Wat zijn de ervaringen over NLP? Op deze pagina gaan we zowel in op mogelijke negatieve ervaringen als positieve ervaringen rondom NLP en NLP-opleidingen. Daarnaast vind je hier filmpjes van deelnemers aan NLP-opleidingen. Lees verder…

Negatieve ervaringen over NLP

Er zijn zeker negatieve ervaringen over NLP. Lees daarom straks hier het artikel over kritiek op NLP. Het komt erop neer dat NLP bijna automatisch door veel mensen gelijkgetrokken wordt met therapie, en dan krijg je inderdaad in potentie een hele vervelende negatieve ervaring.

NLP is verre van therapie: het is een reeks bijzondere (communicatie)modellen waarmee je je doelen kunt bereiken. De meeste negatieve ervaringen over NLP komen van mensen die met NLP-ers in contact zijn gekomen die NLP als therapievorm inzetten zonder dat ze een medische dokter zijn.

Positieve ervaringen over NLP

Daarnaast zijn er talloze positieve ervaringen over NLP. Zo houden mensen van de praktische aanpak en het leren kiezen voor je eigen doelen en geluk. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben op die manier hun leven getransformeerd met NLP en zijn dan ook erg enthousiast.

Ervaringen over NLP in video-vorm

Bekijk hieronder de ervaringen over NLP bij het instituut UNLP.

Dit was het artikel over ervaringen over NLP. Laat in de reacties weten wat jouw ervaringen zijn met NLP.