Ben je benieuwd hoe mannen denken en zoek je een blauwdruk van het mannenbrein? In dit artikel leer je hoe mannen anders zijn, hoe ze denken, voorbeelden, wat de eigenschappen van het mannenbrein zijn en hoe jij kunt leren om daarop in te spelen. Lees verder…

Hoe is het mannenbrein anders? Eigenschappen & voorbeelden…

Hoe werkt het mannenbrein? De volgende voorbeelden zijn misschien stereotypes, maar wanneer je een groepje mannen ergens op een pleintje of in een park bij elkaar zet, zal vroeg of laat het volgende gebeuren:

 • Ze vinden een zware rots die ze kapot kunnen gooien.
 • Ze doen een wedstrijdje wie het verste kan plassen.
 • Wanneer marathonlopers voorbij rennen, moedigen ze de boel wat aan, en soms roepen ze: “Lekkere billen!”

En wat dacht je van mannen waar jij als vrouw mee praat? Een aantal typische voorbeelden:

 • Mannen snappen hints niet. Jij zegt: “Ik ga morgen in mijn eentje naar de rommelmarkt…” De man zal vervolgens niet snappen dat jij zo graag wilt dat hij jou uitvraagt, tenzij je het nog 10 keer zegt, hem aantikt, een knuffel geeft en een compliment geeft…
 • Mannen communiceren op letterlijke wijze. Ze kunnen implicaties niet omzetten in vervolgstappen. Jij zit bijvoorbeeld met een man in de auto en je zegt: “Ik heb dorst.” Voor jou – als vrouw – is het overduidelijk en logisch dat hiermee bedoeld wordt dat er gedronken moet gaan worden. De man zal echter gewoon doorrijden zonder dat het in hem opkomt dat hij jou zo snel mogelijk van drinken moet voorzien.
 • Mannen kunnen maar één ding tegelijk. Is je man een glas bier of sinaasappelsap uit de koelkast aan het halen, en ben jij tegelijk iets aan hem aan het vertellen, dan zal hij zeggen: “Wacht even, even mijn glas inschenken.” Maar vaker zal de man gewoon het glas inschenken zonder wat te zeggen, waarbij hij niet gehoord heeft wat je net zei.
 • Mannen nemen het verleden en de toekomst in ogenschouw, terwijl vrouwen hun gevoelens in het hier-en-nu het meest respecteren. Heeft jouw man een keertje gelogen, dan zal hij zeggen: ‘Ik heb in heel onze relatie nog nooit gelogen en vandaag heb ik voor het eerst gelogen, dus dat is toch wel te vergeven!' Jij – als vrouw – leeft echter met jouw gevoelens in het hier-en-nu. Nu voel jij je bedrogen, dus nu ben je boos en nu kun je hem echt niet vergeven. Heb jij zelf een keertje gelogen terwijl je daarvoor nog niet eerder had gelogen, dan zal je man niet zo boos zijn.

Dus.., hoe denken mannen? Bovenstaande voorbeelden geven je al een goed beeld. Ben je daarnaast benieuwd naar meer verschillen tussen het mannenbrein en het vrouwenbrein? In dit artikel vind je alle verschillen.

Is hij verliefd? Hoe kun je daarachter komen?

blauwdruk van het mannenbrein review tips

Het is vrij simpel om te zien of een man verliefd op je is:

 • Hij flirt met je, vrij openlijk en overduidelijk zelfs.
 • Hij onthoudt allerlei dingen van je.
 • Hij probeert geïnteresseerd in je te zijn door diep door te vragen.
 • Hij vraagt om jouw aandacht.

[Tip] Voor maar 7 euro: Het Blauwdruk van het Mannenbrein (aanmelden & inloggen)

Dit is een extreem vriendelijk geprijsde digitale video- en audiocursus voor vrouwen om meer succes in de liefde te krijgen. Je ontdekt hiermee de 7 geheimen wat mannen echt zoeken in een vrouw. De inhoud is van hoge kwaliteit en die zeven euro is helemaal niets als je ziet wat je er voor krijgt!  Bekijk hem hier.

Is ‘Blauwdruk van het Mannenbrein' een goede cursus?

De Blauwdruk Van Het Mannenbrein is een product van Mathijs Dingjan die met zijn bedrijf serieus actief is op de datingmarkt met goede producten. De onderwerpen die behandeld worden, zijn:

 • Wat mannen echt willen en denken. Daar kun je dan weer op inspelen.
 • Omgaan met momenten waarop mannen zich onverwachts terugtrekken.
 • Erachter komen waarom mannen niet serieus met je willen worden.
 • Welke bevestiging je aan mannen moet geven zodat ze bij je blijven.
 • Hoe je gelijk opvalt en zijn aandacht trekt.
 • Een dingetje wat je altijd moet doen wanneer je hem ontmoet.
 • En nog veel meer lessen.

Elke vrouw zou wat aan deze cursus kunnen hebben. Een aanrader voor een belachelijk goede prijs. Klik hier om de meest recente aanbieding te bekijken.

Het mannenbrein begrijpen? Bekijk de inmiddels beroemde uitleg van deze komiek

Hoe denken mannen? Bovenstaande uitleg is uiteraard grappig bedoeld – en ook vrij stigmatiserend – maar herken je er toch wel wat ‘waarheden' in? Om het mannenbrein volledig te begrijpen, moet je deze actiepagina eens bekijken voor een volledig blauwdruk van het mannenbrein, inclusief uitleg zodat je precies weet hoe je met het mannenbrein om moet gaan.

Op jouw succes!