Wil je een zigeuner-dagkaart trekken? Hier kun je gratis online een zigeuner-dagkaart trekken voor een vraag over de toekomst. Lees verder en begin direct een zigeuner-tarotkaartje te trekken…

Wat zijn Zigeuner-dagkaarten?

Zigeuner-dagkaarten zijn ‘waarzegkaarten' en doen dus een ‘voorspelling' voor je. Ze zijn te vergelijken met de Lenormand-kaarten: ze bevatten 36 kaarten, de illustraties zijn duidelijk en onderaan vind je steeds de naam van de betreffende kaart, net als bij de tarot-kaarten van Raider Waite.

Let op: Zigeunerkaarten voorspellen niet daadwerkelijk de toekomst. Je hebt namelijk een eigen vrije wil: de toekomst staat niet vast. De dagkaarten geven je inzicht in jouw wijze om met de kwesties in je leven om te gaan en waar dat jou naartoe zal leiden. Je leert hierdoor meer met je intuïtie in contact te staan en je eigen toekomst te creëren.

Zigeuner waarzeg-dagkaarten trekken? Dat kan hier…

Klik hier om naar de gratis zigeuner-waarzegkaarten te gaan via het online deck. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een intuïtieve boodschap over de liefde krijgen – of over iets heel anders. De zigeunerkaarten kunnen ook in combinaties gelegd worden. De betekenis wordt direct daarna gegeven.