Wat zijn een aantal bijzondere spirituele ervaringen? Op deze pagina deel ik mijn ervaringen en kun jij ook jouw ervaringen delen. Ik geloof dat iedereen spiritueel begaafd is en spirituele ervaringen kan hebben. Lees verder…

Hieronder vind je een aantal spirituele ervaringen (wonderen)

Veel mensen zijn getuige van bijzondere spirituele ervaringen zoals:

Zo heb ik ook vaak spirituele ervaringen, oftewel ‘cadeautjes' gehad. Ik had gewild dat ik ze allemaal had opgeschreven, maar dat heb ik niet gedaan. Die enkele ervaringen die ik nog heb onthouden, heb ik hieronder opgeschreven.

In werkelijkheid gebeuren er dagelijks meerdere spirituele wonderen in mijn leven. Sterker nog: met meditatie in je leven wordt iedere seconde gevuld met wonderen. De frequentie kan in ieder geval steeds verder omhoog gaan totdat je van cadeautje tot cadeautje je leven leeft.

7 september 2020 – Papa's laten van zich horen

Mijn vader is overleden toen ik 11 jaar was. Ook de vader van mijn vriendin is een aantal jaar geleden overleden. We luisterden naar het liedje dat mijn vriendin speciaal aan haar vader had verbonden – en net toen ze naar de lamp aan het plafond keek – die erg laag bij onze hoofden hangt – lichtte de lamp op. Dat is iets wat de lamp normaal gesproken nooit doet. Ook mijn vader liet van zich horen via zijn typisch geluid.

5 december 2019 – Daar was weer een engel

Soms zijn er van die magische ontmoetingen tussen twee onbekenden. Ze laten je met een geweldig gevoel achter. Klein geheimpje: dit zijn de engelen. In mijn leven komen ze tevoorschijn als random voorbijgangers die opeens stoppen, iets heel diepzinnigs tegen me zeggen en direct weer doorlopen.

Hierna lezen:  Paranormale Gaven Ontwikkelen? 89 Tips: Helderziend Word Je Zo!

Ook verschijnen ze in de vorm van lieve vrouwtjes die zich opeens vol aandacht en liefde tot me keren. Zo ook vandaag. Niks ‘bijzonders' of ‘spiritueels'. Gewoon een vrouw die me vol liefde aanstaarde voordat ze me een energieke high five aanbood en lachend wegging.

Dat doet toch wat met je, zo'n cadeautje van vreugde!

5 november 2019 – Bevestiging van de engelen

spirituele ervaring 11 11 11

Op 5 november om 11:11:11 uur verkocht ik mijn allereerste boek ooit. 11:11:11, het getal van de engelen. De aanloop naar mijn eerste eigen product was een proces van jaren, maar uiteindelijk kreeg ik deze bevestiging van boven dat ik precies het juiste pad bewandeld heb.

11 augustus 2019 – Telepathische basisschoolvriend

Op de basisschool was ik bevriend met Fabian. We maakten grappen op school en we spraken soms af. In de 13 jaar daarna dacht ik soms nog wel eens aan hem – maar we hebben geen reünie meer gehad.

Op 11 augustus moest ik opeens aan zijn artiestennaam denken en ik vroeg me af of hoe het met zijn muziekcarrière ging.

Toen ik later die dag op Facebook inlogde, kreeg ik een uitnodiging om zijn nieuwe artiestenpagina te liken. Ik werd de derde volger van de pagina. Zijn gedachte – tijdens het sturen van de uitnodiging – moet wel telepathisch bij mij aangekomen zijn.

22 mei 2019 – Telepathie om middernacht

telepathie op middernacht

Rond middernacht kreeg ik opeens een soort nieuwsgierigheid om te kijken hoe hoog mijn half jaar oude recensie over de app Meditation Moments in Google stond. Ik kreeg daarbij ook een gevoel van: ‘Hoe zouden de makers van de app hiernaar kijken? Zouden zij ook hun eigen app googlen en mijn recensie vinden? Cindy Koeman – een van de makers – is natuurlijk een marketeer dus dat kan haast niet anders.'

Ik ging naar bed, werd de volgende dag wakker, checkte mijn mail en wat zag ik? Een nieuwe reactie van Michael Pilarczyk onder de recensie… iets na middernacht.

Dit moet een telepathische gebeurtenis zijn geweest. Hoe kan het anders dat deze twee gebeurtenissen op precies hetzelfde moment gebeurden, terwijl de recensie er al een half jaar staat en ze beiden de recensie toentertijd al uitgebreid hadden gelezen en gedeeld? Waarom zouden zij en ik precies op hetzelfde moment, zomaar een half jaar later – tegelijk weer terugkeren naar dat artikel?

Het zijn de telepathische wonderen en grapjes van het leven.

6 april 2019 – Een antwoord gegeven zonder de vraag ontvangen te hebben

Ik bekeek toevallig de Google-rankings van een website van een vriendin, toen ik ontdekte dat die Google-rankings volledig verdwenen waren (dit was een technische storing van Google). Ik stuurde haar een mailtje zonder enige opbouw.

Hoi Erna,

Probleem 1:
Je homepage – site.nl – is uit de Google-index verdwenen. De oorzaak zou ik niet weten. Heb jij misschien iets veranderd?

Probleem 2:
Je moet even http://testsite.site.nl/ zo snel mogelijk helemaal verwijderen vanuit je hosting-login.

Met vriendelijke groet,

Rubin Alaie

Die dag had ik mijn telefoon op de vliegtuigmodus staan. Laat in de avond zette ik pas het internet aan om mijn Whatsapp-berichtjes te lezen: een uurtje voordat ik bovenstaand mailtje had gestuurd, had Erna mij de vraag gesteld: ‘Hee Rubin, zou ik je even mogen bellen? Web-site is sterk gedaald in ranking en ik heb idee hoe het miss komt, maar weet niet hoe op te lossen.'

Hierna lezen:  Hart-Meditatie-Teksten: 8+ Liefdevolle Hart-Oefeningen

Ik had dus een antwoord op het Whatsappje gestuurd zonder dat ik het whatsappje had ontvangen – want het stond op de vliegtuigmodus. Wat helemaal maf is: het mailtje heeft geen enkele introductie of aanhef, zoals: ‘Hoi Erna, ik kwam er net achter dat er een daling is in je rankings. Ik denk dat er iets mis is met je site…' Het mailtje lijkt dus ook echt op een antwoord!

April 2018 – Telefoontje op het juiste moment dankzij telepathie

Ik lag op de bank, ik keek op mijn telefoon en opeens zag ik dat een vriendin me belde via Whatsapp-spraakomroepen. Ik wilde het beantwoorden maar ik was te laat. Dus ik belde haar direct zelf op.

‘Hoi, wat is er?' ‘Hoezo?' ‘Oh, had je niet gebeld dan?'

Ik bekeek mijn gemiste oproep-geschiedenis en ze stond er inderdaad niet in. Ze had niet gebeld.

De notificatie zag er levensecht uit, maar toch was die er feitelijk nooit geweest. Ik had de oproep-notificatie volledig gehallucineerd. Of beter gezegd: engeltjes hebben die notificatie op mijn scherm geprojecteerd zodat ik haar zou bellen.

Ze was toevallig precies op dat moment aan het denken over dat ze graag gebeld zou worden door mij. En door een telepathische interventie van de engelen gebeurde het ook.

Maart 2014 – Je heet Michelle, je bent 18 jaar en je doet aan paardrijden

Toen ik eens een workshop gaf bij een seniorenvereniging, sprak ik een van de kleinkinderen. Mijn manier van small talk is door statements te maken, waardoor ‘interview modus' vermeden wordt. Nationaliteiten, leeftijd, hobby's en beroepen ‘raad' ik vaak goed, maar bij namen is de kans al kleiner.

Wat gebeurde er dit keer? Drie keer raak, inclusief haar naam. Je heet Michelle, je bent 18 jaar en je doet aan paardrijden. Uiteraard was dit zó accuraat dat het bijna eng werd!

Meer spirituele ervaringen vóórdat ik het actief ging bijhouden

spirituele ervaringen van mij

Ik had gewild dat ik eerder begonnen was met het bijhouden van mijn spirituele ervaringen. Omdat ik dat niet eerder heb gedaan, weet ik de details niet meer van veel gebeurtenissen. Bovendien ben ik er heel veel vergeten. Jammer! Hier zijn er alsnog een aantal…

  • Na weken geen verkopen gehad te hebben, stelde ik een nieuwe intentie om volledig te ontspannen. Gelijk tijdens mijn eerste meditatie in de ochtend verkocht ik online een product, voor het eerst in weken.
  • Mijn broertje stuurt me altijd een paar uur vóórdat hij een Whatsapp-bericht stuurt, mij een telepathische boodschap, waardoor ik weet dat ik een Whatsapp-bericht van hem kan verwachten.
  • Na een half jaar dates geforceerd te hebben zonder succes, besloot ik mijn droompartner te beschrijven en het daarna volledig los te laten. Binnen twee weken stapte ze naar voren.
  • Ik weet regelmatig wat mijn moeder denkt en/of wil zeggen. Dan zeg ik het alvast voor haar.
  • Soms denk ik aan iemand die ik al meer dan een jaar niet meer gezien of gesproken heb. De volgende dag kom ik die persoon tegen, bijvoorbeeld in de bus! Of nog sterker: die persoon belt me precies op dat moment opeens op, of hij/zij stuurt me op dat moment een tekstbericht!
  • Iedere keer dat ik een doel stel of een intentie uitspreek – en het vervolgens loslaat – komt het uit. Ik sprak bijvoorbeeld de intentie uit om 80% van mijn tijd aan webshop A, 10% van mijn tijd aan webhop B en 10% van mijn tijd aan webshop C te besteden. Ik liet het los en opeens kreeg ik telefoontjes van mensen die me teksten aanleverden voor website B en C. Zelf ging besteedde ik veel tijd aan website A en mijn intentie was 100% vervuld.
Hierna lezen:  Orakelkaarten Kopen: Top 10 Beste Decks [2024 Update]

Wil jij ook jouw spirituele ervaringen delen? Deel ze hieronder in de reacties

spirituele ervaring van jou

Ik krijg regelmatig reacties onder mijn blogberichten. En dit onderwerp vind ik nou perfect geschikt om ook jouw verhalen te horen. Zie het als een soort forum. Dus – ook al ben je de eerste reactie – laat hieronder gerust jouw spirituele ervaring(en) weten.

Wil je nog meer tips zoals deze? Meld je dan hieronder eventjes aan voor een leuke NLP-bonus zodat je niks mist: