Wat zijn de beste cursussen in Nederland rondom relaties, commitment, flirten en daten? Wij hebben de cursussen van de beste relatie- en single-coaches van Nederland beoordeeld en in een top-lijst gezet – samen met hun cursussen. Lees verder en vind de beste relatiecursus van Nederland…

De top 3 relatiecursussen van Nederland

1. Love, Sex & Commitment

Love, Sex & Commitment vinden we het meest volwassen programma om alles te leren over relaties – en zelfs het huwelijk. Wij raden deze cursus sterk aan doordat het je echt praktische handvatten geeft. Helaas wordt dit programma momenteel niet meer gegeven, maar hieronder hebben we nog meer goede aanraders.

2. Relatiebaas

Er zijn al talloze cursussen over flirten, maar hoe zit dat met de relatie-fase? Bij Attractiongym hebben ze voor het eerst de keuze gemaakt om een liefdescursus te wijden aan de relatie-fase. Wij vonden dit een ware masterclass in psychologie, communicatie en romantiek.

3. Cursus ‘Betere Relaties' van Frank de Moei

Frank de Moei is een ervaren coach die jou bij de hand neemt in zijn online cursus ‘Betere Relaties.' Wij raden deze aan als je over het algemeen sterker wilt staan in je relaties. Hier vind je onze review over Frank de Moei.

4. Relatiecursus ‘Houd me vast'

Deze cursus – naar het gelijknamige boek – staat bekend om het gevoelsaspect: Wat voel ik? Hoe kan ik dat bespreekbaar maken? Wat voelt mijn partner? Op internet is hier veel over te vinden.