Ben je single op Valentijnsdag? Ieder artikel zal je semi-cynisch vertellen dat je nu lekker die hele reep chocolade voor jezelf hebt. Hier doen we het volledig anders: je krijgt een optimistische aanmoediging om de magie op te zoeken. Lees verder… 

Ga dit jaar alsjeblieft geen cynische grapjes maken over jouw single-zijn

Misschien heb je ieder jaar die grapjes op social media langs zien komen over hoe singles Valentijnsdag beleven. Of misschien maak je zelf de hele dag door van dat soort cynische grapjes. Ik kan het me voorstellen dat je je een klein beetje in die grapjes kunt vinden, maar zou je open kunnen staan voor mijn suggestie die ik in dit artikel met je deel?

Wat denk je dat ik op bovenstaande foto's aan het doen ben?

Ben ik de naam van Jehova aan het verspreiden? Ben ik goede doelen aan het verkopen? Natuurlijk, want dat zijn toch de enige twee redenen waarom je iemand op straat of in een winkel aan zou kunnen spreken?

Maar nu even serieus. Loop een kledingwinkel in, ga op een plein staan of haal jouw droompartner op bij de Albert Heijn. Zo moeilijk is het niet.

Het hoeft niet per se goed te gaan. Succes betekent dat je het gedaan hebt. Ga in ieder geval niet op social media zeuren en grapjes maken over het feit dat je single bent, want ik vind dat soort grappen waar je reactief door overkomt, serieus niet leuk.

Oké, ben jij single op Valentijnsdag? Doe dan dit…

Stap 1: Bepaal in welke woonwijk veel mensen van jouw leeftijd wonen. Of wandel lekker in het centrum van een grote woonplaats.

Stap 2: Stap een Albert Heijn, kledingwinkel of marktplein binnen en wacht de man/vrouw van jouw dromen op. Ik garandeer je dat hij/zij voorbij zal lopen. Het enige wat je hoeft te doen is deze persoon charmant en respectvol aanspreken: eerlijk, een beetje ‘ongemakkelijk' en vooral lief. Wat je precies zegt, ontstaat wel in dat moment.  Hoe ik iemand op deze manier aanspreek, vind je in dit artikel.

Op jouw geluk!

Hierna lezen:  [Howto] Hoe vind ik een partner? Serieuze relatie zoeken [14 beste tips]