Zoek je goede boeken over over versieren, flirten, verleiden en daten? Hier vind je een boeken- en e-cursuslijst met het beste materiaal om te leren flirten. Je vindt hier de beste boeken voor mannen én vrouwen – voor het versieren van mannen en vrouwen. Lees verder…

Snel overzicht: Deze boeken over versieren, flirten & daten raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor mannenHet Geheim Van Aantrekkingskracht: Dit boek belicht de rechtdoorzee benadering van Daan de Ram als het gaat om verleiden. We vinden dat zijn aanpak onderscheidend is omdat hij niet terugvalt op sensationele stunts of provocerende opmerkingen. >> Check laagste prijs
Diepgaand inzicht in energieënHet vrouwelijke en het mannelijke in balans: David Deida's boek biedt diepgaande inzichten in de mannelijke en vrouwelijke energieën, wat volgens ons essentieel is voor een authentieke verbinding. Hoewel het boek vooral mannen aanspreekt, raden we het ook aan voor vrouwen. Het helpt bij het begrijpen van hoe deze energieën elkaar kunnen versterken, wat het flirten en daten veel rijker en betekenisvoller maakt. >> Check laagste prijs
Beste audiovisuele cursusHet Geheim Van Aantrekkingskracht: Voor degenen die op zoek zijn naar een andere benadering, raden we de audiovisuele materialen van Daan de Ram aan. >> Check laagste prijs

1 – Eerst het #1 boek voor mannen over vrouwen versieren: Het geheim van aantrekkingskracht

Daan de Ram is goed in verleiden. Niet omdat hij allerlei gekke stunts uithaalt. Ook niet omdat hij vreemde en provocerende uitspraken doet. Zo'n type is Daan de Ram niet. Zijn aanpak is heel recht-toe-recht-aan.

2 – Hét boek over vrouwelijke en mannelijke energie

Wow, we moeten eigenlijk met de boeken van David Deida beginnen omdat begrip over mannelijke en vrouwelijke energie essentieel is. De boeken van David Deida gaan namelijk veel dieper dan oppervlakkig flirten, maar ze gaan over diepe connecties en de magie van vrouwelijke en mannelijke energie.

David Deida's boeken zijn een aanrader voor mannen én vrouwen, hoewel vooral de mannen worden aangesproken in zijn boeken. Begin met het boek ‘Intieme Relaties', omdat je daarin leert hoe mannelijke en vrouwelijke energie elkaar kan versterken. Als je dat eenmaal weet, wordt flirten en daten veel fijner en betekenisvoller.

3 – Voor mannen: De e-cursussen van Attraction Gym

Zoek je een goed boek over vrouwen versieren? Dan raden we aan dat je van het audiovisueel materiaal van Daan de Ram gebruik gaat maken.

4 – Voor vrouwen: De man van je dromen krijgen en houden – Mathijs Dingjan

Alles wat je in een praktisch boek zou willen, vind je in dit pakketje van auteur Mathijs Dingjan. Klik hier voor meer informatie.

Wil je daarnaast de tekenen weten dat een man je leuk vindt? Daarvoor heeft Mathijs ‘Het Blauwdruk van het Mannenbrein' ontwikkeld. Dit is een coulant geprijsde e-cursus voor vrouwen waarmee ze het mannenbrein helemaal kunnen begrijpen. Hier vind je meer informatie. 

5 – Betere relaties met iedereen

Geen flirt-boek, maar wel een uitstekende e-cursus voor een algemeen beter leven. Hier vind je meer informatie.

6 – Beste e-boeken voor vrouwen over mannen

beste dating boeken lijst

Als je hier klikt, kom je op de website van Liefdesverdriet.nl, waar je deze uitstekende (e-)boeken vindt:

  • Van Breuk Tot Doorbraak Coachingprogr. + 1 uur coaching per email
  • Genees Je Gebroken Hart Ebook + 1 uur coaching per email
  • Win Hem Terug ebook
  • Win Haar Terug ebook
  • Ebook de Perfecte Klik + eenmalig persoonlijk advies
  • Ebook De Perfecte Klik + Win Haar Terug combipakket
  • Ebook De Perfecte Klik + Win Haar Terug combipakket
  • 90 Beste Ex Terugwinnen Tekstberichten Handboek

7 – Flirten & Versieren Doe Je Zo: 1.000 Tips, Principes & Voorbeelden

Dit boek doet zijn naam eer aan: wat een prachtig volgepakt boek is dit! Wat ons betreft is de ondertitel meer dan terecht: Het Ultieme Handboek Voor Wie Succesvol Wil Daten – Boek Voor Dummies Én Gevorderden

8 – Zo krijg je een vriendin

Eindelijk een boek zonder gekke trucjes en zinnetjes! Dit boek leert je een fatsoenlijke, mannelijke man te zijn met klasse. Raad eens: dat is bijna het enige wat je nodig hebt. Pas je de leefstijl-tips van dit geweldige boek toe – én maak je één simpele move, zoals het aanbieden van je schouder waar een vrouw op kan leunen… dan ben je een complete man. Dan ben je de verlossing voor iedere vrouw.

9 – Onderaan de lijst beginnen we met discutabele titels… Het Masterflirt-boek

Dit is een klassieker. Dat betekent dat er best wel achterhaalde ideeën in staan, maar ooit werkten ze. Tegenwoordig is het dating-advies meer gericht op zelfvertrouwen, terwijl je in dit boek ook 'trucs' vindt.

10 – Opvallend boek over vrouwen versieren? Lees Manslut – Tim Veninga

Ook dit is geen geweldig boek en auteur Tim Veninga geeft dat ook zelf toe. Sterker nog: hij staat helemaal achter een imperfecte werkwijze – en ik trouwens ook – maar het geeft je zinvolle kleine bites over Tim's absurde wereld. Het is vooral grappig om te lezen omdat Tim verre van een ‘normaal' leven leidt.

Bonustip: Gespreksninja

Dit is een geavanceerde e-cursus om je gesprekken naar een hoger niveau te leren. De technieken die je leert, gaan voorbij de makkelijke standaard-technieken. Hier lees je meer.

Bonustip: je communicatie spannend maken met Het NLP Praktijk Doe-Boek

NLP-Praktijk-Doe-Boek

NLP is een heerlijke manier om je communicatie op allerlei manieren sterker en spannender te maken. In dit boek krijg je 129+ slimme manieren en kneepjes om een leuk effect te bereiken in je communicatie. Handig bij het flirten! Zie het inkijkexemplaar >>

Meer goede e-cursussen en e-boeken voor mannen over vrouwen

Ook deze producten zijn erg kwalitatief:

Op jouw geluk!