Hoe goed is het instituut UNLP? Wellicht overweeg je jouw NLP-opleiding daar te doen. Wij zetten in deze review onze ervaringen – en de ervaringen van studenten – op een rijtje. Ook vind je onderaan een prijsactie waar niemand van af weet. Lees verder…

UNLP is IANLP-geaccrediteerd: de hoogste NLP-kwaliteitswaarborg

Wij raden UNLP aan als beste NLP-opleiding doordat dit instituut – onder leiding van dr. Vincent van der Burg en Marcel Meijlink – onder andere de hoogst mogelijke kwaliteitswaarborg van de IANLP-accreditatie hanteert.

Waar andere NLP-accreditaties niet aan kwaliteitscontroles doen, moet UNLP zich doorlopend verantwoorden – bijvoorbeeld of het genoeg trainers en coaches in iedere groep heeft, de juiste lesstof aanhoudt, de 18 lesdagen vol maakt en de examinatie uitvoert.

Studenten-ervaringen over UNLP

De reviews over UNLP zijn dan ook altijd uitstekend. Bekijk bijvoorbeeld hier de Google-reviews. Ook vind je hieronder enkele uitgebreide ervaringen van deelnemers.

Pluspunt: UNLP heeft ervaren trainers

Welke opleider ik aanbeveel hangt op de eerste plaats af van de docenten van een opleiding. Zorg dat je de bio's leest van iedere opleiding(sdatum) die je overweegt.

In alle opleidingen van UNLP zijn senior trainers actief, zoals Alex Vaassen, Liesbeth van Zuiden, Karin Prince, Vincent van der Burg, Marcel Meijlink of Renata Jaasma. Zij zorgen voor extra veel magie, voorbeelden en ontdekkingsruimte. Vaak zie ik bij junior-trainers dat ze netjes de stof overbrengen en werkvormen in gang zetten… zonder die extra leuke NLP-interacties met het publiek.

Gunstige prijs voor wat je krijgt

Dus de trainer die voor de groep staat is het belangrijkste. Daarnaast telt ook de accreditatie mee. Er zijn maar vijf NLP-instituten in Nederland met de IANLP-accreditatie. Dit is de strengste NLP-accreditatie met de hoogste kwaliteitswaarborg. Een van de eisen van de IANLP is dat trainingen 18 dagen moeten duren. UNLP is een van die IANLP-instituten. Bij UNLP krijg je voor hetzelfde geld vier trainingsdagen extra – dus extra veel ontdekkingsdagen en meer tijd voor een serieuze examinatie. 

Je hebt bij UNLP sowieso de beste deal: UNLP heeft de hoogste accreditatie, meeste trainingsdagen & scherpste opleidingsbijdrage van Nederland. Vooral als je ziet dat een luxe lunch is inbegrepen voor alle opleidingsdagen.

Een bijzonder pluspunt: UNLP is een volwaardig instituut

Tot slot heb je nog wat andere extra's bij UNLP. Zo is UNLP een compleet opleidingsgebouw waarin gelijktijdig verschillende soorten trainingen van UNLP plaatsvinden. Hierdoor worden er wel eens leuke interacties gedaan, bijvoorbeeld dat de studenten van de trainersopleiding een middagje de boel in jullie groep komen overnemen, of dat de studenten van de coach-opleiding jullie komen vragen voor hun examen. Bij veel andere instituten zit je vaak met de groep als enige in een leeg gebouw of in een hotel-zaal.

Ook kun je uitgaan van de alumni-reviews. Bekijk bijvoorbeeld hier de Google-reviews. Die punten maken dat mijn voorkeur in de meeste gevallen naar UNLP uitgaat.

Speciale prijsactie via ons

Wil jij een training bij UNLP volgen? Hier vind je een mooie actie waar niemand van af weet, waardoor je €75,00 extra voordeel hebt.

Op jouw succes!