Aantrekkelijk zijn, hoe dan? Het enige wat werkt… [18 tips]

Hoe kun je aantrekkelijker worden? In dit artikel leer je de enige tips die echt het verschil maken om aantrekkelijk te zijn. Deze eigenschappen voor echte aantrekkelijkheid werken universeel: voor mannen en vrouwen. Lees verder…

Dit is mijn ervaring als man die vertelt wat hij aantrekkelijk vindt aan een vrouw, maar je kunt deze tips zowel als man en als vrouw gebruiken.

Droom Leef Geniet Aanbieding Live

Aantrekkelijk Zijn Tip 1 – Je intuitie / ‘ziel’ is springlevend en aanwezig in je lichaam

Heb je wel eens naar iemand gekeken en opgemerkt: ‘Jeetje, wat zie je er stralend uit vandaag!’ Dat is dus de ziel! Je ziel zorgt voor neo-fotonen die je gezicht en je ogen licht laten geven. Dáárom zijn mensen die helemaal in contact staan met hun intuitie, zó aantrekkelijk en sprankelend! Deze mensen zijn absoluut onweerstaanbaar.

Dit is helemaal niet ‘zweverig’ maar levensecht. Je kunt heel eenvoudig het verschil opmerken tussen iemand zoals hierboven beschreven, en iemand waarvan zijn / haar ziel afwezig is. Die herken je namelijk aan de volgende kenmerken:

  • Ken je de tinnen man van The Wizard of Oz? Het is de man die zonder olie niet kan bewegen.
  • Strakheid in het gehele lichaam.
  • Strakke lippen.
  • Strakke heupen.
  • Ze houden zich in.
  • Ze mogen niet vrij bewegen van zichzelf (ego).
  • Hoeveel mensen zie jij om je heen die niet die fonkeling in hun ogen hebben, die ‘dood’ zijn? Iemand die afgesloten is van zijn hart, leeft niet.

Hoe zorg je ervoor dat je je intuitie gaat volgen en ontwikkelen zodat jij ook deze aantrekkelijkheid krijgt? Lees het bijbehorende artikel over het ontwikkelen van je intuïtie.

Aantrekkelijk Zijn Tip 2 – Je geeft je over aan je partner om samen de wereld te kunnen dienen

Dit is zo’n krachtige tip, dat hierdoor zelfs de meest ‘lelijke’ persoon iedereen verliefd op zich kan laten worden…

Deze persoon is niet geïnteresseerd in wat hij / zij zelf wil of wat de ander wil. Deze persoon vindt wél belangijk om – met of zonder een partner – erachter te komen hoe liefde aangewakked kan worden in de wereld.

Deze persoon laat alle grenzen los. Deze persoon geeft zich compleet over aan het hart van een ander, zodat jullie harten samensmelten tot een liefde die groter is dan jullie eigen voorkeuren, zodat het aangeboden kan worden aan de wereld.

Je bent dan bezig met het geven van vrijheid, liefde en diepte aan je partner én aan de wereld. Je bent het niet aan het zoeken voor jezelf. Niets is aantrekkelijker dan iemand die in deze toestand verkeert. Zij laat haar volle licht schijnen, wetend dat ze volledig aantrekkelijk is: ze gebruikt het om de man te openen, om hem te inspireren naar diepere liefde. Niks is aantrekkelijker dan dat.

Les hier meer over in het artikel over een spirituele liefdesrelatie.

Aantrekkelijk Zijn Tip 3 – Je hebt een rotsvast en eindeloos zelfvertrouwen

Lees deze tips over zelfvertrouwen vergroten.

Aantrekkelijk Zijn Tip 4 – Je weet je ego te temmen

Het is gewoon niet aantrekkelijk als je ego aan het spreken is. Aan alle kanten schijnt er dan negativiteit en incongruentie door jou heen. Voorkom dat en leer met je ego om te gaan zodat jouw intuitie aan zet is!

Aantrekkelijk Zijn Tip 5 – Je accepteert jezelf volledig

Je ziet het meteen aan iemand als een persoon zichzelf accepteert: je ziet dat er geen ingehouden, krampachtige ego-energie is in die persoon. Deze persoon heeft de volledige aandacht voor wat er buiten zich om gebeurt, en is niet bezig met zichzelf. Deze persoon is vrij en ziet er gelukkig uit.

Aantrekkelijk Zijn Tip 6 – Je toont je kwetsbaar

Een kwetsbaar persoon is een aantrekkelijk persoon. Want het vereist veel moed om kwetsbaar te zijn. Lees dus het artikel over kwetsbaarheid.

Aantrekkelijk Zijn Tip 7 – Je bent goed verzorgd

aantrekkelijk zijn tips

Dit moet de basis zijn. Zodra je goed verzorgd bent, ben je klaar. Je hoeft dan alleen nog maar jezelf te zijn en je bent mega aantrekkelijk!

Aantrekkelijk Zijn Tip 8 – Je bent positief

Zodra je herhaaldelijk op een negatieve manier een negatief gespreksonderwerp aansnijdt, gaat je aantrekkelijkheid omlaag…

Aantrekkelijk Zijn Tip 9 – Je bent jezelf

Als ik met iemand aan het daten ben, zou het heel fijn is als ze zichzelf is. Anders kan ik ook niet mezelf zijn. En dat is zwaar. Dat kost heel veel energie en het is helemaal niet leuk.

Aantrekkelijk Zijn Tip 10 –  Je raakt graag aan

aantrekkelijk aanraken

Hoe je het wendt of keert: aanraking is aantrekkelijk. Mits je het uiteraard afwisselt met loslaten. Contrasten (aanraken & niet-aanraken) zijn namelijk essentieel voor aantrekkingskracht!

Aantrekkelijk Zijn Tip 11 – Je zoekt geen goedkeuring bij anderen

Je weet van jezelf al dat je goed genoeg bent.

Aantrekkelijk Zijn Tip 12 – Je luistert naar mensen

Het is zeldzaam dat je iemand tegenkomt die écht luistert.

Aantrekkelijk Zijn Tip 13 – Leef gezond

Wat je ook uit je schema schrapt, beweging mag je niet uit je leven schrappen.

Aantrekkelijk Zijn Tip 14 – Lach

aantrekkelijk worden

Let maar eens op: je zal 10 keer meer complimentjes binnenvissen als je lacht…

Aantrekkelijk Zijn Tip 15 – Denk aan jezelf

Andermans probleem is niet jouw probleem.

Aantrekkelijk Zijn Tip 16 – Zeg nee

Als je iets niet wil, zeg dan nee.

Aantrekkelijk Zijn Tip 17 – Wacht niet, maar neem nu actie

Het is aantrekkelijk als iemand actie onderneemt.

Aantrekkelijk Zijn Tip 18 – Geef complimenten

Word jij niet heel blij als je een compliment krijgt? En ga je de ander daar ook niet door bewonderen? De wereld is je spiegel! Gebruik deze gigantische lijst met de mooiste complimenten.

Lees tot slot deze tientallen flirt-tips: daarin staat alles

Het liefst wilde ik veel dieper op al deze tips ingaan, maar ik heb ze allemaal al eens uitgebreid besproken! Lees ze dus in het artikel met de beste flirt-tips.

Gerelateerde artikelen: ook interessant?

Bedankt voor het lezen. Reageer even hieronder en dan zal ik reageren. En... sharing is caring!