Influencer Gezocht – Hier Kun Je Je Inschrijven Als Influencer

Ben je een influencer en wil je opdrachten krijgen van bedrijven die samenwerken met bloggers, vloggers en andere influencers? Er worden veel influencers gezocht, en dat gebeurt allemaal op een overzichtelijk platform waar je je voor kunt aanmelden. Lees verder om je in te schrijven als influencer

Ben je influencer en wil je sponsor-opdrachten krijgen?

Heb je momenteel een eigen social media-pagina, blog of vlog over jouw favoriete onderwerp? Trek je hiermee momenteel een eigen publiek? Dan zijn er veel bedrijven op zoek naar jou en jouw publiek.

Er is een soort overzichtspagina, oftewel ‘marktplaats’ / ‘platform’ waar influencers en adverterende bedrijven elkaar kunnen vinden. Dit platform heet Linkpizza. Het is gratis om hiervan gebruik te maken.

Wat is Linkpizza? Een soort influencer-lijst voor Nederland

influencer-gezocht-platform

Linkpizza is een platform waarmee het makkelijk wordt om samenwerkingen te vinden als influencer. Dagelijks plaatsen bedrijven ‘influencer gezocht’-opdrachten. Hier kun jij vervolgens op reageren.

Dankzij dit platform kun je de leukste bedrijven vinden om mee samen te werken als influencer. Er zijn verschillende soorten samenwerkingen mogelijk. Meer details vind je steeds in de opdrachtomschrijvingen. Ook kun je zelf in je profiel neerzetten wat voor waarde jij kunt bieden.

Influencers gezocht! Waarom jezelf inschrijven als influencer?

Steeds meer merken zien in dat het zin heeft om aan influencer marketing te doen en om daar budgetten voor vrij te maken. Ze communiceren dan ook steeds vaker: ‘influencer gezocht!’ Waar doen ze dat momenteel het liefst? Op het gratis platform Linkpizza.

Op de marktplaats-pagina van Linkpizza zijn er altijd wel bedrijven op zoek naar nieuwe influencers. Bovendien groeit het aantal bedrijven op dit netwerk/platform hard.

Als jij ondertussen een aardig aantal op je blog of social media-kanaal hebt, is het zinvol om je in te schrijven. Het is namelijk erg leuk om een inkomen te verdienen met je hobby en om content te maken rondom merken die jij oprecht ondersteunt.

Hierna lezen:  Zakelijk Vloggen: 16 Tips Voor Beginners [& Beste Voorbeelden]

Influencer gezocht per onderwerp

influencer-gezocht-door-merken

Op Linkpizza kun je steeds met filters aangeven wat voor onderwerpen bij jou passen. Op die manier vind je steeds de juiste merken en andersom vinden de merken steeds hun bijbehorende doelgroep.

Het is bovendien leuk om binnen jouw onderwerp steeds hoger in de ranglijst te klimmen door steeds meer bezoekers en weergaven proberen te verdienen.

Meld je aan voor de ‘ranglijst’ met blogs, Instagram-accounts en Youtube-kanalen

Meld je hier aan om je te registreren als affiliate. Misschien voeg je jezelf wel bij de ranglijst top 10 bloggers, populairste Instagram-accounts, meest vooraanstaande mannenblogs of de beste modebloggers van Nederland.

Je komt op deze manier eenvoudig in aanraking met bedrijven die samenwerken met bloggers.

Op jouw succes!

Tot slot hebben we nog gratis bronnen voor je:

Stel hier je vraag over dit artikel of geef een tip of compliment. En... sharing is caring!