Orakelkaarten kopen of trekken? Dat kan via deze pagina. Orakelkaarten zijn een spiritueel hulpmiddel om een intuïtief antwoord te krijgen op je vraag, zoals: ‘Wat is mijn levensdoel?' Je trekt namelijk op intuïtie een kaart met een antwoord. Lees verder…

Welk orakeldeck past bij mij?

Hieronder vind je een top 10 van erg fijne en mooi geïllustreerde orakelkaarten. Welk deck past bij jou? Het gaat erom welk deck je het beste ondersteunt om bij je intuïtie te komen. Kies daarom het deck dat jou een goed gevoel geeft. Laat de afbeeldingen je aanspreken en kies een thema uit die jij mooi vindt.

Erg geliefd zijn de ‘Levensdoel Orakelkaarten' van Doreen Virtue. Deze orakel-wijsheid is specifiek gericht op je levensdoel. Daarnaast is er ‘Lessen voor de Ziel' met bijzondere en uitdagende boodschappen van mijn favoriete auteur Sonia Choquette.

Ook de ‘Orakelkaarten van de helende kracht van universele liefde' helpen je op een prettige manier bij de wijsheid van je intuïtie te komen. Over de ‘Vraag je Gidsen Orakelkaarten' heb ik hier een uitgebreide samenvattende uitleg geschreven. Op die manier leer je de achterliggende gedachte van auteur Sonia Choquette.

Ook kun je kijken of de ‘Engelendromen Orakelkaarten', ‘Gaia Orakelkaarten' of andere thema's je aanspreken. Bekijk ze hieronder in de webshop van Bol.com

Top 10 orakelkaarten om te kopen

Laten we eerst naar de top 10 mooie orakelkaarten kijken. Je kunt de afbeeldingen uitvergroten om te voelen of een bepaald thema een goede match is voor jouw intuïtie. Na onderstaande top 10 vind je de tool om online orakelkaarten te trekken.

Levensdoel orakelkaarten

Levensdoel orakelkaarten€ 77,20

Lessen Voor De Ziel + Handleiding

Lessen Voor De Ziel + Handleiding€ 149,00

Orakelkaarten de helende kracht van universele liefde

Orakelkaarten de helende kracht va…€ 36,50

Vraag je gidsen orakelkaarten

Vraag je gidsen orakelkaarten€ 149,00

Engelendromen

Engelendromen€ 85,55

Gaia Orakel

Gaia Orakel€ 26,95

Het orakel van de lichtwerkers

Het orakel van de lichtwerkers€ 32,50

Wijsheid van het Orakel

Wijsheid van het Orakel€ 29,95

Aartsengelen orakel

Aartsengelen orakel

Aartsengel Michael Orakel

Aartsengel Michael Orakel€ 97,45

Online orakelkaarten trekken

Wil je online een orakelkaart trekken? Orakelkaarten.nl heeft een uitgebreide selectie online decks. Je kunt ze vinden in de zijbalk en in het hoofdmenu van hun website (klik hier).