Wil je online gratis mindfulness leren? Dat kan gewoon: hier vind je uitgebreide hulpartikelen en oefeningen om direct aan de slag te gaan met mindfulness. Lees verder…

Je kunt onderstaande oefeningen, tips en artikelen al zien als een complete gratis online mindfulness-cursus/training. Hieronder kun je direct beginnen…

Gebruik deze 84+ gratis mindfulness-oefeningen

Mediteer met deze 20+ gratis geleide meditatie-teksten

Lees meer over mindfulness via deze artikelen

Leer de praktische voorbeelden in het dagelijks leven van Jelle

Tot slot is het aan te raden om via onderstaande video van Jelle te leren hoe je gewoon op ‘informele mindfulness-momenten' in het hier-en-nu kunt leven:

Toch wel een klein bedrag betalen voor de motivatie?

Ze zeggen wel eens: if you don't pay, you don't pay attention. Daarom kunnen wij ook sterk aanbevelen om een klein bedragje neer te tellen om 8 weken lang dagelijks begeleid te worden.

Normaal gesproken kost zo'n 8-weekse mindfulness-cursus tussen de 350 en 600 euro, maar voor 47 euro kun je dezelfde ervaring krijgen via e-mailbegeleiding en een elektronische leeromgeving. Dit vriendelijk geprijsde programma heet ‘Mindfulness Voor Het Dagelijks Leven' (hier vind je onze review). Het actietarief van 47,- kun je hier verzilveren.

Op jouw geluk!

 

Gerelateerd: lees verder...

Hierna lezen:  De Beste Mindfulness Cadeaus [2024 Aanraders]

Wil je nog meer tips zoals deze? Meld je dan hieronder eventjes aan voor een leuke NLP-bonus zodat je niks mist: