Ben je een influencer en wil je opdrachten krijgen van bedrijven die samenwerken met bloggers, vloggers en andere influencers? Er worden veel influencers gezocht, en dat gebeurt allemaal op een overzichtelijk platform waar je je voor kunt aanmelden. Lees verder om je in te schrijven als influencer

Influencers gezocht: ben je influencer en wil je sponsor-opdrachten krijgen?

Heb je momenteel een eigen social media-pagina, Tiktok-account, Instagram-account, blog of vlog over jouw favoriete onderwerp? Trek je hiermee momenteel een eigen publiek? Dan zijn er veel bedrijven op zoek naar jou en jouw publiek.

Er is een soort overzichtspagina, oftewel ‘marktplaats' / ‘platform' waar influencers en adverterende bedrijven elkaar kunnen vinden. Dit platform heet Linkpizza. Het is gratis om hiervan gebruik te maken. Meld jezelf dus aan als influencer, zodat je regelmatig allerlei influencer-opdrachten kunt krijgen.

Wat is Linkpizza? Een soort influencer-lijst voor Nederland

influencer-gezocht-platform

Linkpizza is een platform waarmee het makkelijk wordt om samenwerkingen te vinden als influencer. Dagelijks plaatsen bedrijven ‘influencer gezocht'-opdrachten. Hier kun jij vervolgens op reageren.

Dankzij dit platform kun je de leukste bedrijven vinden om mee samen te werken als influencer. Er zijn verschillende soorten samenwerkingen mogelijk. Meer details vind je steeds in de opdrachtomschrijvingen. Ook kun je zelf in je profiel neerzetten wat voor waarde jij kunt bieden.

Influencers gezocht! Waarom jezelf inschrijven als influencer?

Steeds meer merken zien in dat het zin heeft om aan influencer marketing te doen en om daar budgetten voor vrij te maken. Ze communiceren dan ook steeds vaker: ‘influencer gezocht!' Waar doen ze dat momenteel het liefst? Op het gratis platform Linkpizza.

Op de marktplaats-pagina van Linkpizza zijn er altijd wel bedrijven op zoek naar nieuwe influencers. Bovendien groeit het aantal bedrijven op dit netwerk/platform hard.

Als jij ondertussen een aardig aantal op je blog of social media-kanaal hebt, is het zinvol om je in te schrijven. Het is namelijk erg leuk om een inkomen te verdienen met je hobby en om content te maken rondom merken die jij oprecht ondersteunt.

Influencer gezocht per onderwerp

influencer-gezocht-door-merken

Op Linkpizza kun je steeds met filters aangeven wat voor onderwerpen bij jou passen. Op die manier vind je steeds de juiste merken en andersom vinden de merken steeds hun bijbehorende doelgroep.

Het is bovendien leuk om binnen jouw onderwerp steeds hoger in de ranglijst te klimmen door steeds meer bezoekers en weergaven proberen te verdienen.

Meld je aan voor de ‘ranglijst' met blogs, Tiktok, Instagram-accounts en Youtube-kanalen

Meld je hier aan om je te registreren als affiliate. Misschien voeg je jezelf wel bij de ranglijst top 10 bloggers, populairste Instagram-accounts, meest vooraanstaande mannenblogs of de beste modebloggers van Nederland.

Je komt op deze manier eenvoudig in aanraking met bedrijven die samenwerken met bloggers.

Nog twee extra aangeraden platforms om je aan te melden als influencer

Laten we nog een paar uitstekende Nederlandse platforms uitlichten waar je je kunt aanmelden als influencer – oftewel affiliate. Via deze platforms kun je honderden of zelfs duizenden bedrijven vinden die je kunt gaan promoten.

1e extra platform: meld je aan als influencer bij Tradetracker

tradetracker-affiliate-platform

Tradetracker is een platform waarop je duizenden Nederlandse bedrijven kunt vinden die jij kunt promoten als influencer. Maak een account aan en gebruik hun zoekfunctie om bedrijven – oftewel adverteerders – rondom jouw onderwerp te vinden. Vraag vervolgens goedkeuring bij die adverteerder en haal de linkjes op die jij in jouw content kunt promoten.

>> Start hier als affiliate voor Tradetracker zodat je met de beste Nederlandse bedrijven kunt samenwerken. Aanmelden is gratis.

2e extra platform: meld je aan als influencer bij Daisycon

daisycon-affiliate-platform

In de screenshot hierboven zie je hoe mijn eigen Daisycon-dashboard eruit ziet. Je kunt in een oogopslag zien hoeveel kliks er vanaf jouw content naar adverteerders is gegaan en hoeveel je daarmee hebt verdiend. In Daisycon kun je bij ‘campagnes' heel makkelijk geschikte adverteerders vinden. Dit is samen met Tradetracker een must om je bij aan te melden als serieuze influencer.

>> Vind aangesloten bedrijven om te promoten bij Daisycon. Aanmelden is gratis.

En nogmaals: meld je aan als influencer bij Linkpizza

>> En hier vind je nogmaals de aanmeldlink voor Linkpizza, waar dit artikel over ging.

Op jouw succes als influencer!