Wil je direct je daghoroscoop inzien? Welke boodschap hebben de sterren voor jou? Op deze pagina kun je direct jouw horoscoop krijgen. Lees verder…

Horoscoop, daghoroscoop en sterrenbeeld: deze websites weten er raad mee

Ben je op zoek naar een horoscoop? Dan ben je op het internet – uiteraard – aan het juiste adres. Hier vind je verschillende websites waarop dag-, week-, maand- en jaarhoroscopen worden gedeeld. Je vindt horoscopen voor ieder sterrenbeeld, dus ook voor dat van jou. Mensen zijn van nature nieuwsgierig en als er een middel is om de toekomst mee te kunnen voorspellen, dan zal bijna niemand dat afslaan. Ook willen we natuurlijk het verleden kunnen verklaren.

Ontdek hier direct jouw daghoroscoop: verschillende sterrenbeeld-websites

Er zijn talloze websites waarop je één of meerdere horoscopen kunt vinden.

De #1 daghoroscoop: ontdek Horoscoop.nl

Je vindt het op: https://www.horoscoop.nl/ Horoscoop.nl is een website waarop je gratis je horoscoop kunt lezen. Ook is het mogelijk hier een uitgebreidere horoscoop aan te vragen. Korte horoscopen zijn op het zonneteken gebaseerd. Deze geven een grondig beeld van algemene karaktereigenschappen. Als je een meer uitgebreide analyse wil, dan zijn ook zaken als plaats, jaar en exacte geboortedag van belang. Je kunt via een jaarhoroscoop en geboortehoroscoop uitgebreide beschrijvingen te weten komen.

De #2 optie: ontdek de gratis daghoroscoop van Paravisie

Je vindt het op: https://www.paravisie.nl/daghoroscoop. Paravisie heeft een gratis darhoroscoop die je inzichten geeft over zaken waarover je eerder misschien nooit hebt nagedacht. Het doel van de dagelijkse horoscoop is je op het juiste pad te zetten. Het is een metaforisch steuntje in de rug dat aangeeft wat je wel en niet op de dag te wachten staat. Als je je inschrijft, ontvang je iedere ochtend om 6.00 uur de horoscoop in je mail.

#3: Op zoek naar een horoscoop van de Magriet?

Hierna lezen:  Intentie zetten: hoe zet je intenties voor activiteiten? [Voorbeelden]

#4: Probeer ook de daghoroscoop van Horoscoop-Luna

Kijk op: https://www.horoscoop-luna.nl/daghoroscoop. De daghoroscoop van Horoscoop-Luna staat vol verwachtingen. Zoals je gewend bent is de horoscoop opgesteld aan de hand van je sterrenbeeld. De horoscoop geeft een uitgebreid inzicht van wat je op een dag verwachten mag. Deze verwachting wordt onder andere opgesteld aan de hand van de stand van de planeten. Je vindt hier ook de horoscoop voor je Ascendant. Wil je je Ascendant eerst berekenen? Dat doe je met de geboortehoroscoop.

Meer goede sites om direct je horoscoop te zien

De kracht van de 12 sterrenbeelden

Welke unieke krachten hebben de 12 sterrenbeelden? En waar komen ze precies vandaan? Astrologie is voor veel mensen iets ongelooflijk complexs en onoverzichtelijk. Het begint allemaal bij de wiskundig opgebouwde hemelkaart, die in de astrologie de ‘Radix’ wordt genoemd. De Radix is het centrale rad waarop een horoscoop van dag tot dag kan worden gebaseerd.

Hoe zijn de sterrenbeelden ontstaan?

Sterren aan de nachtelijke hemel zijn er altijd al geweest, lang voordat er zelfs maar mensen waren op aarde. Wat er allemaal aan de hemel gebeurt, heeft ons altijd geboeid. Iedere nacht maakt de sterrenhemel een beweging vanuit het Oosten naar het Westen. De 12 tekens van de dierenriem zijn vernoemd naar de sterrenbeelden die aan de nachthemel verschenen. De eerste verdeling van de 12 astrologische tekens vond plaats rond de 7e eeuw voor Christus.

Weg van de zon in parten

De hemel werd in 12 partjes van gelijke grote verdeeld. Als je een cirkel maakt, is dit 360 graden. De 12 parten bestaan uit 360:12 = 30 graden. De sterrenbeelden zijn de Zodiac tekens. Er werd vooral gekozen voor de namen van dieren en wezens (behalve dan de weegschaal). In het lentepunt van het ‘Ram’ teken begon de start van de zon voor alle sterrenbeelden.

Rol van iedere planeet

Iedere planeet heeft een eigen, uniek karakter. Iedere planeet kan in een bepaald teken staan. Elke planeet heeft een eigen snelheid, die niet synchroon loopt met het sterrenbeeld of de zon. Iedere planeet leidt een eigen ‘leven’ en heeft een eigen karakter. Het beeld waar de planeet op het moment in staat, geeft kleur aan die planeet. De zon speelt ook een grote rol.

Rol van de zon

De karaktereigenschappen die de zon heeft, gaan over de ‘ware’ identiteit en leggen het hoogste potentieel bloot. Kortom: de zon vertelt wie je daadwerkelijk bent. Een voorbeeld: als je geboren bent onder “Tweelingen”, dan vertelt dit over je ware “ik” dat je van nature erg nieuwsgierig bent en dat een dag zonder praten een dag niet leven is. Je interesse is erg breed en je weet veel over verschillende onderwerpen. Tweelingen kenmerkt wie jij bent.

Hierna lezen:  Dagkaart Trekken Orakel Van De Liefde [Voorspelling]

Ben je bijvoorbeeld een stier?

Een ander voorbeeld van een sterrenbeeld is de “Stier”. Als je onder de Stier geboren bent, is je ware “ik” van nature rustig. Je doet het liefst rustig aan en houdt alles zoals het is. Je houdt niet zo van veranderingen en stelt deze het liefst zo lang mogelijk uit. Overigens ben je wel een echte levensgenieter, die bij voorkeur geniet van een glaasje heerlijke wijn per avond. Ook hou je van kwaliteit, niet alleen in eten en drinken, maar ook in relaties en in werk.

Sterrenbeelden en hun elementen

De twaalf tekens van de dierenriem (de Zodiac) zijn vervolgens weer onderverdeeld in de vier elementen: vuur, water, aarde en lucht. De elementen geven aan wat voor energie er stroomt. De informatie geeft nog nauwkeuriger aan hoe je precies in elkaar zit en wat je precies nodig hebt om goed in je vel te zitten. De elementenleer komt ook veel terug in onder meer teambuildingactiviteiten en loopbaancoaching. Je steekt er echt veel van op.

Wil je nog meer tips zoals deze? Meld je dan hieronder eventjes aan voor een leuke NLP-bonus zodat je niks mist: