wensen van de cursist. Verder is het een belangrijk voordeel dat Guru Gian erg kritisch op het aantrekken van docenten.

Voor wie is Kundalini Yoga Club geschikt?

Kundalini Yoga Club heeft genoeg te bieden voor zowel de beginnende als gevorderde yoga-beoefenaar. Sommige cursussen richten zich op beginners, terwijl andere zich richten op een dieper niveau. Ook als je nog helemaal geen yogaervaring hebt, kun je op dit platform prima terecht.

Updates van Kundalini Yoga Club

Kundalini Yoga Club is een platform dat steeds in beweging blijft. Je vindt hier onder meer uitgebreide tips over yoga, spirituele en zakelijke groei. Ook komen er vaak gastdocenten langs. Je vindt een pagina speciaal met yogi ervaringen en uitgebreide blogs die regelmatig worden uitgebreid. Het platform wordt door duizenden mensen gebruikt en blijft zich vernieuwen.

Contact met Kundalini Yoga Club

Kundalini Yoga Club is gevestigd in het plaatsje Groet, aan de Achterweg 9, 1873 HE. Je kunt een e-mail sturen naar [email protected]. Antwoord zul je vrij snel krijgen, is ons gebleken. De Kundalini Yoga Club staat geregistreerd bij de KvK met nummer 34342492. 

Reviews van Kundalini Yoga Club: bullet-points

Liglekker.nlDe reviewer ziet Kundalini Yoga Club als wellicht het meest uitgebreide Nederlandse platform op het gebied van yoga. Je kunt hier zowel als beginners als gevorderde iets vinden die bij je patst. Je merkt meteen dat Guru Gian erg ervaren is en erg veel weet. Hij heeft een gebruiksvriendelijk, logisch ingedeeld platform weten op te zetten. Het aanbod diensten is groot en de prijs-kwaliteitverhouding is goed.
Hetnlpcollege.nlHet aanbod yogalessen is erg uitgebreid. De boosters (korte, krachtige yogasessies) zijn een aanrader. Lidmaatschappen zijn erg uitgebreid. Ook met de prijs-kwaliteitverhouding zit het erg goed. Opzeggen kan wanneer je wilt. Zeer schappelijke Algemene Voorwaarden.
Snelopdieet.nlKundalini Yoga Club biedt verschillende yogavormen aan op een laagdrempelige wijze. Je krijgt uitgebreide uitleg en de eerste twee weken van je online lidmaatschap gratis. Lessen kan vanaf elk digitaal platform. Kundalini Yoga biedt een handig apart beginnersgedeelte op het platform aan. Vragen stellen kan wanneer het je uitkomt.

Alternatieven voor Guru Gian

Beste algemene keuzeRobert Bridgeman Academie – Ontdek yoga en spiritualiteit op één plek met de Robert Bridgeman Academie.
Onze persoonlijke favorietHappy With Yoga – één van de overzichtelijkste en meest down-to-earth platforms met yogacursussen.
Beste budgetoptieNewStart (Frank de Moei) – kom dieper tot jezelf met de uitgebreide kennis van Frank de Moei.

Conclusie: wel of niet beginnen aan de Kundalini Yoga Club?

ReviewKundalini Yoga Club (van Guru Gian)
SamenvattingHet Kundalini Yoga Club is een uitgebreid yogaplatform waar je vindt wat je zoekt als je op zoek bent naar geestelijke en lichamelijke verrijking. Het platform staat vol praktische cursussen, vol trainingen voor een eerlijke prijs.
Review doorDe redactie
BeoordelingOns eindcijfer: 9.2 uit 10.

Jouw Yoga verdiepende vervolgstap

Meer ontdekken op het gebied van yoga en spiritualiteit? Dan moet je ongetwijfeld bij Kundalini Yoga Club, waar je voor eerlijke en lage tarieven de beste praktijkcursussen krijgt. Het platform heeft iedere yoga leerling en -docent iets te bieden, net als elke lichtwerker.

FAQ: veel gestelde vragen over Kundalini Yoga Club

 • Kun je je abonnement elk moment stopzetten?

Het stopzetten van je abonnement kan wanneer je wilt. Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar [email protected]. Als je abonnement is stopgezet, ontvang je een bevestiging.

 • Met welke video kun je het best beginnen?

Je kunt met elk type video beginnen. Inmiddels staat er ruim 200 verschillende video’s op het platform. Het beste om mee te beginnen, zijn de booster: deze korte series bestaan uit 3 of 4 korte oefeningen. Je kunt ook persoonlijk advies aanvragen en bellen met Guru Gian zelf als full member.

 • Hoe werkt een yoga challenge?

Kundalini Yoga Club biedt verschillende challenges aan. Deze duren elk een aantal dagen. Je kunt je ervaringen met de challenge iedere dag delen in de Kundalini Yoga Club. Na afloop van een challenge worden er altijd drie winnaars aangewezen.

Begin hier met Guru Gian

Aanbod:

Gratis:

Ons advies? Maak gebruik van de 14-daagse vrijblijvende gratis proefperiode:

Op jouw geluk!