(Micro) Influencers Zoeken? Zo Dus! [Nederlands Platform]

Wil je influencers zoeken, vinden en benaderen? Hier vind je dé beste manier om dit te doen, namelijk via een handig Nederlands platform – een soort overzichtspagina of ‘marktplaats’ – die (micro) influencers met adverteerders verbindt. Hoe het heet en wat voor voorbeelden er zijn? Lees verder!

Hét Nederlands platform om influencers te zoeken

Sinds een aantal jaren bestaat er een erg helder en transparant platform om Nederlandse influencers te vinden. De grote kracht van dit platform is dat je een overzichtspagina te zien krijgt waarin je jouw ideale influencer kunt vinden.

De komst van deze website – een soort ‘marktplaats’ met influencers – is erg welkom omdat het vaak erg lastig was om influencers te vinden. De komst van influencer agencies / bureaus in Nederland bracht daar een klein beetje verandering in, maar met deze tool kun je echt volledige transparantie hebben.

Hoe werkt deze ‘marktplaats’ voor bloggers, vloggers en Instagram-accounts?

influencer-gezocht-platform

Je kunt het platform zonder account gebruiken. Zodra je het platform bekijkt, zie je een gigantische lijst met bloggers, vloggers, Facebook- en Instagram-accounts.

Je kunt met filters werken om alleen de bloggers, vloggers en Instagram-accounts te laten tonen die bij jou passen. Bijvoorbeeld op het gebied van sport, kleding of business. Op die manier vind je genoeg voorbeelden van micro-influencers die een goede match voor je zijn.

Klik hier om naar deze marktplaats te gaan en jouw match te vinden. Je kunt op deze manier erg eenvoudig een influencer benaderen en inhuren.

Wat is influencer marketing?

influencers vinden

Mocht je je nog afvragen wat influencer marketing is? Heel simpel gezegd: jij wilt adverteren en je zoekt een geschikt publiek dat bij jouw bedrijf past. Daarom ga je rondkijken wat voor invloedrijke bloggers, vloggers of social media-accounts er al zijn die met jouw product of dienst te maken hebben.

Hierna lezen:  Online Geld Verdienen: Betrouwbaar Rijk Worden Met Internet? Zo Dus...

Deze mensen worden opinieleiders of influencers genoemd. Vervolgens kun je op allerlei manieren een creatieve campagne met ze bedenken om jouw advertentiecampagne bij hen tot een succes te maken.

Succes met dit micro-influencers-platform!

Zoek je influencers op Instagram, Facebook, andere social brands, blogs en vlogs? Dan is dit het moment om een kijkje te nemen op de marktplaats van Linkpizza. Je vindt er een complete influencer-lijst voor Nederland zodat je promoties met ze kunt aangaan.

Belangrijke tip: Maak zelf een account aan en plaats een campagne-oproep zodat influencers kunnen gaan reageren (pitchen) op jouw opdracht.

Veel succes met het vinden van social influencers en je andere projecten rondom influencer marketing! Wellicht vind je dankzij Linkpizza de ideale samenwerking met een van de top 10-bloggers, vooraanstaande Instagram-accounts, populairste mannenblogs of de meest bekende modebloggers van Nederland.

Tot slot hebben we nog gratis bronnen voor je:

Stel hier je vraag over dit artikel of geef een tip of compliment. En... sharing is caring!