Wellicht heb je al eens gehoord over Guru Gian en zijn Kundalini Yoga Club. Is hij een goede leraar en hoe goed is dit product? Het is prettig om een goede Kundalini Yogaleraar tot je beschikking te hebben. Lees verder voor onze review…

Laten we beginnen met onze videoreview over de Kundalini Yoga Club van Guru Gian

Ontvang elke week nieuwe online oefeningen van de Kundalini Yoga Club

Wil je graag vanuit je slaapkamer yogalessen volgen die gegeven worden door een professionele yogadocent? Dan is een lidmaatschap van de Kundalini Yoga Club wellicht iets voor jou. De Kundalini Yoga Club biedt yogalessen binnen de Kundalini methode die je online kunt volgen waar en wanneer jij dat wilt.

De prijs voor een lidmaatschap is zeer laag, lager dan 1 live yogales van de docent op locatie. Je kunt al een abonnement afsluiten vanaf een looptijd van 1 maand, zo kun je uitgebreid alle mogelijkheden ontdekken zonder dat je ergens aan vast zit.

Wil je liever eerst kijken of het wel bij je past voordat je lid wordt van de Kundalini Yoga Club? Op de website van Guru Gian vind je een gratis yogales zodat je zelf kunt ervaren of het iets voor jou is. Daarnaast kun je direct starten met een gratis challenge of een gratis e-book downloaden.

Wat is Kundalini Yoga?

Kundalini Yoga is een vorm van yoga waarbij kriya’s (oefeningen), meditaties, ademhalingstechnieken en mantra’s worden gecombineerd om de energiestroom in het lichaam aan te wakkeren. Het aanwakkeren van de energiestroom zorgt ervoor dat jij het beste van jezelf kunt geven, iedere dag opnieuw. Het is een methode die zowel fysieke als geestelijke aspecten heeft, je zult daardoor niet alleen leniger en fysiek sterker worden, maar ook mentaal de vruchten plukken van Kundalini Yoga. Je leert jezelf te accepteren in alle facetten en van daaruit kun je jezelf ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Guru Gian geeft ook een vriendelijk geprijsde introductiecursus over Kundalini Yoga.

Wat biedt de Kundalini Yoga Club?

De Kundalini Yoga Club is een abonnement dat je af kunt sluiten bij Guru Gian. Hiermee biedt het bedrijf een oplossing voor mensen die graag regelmatig online Kundalini Yoga willen beoefenen, waar en wanneer het hen uitkomt. Als je lid wordt van de Kundalini Yoga Club krijg je de beschikking over de volgende onderdelen:

 • De kriya en meditatie van de week: Er worden wekelijks nieuwe yoga sessies en meditaties online gezet zodat jij als eerste over nieuwe oefeningen beschikt. Op die manier blijf je jezelf continu ontwikkelen.
 • Een goede voorbereiding: Zeker voor beginners is het handig om te weten wat je moet doen als je net met Kundalini Yoga begint. In dit onderdeel word je begeleid bij de start, leer je wat je wel en niet moet doen en krijg je informatie over de mantra’s die worden gebruikt.
 • Theorie: Een stukje theorie over Kundalini Yoga mag niet ontbreken. In dit onderdeel word je meegenomen in de geschiedenis van Kundalini Yoga. Je leert ook meer over de ademhaling, chakra’s en allignment. Stuk voor stuk essentiële kennis om de betekenis van Kundalini Yoga te leren kennen.
 • Warming up: Veel mensen vinden het prettig om een warming up te doen voordat zij met de oefeningen beginnen. In dit onderdeel vind je diverse warming ups. Je kunt zelf een warming up kiezen die bij je past, of je laten leiden door de tijd die je voor een warming up beschikbaar hebt.
 • Uitleg poses: Door middel van video’s leer je de verschillende poses perfect uit te voeren. Guru Prem Singh Khalsa en zijn vrouw Simran Kaur Khalsa leggen je precies uit hoe het werkt. Bovendien leer je ook een aantal ademhalingstechnieken zoals de vuurademhaling.
 • Boosters: Met een booster kun je in korte tijd een goede energiestoot creëren. Je kunt deze oefening bijvoorbeeld in de ochtend doen als je de dag boordevol energie wilt starten.
 • Thema sets: In de club vind je yoga oefeningen gesorteerd naar het niveau dat je hebt. Kies voor een niveau bij je past, of kies een uitdaging met moeilijkere oefeningen.
 • Meditaties: Voor het creëren van rust en een positieve flow, kies je een meditatie. Je kunt kiezen tussen een meditatie met of zonder mantra. Elke week worden er nieuwe meditaties toegevoegd.
 • Yogales door een gastdocent: Naast yogalessen van Guru Gian kun je in de club ook lessen van gastdocenten volgen.
 • Kundalini Yoga Club APP: Met de app kun je altijd en overal de lessen uit de club volgen.
 • Online community: In de online community kun je jouw ervaringen met Kundalini Yoga delen of vragen stellen aan Guru Gian.

De prijs van de Kundalini Yoga Club

Je kunt al lid worden van de Kundalini Yoga Club voor €9,80 per maand. Sluit je een abonnement af voor een kwartaal of voor een jaar, dan krijg je korting op de abonnementsprijs. Aangezien 1 les normaal gesproken al meer kost dan de prijs van een maandabonnement, is een lidmaatschap van de Kundalini Yoga Club zeer aantrekkelijk. Je kunt het abonnement weer opzeggen wanneer je wilt. Gedurende het abonnement heb je volledige toegang tot de online community. Van jouw abonnementsgeld wordt 11% afgedragen aan de Library of Teachings.

Overig aanbod van Guru Gian

Naast de Kundalini yoga oefeningen, meditaties en mantra’s, kun je bij Guru Gian ook terecht voor opleidingen, coaching, yogalessen, workshops en retraites. Deze activiteiten zijn niet online te volgen, maar vinden allemaal live plaats op locatie. Op die manier kun je jezelf nog verder ontwikkelen in Kundalini Yoga of juist de focus leggen op het leren kennen van je ware zelf.

 • Opleidingen
 • Coaching
 • Live yogalessen
 • Live workshops
 • Yoga retraites

Opleidingen

Je kunt bij Guru Gian een opleiding tot spiritueel coach die gebruik maakt van alle tools uit de Kundalini Yoga methode volgen. Je kunt de opleiding Kundalini Yoga Coaching level 1 en daarna de vervolgopleiding Kundalini Yoga Coaching level 2 volgen. Na het behalen van de eerste training ben je direct in staat om les te geven in Kundalini Yoga. Het is ook mogelijk om de internationaal erkende training te volgen die je opleidt tot Business Yoga Teacher. Met dit certificaat kun je als yoga coach aan de slag binnen het bedrijfsleven.

Online Transformatie Coaching

Weet je niet goed wat je wilt in het leven? Ben je op zoek naar wat jou werkelijk drijft? Dan is online Transformatie Coaching voor jou een goede optie. Tijdens een sessie van 90 minuten ga je samen met Guru Gian op zoek naar de beste versie van jezelf. Je leert doelen te stellen die echt passen bij jouw ware zelf en hoe je de doelen kunt behalen. De sessie wordt afgesloten met een actieplan dat drie concrete stappen omvat die jij gaat zetten om jouw doelen te behalen.

Kundalini Yoga Coaching Level 1 >>

Yoga lessen

Natuurlijk is het ook mogelijk om live yogales te krijgen van Guru Gian. Er worden wekelijks groepslessen Kundalini Yoga gegeven in Amsterdam en Bergen. Op de website staat precies vermeld wanneer de volgende yogalessen worden gegeven en hoe jij je voor deze lessen opgeeft.

Workshop Yogi in 1 dag

In één dag leer je met deze workshop de kracht van Kundalini Yoga kennen. Alle aspecten van Kundalini Yoga die ook in de online lessen terugkomen worden besproken en ervaren. De workshop wordt gegeven door Guru Gian die kan bouwen op meer dan 15.000 yoga uren. Mogelijk worden er in de toekomst meer workshops gegeven, houd hiervoor de website in de gaten.

Meer info over de workshop: Yogi in 1 dag >>

Retraites

Ben je zo enthousiast geworden van de online yogalessen dat je wel op retraite wilt gaan en live yogales wilt volgen? Guru Gian organiseert Kundalini Yoga Retraites in binnen- en buitenland. Zo kun je enkele dagen op retraite in de duinen van Schoorl, maar is het ook mogelijk een retraite in Barcelona bij te wonen. Houd de website in de gaten voor nieuwe reizen.

Meer info over de Kundalini Yoga Retreates >>

Voor wie is de Kundalini Yoga Club?

Kundalini Yoga is geschikt voor iedereen, zowel voor beginners als gevorderden. Zelfs als je nooit eerder yoga hebt beoefend, is deze vorm zeker een aanrader. Een lidmaatschap van de Kundalini Yoga Club is al aantrekkelijk als je slechts 1 les per week wilt volgen. Met een lidmaatschap kun je echter zoveel yoga sessies en meditaties volgen als je zelf wilt. De oefeningen staan gerangschikt op niveau zodat je als beginner de poses rustig eigen kunt maken. In de club kun je ook meer informatie vinden over het uitvoeren van de poses en leer je alle ademhalingstechnieken zodat je goed voorbereid van start kunt gaan.

Klantervaringen

Deelnemers zijn onverdeeld enthousiast over de Kundalini Yoga Club en de andere diensten van Guru Gian. Met name de mogelijkheid om in de privacy van je eigen woning (of ieder andere gekozen locatie) de oefeningen en meditaties uit te kunnen voeren wordt als een groot voordeel ervaren. Er is een grote keuze qua oefeningen voor beoefenaars op ieder niveau. Beginners worden op een degelijke manier bekend gemaakt met de verschillende technieken die je moet beheersen om Kundalini Yoga goed uit te voeren. Gevorderden worden uitgedaagd met oefeningen van een hoger niveau. Doordat er ook lessen worden gegeven door gastdocenten, is er veel afwisseling. Dit zorgt ervoor dat deelnemers zich continu blijven ontwikkelen en het leuk blijft om met regelmaat yoga te beoefenen. Deelnemers zijn zeer enthousiast over de prijs-kwaliteitverhouding van de Kundalini Yoga Club. Kortom: een lidmaatschap van de Kundalini Yoga Club is een echte aanrader.

Over Guru Gian / Jasper Kok

Tot vijftien jaar geleden had Jasper Kok op het eerste gezicht een goed leven. Hij kende de liefde en had dankzij een succesvolle carrière geen financiële zorgen. Toch had hij niet het gevoel dat hij echt leefde. Tot hij kennis maakte met Kundalini Yoga en hij een totaal ander pad ging bewandelen. Inmiddels is hij Kundalini Yoga coach binnen zijn bedrijf Guru Gian en zet hij zich in voor meer liefde, zingeving en succes in het leven van particulieren en de medewerkers van bedrijven. Op die manier kan hij de kennis en ervaring van de afgelopen vijftien jaar doorgeven. Zijn humor is daarbij – naast zijn heldere uitleg en spiritualiteit – van grote waarde. Wie zich door Jasper laat begeleiden zal zeker de beste versie van zichzelf leren kennen.

Conclusie over de Kundalini Yoga Club

De Kundalini Yoga Club biedt een zeer breed assortiment yogalessen voor elk niveau, op die manier is het voor iedereen die online yogalessen wil volgen een aantrekkelijk lidmaatschap. Je kunt oefeningen kiezen voor beginners of gevorderden en je hebt ook de keuze voor een korte krachtige yogasessie (boosters) waarmee je in een relatief korte tijd je energiebronnen aan kunt spreken. Daarnaast kun je ook gebruik maken van meditaties, mantra’s en ademhalingsoefeningen. Bovendien kun je meer leren over de achtergronden van Kundalini Yoga zodat je deze methode beter leert begrijpen. Het lidmaatschap is dus veelomvattend.

De prijs-kwaliteitverhouding van de Kundalini Yoga Club is ook zeer goed. Het maandtarief is erg scherp – zoals gezegd kan je voor dat bedrag niet eens 1 live yogales volgen – en je krijgt ook nog eens korting als je een abonnement voor een kwartaal of een jaar afsluit. De algemene voorwaarden zijn zeer schappelijk. Zo kun je opzeggen wanneer je wilt, met inachtneming van de opzegtermijn. Een deel van je lidmaatschap wordt besteed aan een goed doel: de Library of Teachings. Dat is een fijne bijkomstigheid en zegt veel over de persoon achter Guru Gian.

Weet je nog niet zeker of Kundalini Yoga van Guru Gian bij jou past? Op de website wordt verschillende content gratis aangeboden zodat je kunt kijken of het iets voor jou is. Op de website vind je onder het kopje ‘gratis’ verschillende e-books, een yogales en verschillende challenges waar je gratis gebruik van kunt maken. Op die manier maak je op een laagdrempelige manier kennis met Kundalini Yoga zonder dat je direct aan een abonnement vast zit.

Als wij echter uitgaan van de reviews van de deelnemers, is twijfel over het afsluiten van een lidmaatschap op de Kundalini Yoga Club absoluut niet nodig. Kundalini Yoga wordt als zeer prettig en uitdagend ervaren met een positieve invloed op de lichamelijke en geestelijke vermogens van het lichaam. Jasper Kok ontpopt zich met zijn humor en didactische vaardigheden tot een professionele yogadocent die ook op het gebied van coaching goed ontwikkeld is. Het feit dat alle lessen online te volgen zijn via de website of de app, wordt door de meeste deelnemers als een groot voordeel ervaren.

Wie vandaag nog een abonnement afsluit op de Kundalini Yoga Club kan direct profiteren van alle voordelen die Kundalini Yoga biedt.

Begin hier met Guru Gian

Aanbod:

Gratis:

Ons advies? Maak gebruik van de 14-daagse vrijblijvende gratis proefperiode:

Op jouw geluk!

Gerelateerd: lees verder...